Skelbiu naują temutę
SENA TEMA: ČIA
Kadangi praeita temutė baiginėjosi retro šukuosenų tema, tai tuo ir pradedu naują
Kviečiu toliau rodyti, rodytis, rinktis, aptarinėti, diskutuoti, grožėtis ir t.t.
ach man tie "tinkleliai" tokie zavingi, kad tik pavyktu rasti... viena Vilniaus salona jau isirasiau kaip galima, tai grizus i lietuva pirmu taikymu begsiu...
Man irgi labai patinka tinkleliai Bet savo vestuvėms vis tik pasirinkau nuometą...Dabar būčiau ėjus į bažnyčią su nuometu, o fotosesijai užsidėčiau tinklelį, tik vat reiktų visą tai gerai apgalvoti, kad visi variantai tiktų prie suknytės
QUOTE(Drute @ 2009 11 19, 23:08)
ach man tie "tinkleliai" tokie zavingi, kad tik pavyktu rasti... viena Vilniaus salona jau isirasiau kaip galima, tai grizus i lietuva pirmu taikymu begsiu...
o tu tinklelį dėsi tik bažnyčioje ar ir per fotosesiją?
QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 20, 10:12)
o tu tinklelį dėsi tik bažnyčioje ar ir per fotosesiją?
as nei baznycioje nei CMB nesituoksiu, mes jau susituoke, tik rengiame svente, tai noreciau fotosesijai, vestuviu apeigoms (cia ne baznytines, o senovines) o paskui vakrienes metu butu smagu likti be jo...
aaa viskas aisku. na fotosesijai tai jis tikrai liux
kazko panasaus pati norejau
QUOTE(Benice @ 2009 11 19, 20:36)
Skelbiu naują temutę
Kadangi praeita temutė baiginėjosi retro šukuosenų tema, tai tuo ir pradedu naują
Kviečiu toliau rodyti, rodytis, rinktis, aptarinėti, diskutuoti, grožėtis ir t.t.
mano sukuosena buvo labai panasi i 7 orhideja phanaleopsis plaukuciuose tai mano svajoniu sukuosena ir tos svajones issipilde
ieskojau sukuosenu su gelemis, bet cia jau perdeta
o cia grazu
cia dar geras variantas ,kas turi trumpus plaukus
cia man pasakiska ir dazymas, geles, viskai labai subtilu ir
Papildyta:
n o ci apivairinimui, geletas jaunikis
o cia grazu
cia dar geras variantas ,kas turi trumpus plaukus
cia man pasakiska ir dazymas, geles, viskai labai subtilu ir
Papildyta:
n o ci apivairinimui, geletas jaunikis
Radau gera nuoroda, tai norejau su jumis pasidalinti