Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Be galo žaviuosi Jcrew rūbeliais, aksesuarais ir apskritai jų stiliuku wub.gif

user posted image

Bet kiek kada planavau kažką pirkti, tai vis ieškodavau temos su atsiliepimais apie šiuos rūbelius...iki šiol jos nebuvo..tai sugalvojau sukurti, kad visos mėgstančios, išbandžiusios šiuos rūbelius parašytų atsiliepimus dėl dydžių, dėl kokybės ir šiaip pasirodytų ką gražaus įsigijo wub.gif

www.jcrew.com

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigizmundas: 18 lapkričio 2009 - 17:24
Iš patirties galiu pasakyti, kad Jcrew megztukai yra padidinti vienu dydžiu.
Paprastai nešioju S, o iš Jcrew perku XS ax.gif
Gal kas esate pirkę suknelę ar kelnes? Aš nesiryžtu bandyti, nes nežinau kokio dydžio man reikia doh.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek grožiu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigizmundas: 18 lapkričio 2009 - 19:52
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigizmundas: 19 lapkričio 2009 - 14:53
Man taip pat patinka JCREW stilius wub.gif

Neseniai įsigyjau JCREW maudymuką wub.gif Spalva ir pats vaizdas realiai toks pat kaip foto, bet su dydžiu nepataikiau verysad.gif Aš ėmiau amerikietišką 2 dydį, tai jis atitinka XS, o man reikėjo S 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 19, 16:32)
Man taip pat patinka JCREW stilius  wub.gif

Neseniai įsigyjau JCREW maudymuką  wub.gif  Spalva ir pats vaizdas realiai toks pat kaip foto, bet su dydžiu nepataikiau  verysad.gif Aš ėmiau amerikietišką 2 dydį, tai jis atitinka XS, o man reikėjo S 4u.gif

As irgi vis pavarvindavau seile i maudomukus, bet vis nedrysau pirkti.. o tai kokio dydzio reiketu, jei liemenele nesioju 75C... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 11 19, 20:13)
As irgi vis pavarvindavau seile i maudomukus, bet vis nedrysau pirkti.. o tai kokio dydzio reiketu, jei liemenele nesioju 75C... g.gif

Manau, kad 4 arba 6 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad atsirado tokia temute. 4u.gif As taip pat varvinu seile ziuredima jcrew.
Pirkau tik du megztukus. Taip pat galiu pasakyti, kad padidinti. Viena pardaviau, o kita teko siaurinti. Bet dabar nesioju ir dziaugiuosi, nes kokybe tai tikrai super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kagnė @ 2009 11 19, 22:07)
Smagu, kad atsirado tokia temute.  4u.gif As taip pat varvinu seile ziuredima jcrew.
Pirkau tik du megztukus. Taip pat galiu pasakyti, kad padidinti. Viena pardaviau, o kita teko siaurinti. Bet dabar nesioju ir dziaugiuosi, nes kokybe tai tikrai super!  thumbup.gif

O kokie megztukai tau gerai nesiojasi? ax.gif
As turiu merino vilnos, medvilnes su silku ir kasmyro wub.gif ...tai visi jie kol kas mazokai nesioti, nes kol mazas vaikas nera tu progu tiek daug pasipuosti...vis tausoju geresniems laikams rolleyes.gif
Ant visu mano megztuku raso, kad dry clean..tai ir nedrengiu su vaiku kur eidama.. ax.gif
Labiausiai is mano megztuku jautrus - kasmyrinis wub.gif Keleta kartu uzsidejus eme bumbuliuotis doh.gif Bet manau, cia taip jau yra su tais kasmyrais.. g.gif
O kiti du merino ir medvilnes su silku atrodo gerai devisi.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 11 19, 23:27)
O kokie megztukai tau gerai nesiojasi? ax.gif
As turiu merino vilnos, medvilnes su silku ir kasmyro wub.gif ...tai visi jie kol kas mazokai nesioti, nes kol mazas vaikas nera tu progu tiek daug pasipuosti...vis tausoju geresniems laikams rolleyes.gif
Ant visu mano megztuku raso, kad dry clean..tai ir nedrengiu su vaiku kur eidama.. ax.gif
Labiausiai is mano megztuku jautrus - kasmyrinis wub.gif Keleta kartu uzsidejus eme bumbuliuotis doh.gif Bet manau, cia taip jau yra su tais kasmyrais.. g.gif
O kiti du merino ir medvilnes su silku atrodo gerai devisi.. thumbup.gif

Pas mane megztukas su vilna ir kasmyru, atsiranda burbuliuku, bet nedaug. O skalbiu, su skalbimo masina, ale rankiniu budu smile.gif .
Atsakyti
Uzmaciau vienoj temoj, kad mergina gyresi nusipirkusi megzta suknele, deja neparode kokia, tai ir sukneles vienu dydziu padidintos...ji nesioja paprastai M, o Jcrew suknele kaip tik S bigsmile.gif
O man idomu kaip tos kitos elegantiskos, vakarines ir nemegztos sukneles? Gal kas esat pirke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kagnė @ 2009 11 20, 00:14)
Pas mane megztukas su vilna ir kasmyru, atsiranda burbuliuku, bet nedaug. O skalbiu, su skalbimo masina, ale rankiniu budu smile.gif .

aš skalbiu rankom tiek kašmyro, tiek merino
paguldau ant rankšluosčio ir išdžiūna
esu mačiusi, kaip atrodo po cheminių valymų - vieni burbulai
Atsakyti