KALĖDŲ BELAUKIANT!
Toliau tęsiam diskusijas, gaminame, padedame vienos kitoms, patariame ir be abejo dalinamės receptais !
(Nuotrauka Cipciuko)
* Mergaitės, kaip jau žinote, receptai su nuotraukomis !
( Nuoroda į 19 temą. )
Sekmės virtuvėje !
Nu pati uzvedziau 20 tema pati ir pradesiu tema
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
QUOTE(Schino @ 2009 11 14, 14:57)
Nu pati uzvedziau 20 tema pati ir pradesiu tema
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
siandien bandysiu ir as pasidaryt
QUOTE(Schino @ 2009 11 14, 12:57)
Nu pati uzvedziau 20 tema pati ir pradesiu tema
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
gal galima placiau,kas ir kaip nes idomiai skamba
QUOTE(Renata123 @ 2009 11 13, 18:34)
Sveika!
Nzn ar tokio ieskai.... idedu Sonatinos recepta, jei nori pamatyt foto, tai nueik i jos tema. Isbandytas, tikrai labai skanus!
PYRAGAS "TRUPINĖLIS"
Nzn ar tokio ieskai.... idedu Sonatinos recepta, jei nori pamatyt foto, tai nueik i jos tema. Isbandytas, tikrai labai skanus!
PYRAGAS "TRUPINĖLIS"
Labai aciu, Renata!!!!
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 15, 14:03)
gal galima placiau,kas ir kaip nes idomiai skamba
Paskaitinek nuo cia http://www.supermama...?...1687&st=552
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 15, 14:03)
gal galima placiau,kas ir kaip nes idomiai skamba
Naminis riccota
QUOTE(kastaneda @ 2009 11 15, 14:10)
Labai aciu, Renata!!!!
I sveikatele!
Kad tik pyragiukas pavyktu ir butu skanus!!!
QUOTE(Schino @ 2009 11 14, 12:57)
Nu pati uzvedziau 20 tema pati ir pradesiu tema
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
Taigi, per nakti atsyldziau kefyra, palikau per nakti kaip ir reikejo, nu gavosi - NEREALIAI ! Tikrai labai skani varske gavosi Is pradziu netikejau, kad taip ir gausis
isbandziau ir as su tuo kefyru,metu atradimas cia man ,dar kai pas mus ir taip tos varskes nera pirkt ,labai super varskyte
Man irgi jau mislyju vel uzsipirkt kefyro ir prifarsiruot kamera
dar reiktu mascarpones surio recepta isbandyt
dar reiktu mascarpones surio recepta isbandyt
QUOTE(daividija @ 2009 11 11, 11:53)
mascarpone suris
600ml liesos grietineles(25 %) pasterizuotos
1 v.s. svieziu laimo sulciu
I platu puoda ipilti kokius 3cm vandens,uzvirinti ir sumazinti ugni,kad vanduo tik letai virtu.
grietinele supilti i karsciui atsparu inda,tada imerkti i vandeni.Uzvirinti grietinele,maisant.kaitinti 15min.
Supilti laimo sultis ir toliau kaitinti,maisant letai,kol grietinele sutrauks(pasidarys panasu i varske).grietinele taps tirsta ir kietoka.
kai taps labai tirsta isimti is vandens puodo ir atsaldyti 20min.Tuo tarpu isklokite sieteli su dregnu merliumi.Surio nespauskite,tik supilkite ir palikite.kai visiskai atsals,padekite i saldytuva,uzdenge maistine plevele 24 val.
Nuotrauka ne mano
600ml liesos grietineles(25 %) pasterizuotos
1 v.s. svieziu laimo sulciu
I platu puoda ipilti kokius 3cm vandens,uzvirinti ir sumazinti ugni,kad vanduo tik letai virtu.
grietinele supilti i karsciui atsparu inda,tada imerkti i vandeni.Uzvirinti grietinele,maisant.kaitinti 15min.
Supilti laimo sultis ir toliau kaitinti,maisant letai,kol grietinele sutrauks(pasidarys panasu i varske).grietinele taps tirsta ir kietoka.
kai taps labai tirsta isimti is vandens puodo ir atsaldyti 20min.Tuo tarpu isklokite sieteli su dregnu merliumi.Surio nespauskite,tik supilkite ir palikite.kai visiskai atsals,padekite i saldytuva,uzdenge maistine plevele 24 val.
Nuotrauka ne mano
As bandziau taip daryti, gal pries kokius 2 menesius. Recepta buvau radusi internete. Man nieko nesigavo, nezinau kodel. Gal grietinele buvo per riebi
keista,kad mascarpone nesigavo nemanau,kad riebume reikalas...gal per mažai sulčių ir nesutraukė?
aš kažkaip ir nemačiau pas mus 25 proc. riebumo grietinėlės pirkti tik 35-36 ,13 ir 10
aš kažkaip ir nemačiau pas mus 25 proc. riebumo grietinėlės pirkti tik 35-36 ,13 ir 10