Įkraunama...
Įkraunama...

kiaulių gripas

QUOTE(Ksėna @ 2009 11 24, 23:57)
Bet man nuo šeštadienio laikosi neaukšta tempa 37,2... Nejaugi tai gali būti gripas???

Gali. Man taip yra. Jau 10 dienų laikosi 37.1- 37.5
Vaikai gripu jau persirgo, užsikrėčiau juos beslaugydama.
Atsakyti
Mamos čia taip to Tamiflu pageidauja, o man visai nepatraukliai jis atrodo g.gif . Arba čia. Nekalbant apie abejotiną jo veiksmingumą.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 11 24, 22:36)

Ddar noriu paklaust- ar tokiu atveju jai dabar galiu duoti ocsilococsinum, nes visa mūsų šeima profilaktiškai pradėjo gerti  4u.gif

ligos atveju, oscilococinuma reikia gert 3dienas is eiles, o paskui vel po 1 karta i savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2009 11 24, 23:51)
aciu kad pasidalinai savo patirtimi, jetau jetau baisu man, reikes ryt prasyti gyd antibiotiku

tai jusu gyd. visai neturi kompetencijos savo srityje, jei negali pati nuspresti ar reikia ar ne antib... As aisku ne gydytoja, bet kiek zinau, tai is anksto duodamas antibiotikas neapsaugo nuo komplikaciju, nes jei paskiau reikes (neduok dieve) tai jau reikes zymiai stipresniu, nei buvo sugerti. Gripas yra virusinis susirgimas, ir kol nera jokiu komplikaciju as neduociau antibiotiku. blush2.gif
Papildyta:
Cia jei kam idomu pasiklausykit 4u.gif Visiems linkiu sveikateles 4u.gif

http://www.alfa.lt/s...009-11-18_17-29

Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 11 24, 23:36)
mano mažiukė 2 m.  jau serga 8 dienos  doh.gif  iš pradžių labai kosėjo, tempė buvo iki 37,7. Bet septintą ligos dieną pakilo, dvi dienas mušiau su paracetamoliu ir ibufenu pakaitom , bet nenukrito mažiau 38,2  doh.gif  kreipiaus į gydytoją- plaučiai švarūs, gerklė  nėra labai baisi, bet labai nosytė užgulta  doh.gif  išrašė antibiotikus ZINAT, geriam antra diena, šiandien vakare jau tempės nėra, tikiuosi nekils daugiau  doh.gif 

Ddar noriu paklaust- ar tokiu atveju jai dabar galiu duoti ocsilococsinum, nes visa mūsų šeima profilaktiškai pradėjo gerti  4u.gif

mes su tokiaias pačias simptomais persirgom, tik + dar ausytė buvo(uždegimas)
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 11 24, 22:22)
Praneša, kad rytoj jau bus prekiaujama drinks_cheers.gif
http://www.alfa.lt/s...009-11-24_19-46

bet jie tik pagal receptus
doh.gif
Atsakyti
Jokiu budu negalima duot antibijotiku jei nera nustatytu uzdegimu, musu mazis gauna jau antrus antibijotikus, nes yra butina del sinusito ir nesibaigencio ausyciu skausmo (gydytoju teigimu jis tik prislopina virusa, baigus gerti vaistus, imunine sistema bus silpnute ir virusas gali testi savo darba, o tada jau nekas ir teks gydytis kombinuotai kokiu Tamiflu ir dar stipresniu antibijotiku) lygoninej priziurint medikams doh.gif blush2.gif
Nepatinka man tie vaistai schmoll.gif , o ypac tas Tamiflu doh.gif
Mes temperaturos neturejom, tik viskas pasireiske skausmais ir atlikus tyrimus nustate liga, tai tikejomes ir dar vis tikimes gal nors ne kiaulegripis rolleyes.gif , nors gydytoja sito neatmeta.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemurmur: 25 lapkričio 2009 - 09:20
QUOTE(Soni @ 2009 11 24, 22:36)
mano mažiukė 2 m.  jau serga 8 dienos  doh.gif  iš pradžių labai kosėjo, tempė buvo iki 37,7. Bet septintą ligos dieną pakilo, dvi dienas mušiau su paracetamoliu ir ibufenu pakaitom , bet nenukrito mažiau 38,2  doh.gif  kreipiaus į gydytoją- plaučiai švarūs, gerklė  nėra labai baisi, bet labai nosytė užgulta  doh.gif  išrašė antibiotikus ZINAT, geriam antra diena, šiandien vakare jau tempės nėra, tikiuosi nekils daugiau  doh.gif 

gal ir nepakenks jei duosi, bet paprastai kai pradedami vartoti antibiotikai tai homeopatiniai vaistai jau neduodami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 11 25, 01:52)
ligos atveju, oscilococinuma reikia gert 3dienas is eiles, o paskui vel po 1 karta i savaite smile.gif

šitą aš irgi perskaičiau informaciniame lapelyje biggrin.gif klausiau konkrečiai mūsų atveju, kai jau sergam ar duoti ar ne 4u.gif

QUOTE(Mygy @ 2009 11 25, 09:23)
gal ir nepakenks jei duosi, bet paprastai kai pradedami vartoti antibiotikai tai homeopatiniai vaistai jau neduodami  4u.gif

ačiū, supratau 4u.gif bet kai baigsim antibus gerti, tada gal duoti? juk epidemija dar tik įsibėgėja g.gif
Atsakyti
Labas rytas

Ziuriu yra ir daugiau, kas serga kazkuo panasiu i gripa, bet be temperaturos. Musu irgi visa seima prasirgo, visi siek tiek skirtingai. Mazajai staigiai uzkilo temperatura iki 38,7 (sekmadieni), siek tiek kosciojo, viduriavo, skaudejo gerkle, skundesi, kad skauda akis. Treciadieni (ketvirta diena) jautesi gerai, nebekilo temperatura. Tada ketvirtadieni vel staiga uzkilo temperatura iki 39, skaudejo ausi, buvo labai uzgulta nosis. Daremes kraujo tyrimus, plauciu nuotrauka, kraujas rode virusini uzdegima, plauciai svarus. Sestadieni temperatura nukrito savaime. Ausies skausmai baigesi be antibiotiku, kosulys vis dar islikes nestiprus.

Sestadieni susirgom mes su vyru, viduriavimas, kaulu lauzymas, gerkles nerealus skausmas, galvos skausmas, mano temperatura 35,7. Jau 4 diena taip. Nei gereja, nei blogeja... Geriu arbatas ir imbieras+medus+citrina.

Tai is kur dabar zinoti, prasirgom, neprasirgom?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 11 25, 09:39)
šitą aš irgi perskaičiau informaciniame lapelyje  biggrin.gif  klausiau konkrečiai mūsų atveju, kai jau sergam ar duoti ar ne  4u.gif
ačiū, supratau  4u.gif bet kai baigsim antibus gerti, tada  gal duoti? juk epidemija dar tik įsibėgėja  g.gif

tai taip, tada jau duok 4u.gif , bet čia taip aš žinau, o gal pasidomėk dar kur nes tų nuomonių tai ajajai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2009 11 25, 10:50)
Labas rytas

Ziuriu yra ir daugiau, kas serga kazkuo panasiu i gripa, bet be temperaturos.  Musu irgi visa seima prasirgo, visi siek tiek skirtingai. Mazajai staigiai uzkilo temperatura iki 38,7 (sekmadieni), siek tiek kosciojo, viduriavo, skaudejo gerkle, skundesi, kad skauda akis. Treciadieni (ketvirta diena) jautesi gerai, nebekilo temperatura. Tada ketvirtadieni vel staiga uzkilo temperatura iki 39, skaudejo ausi, buvo labai uzgulta nosis. Daremes kraujo tyrimus, plauciu nuotrauka, kraujas rode virusini uzdegima, plauciai svarus. Sestadieni temperatura nukrito savaime. Ausies skausmai baigesi be antibiotiku, kosulys vis dar islikes nestiprus.

Sestadieni susirgom mes su vyru, viduriavimas, kaulu lauzymas, gerkles nerealus skausmas, galvos skausmas, mano temperatura 35,7. Jau 4 diena taip. Nei gereja, nei blogeja... Geriu arbatas ir imbieras+medus+citrina.

Tai is kur dabar zinoti, prasirgom, neprasirgom?

na simptomai panašus kaip kiaulių gripo g.gif gal pas gydytoja kreipkitės
Atsakyti