Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(varnikė @ 2008 11 20, 13:10)
stai mes ir po isvykos. manau kad padarem vaikams didele svente  thumbup.gif kikvienas is ju rado ka veikti. labai aciu Baltei ir Esprit uz pagalba. Jau buvau issigandus, kad nesutilpsim i tris masinas ir teks per du kartus vaziuoti, bet sutilpom. Kurios nespejo si karta, gal prisijungs kita, gal kartu su savo vaikiukais atvaziuos.

Labai smagu girdėt,kad pavyko viskas wub.gif wub.gif wub.gif .
O mažoji mano jau nuo darželio durų verkt pradėjo,tai šiaip ne taip įkalbėjau į grupę nueit doh.gif Nusirengė tik tada,kai pamatė ,kad aš nusirengiau. Nu gal kaip nors įprasim,nes aš jau gailėtis pradėjau. Gal dar per maža g.gif

Aš nuotraukyčių vaikiukams padariau iš pirmadienio vešnagės smile.gif ,na bet šiandien ,kad jau neišėjo perduot-kitąkart erduosiu. Rankinuke nešiosiuos,kad nepamirščiau. smile.gif
Atsakyti
Aciu Varnikei 4u.gif , kad suorganizavo thumbup.gif As tai labai smagiai laika praleidau ir mano mazajam buvo smagu.

Varnike, foto galiu atsiust, nera ju daug ir nelabai vykusios blush2.gif , bet vis sis tas. Parasyk emaila, gal nusiusi aukletojom.
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 11 20, 14:20)
Labai smagu girdėt,kad pavyko viskas wub.gif  wub.gif  wub.gif .
O mažoji mano jau nuo darželio durų verkt pradėjo,tai šiaip ne taip įkalbėjau į grupę nueit doh.gif Nusirengė tik tada,kai pamatė ,kad aš nusirengiau. Nu gal kaip nors įprasim,nes aš jau gailėtis pradėjau. Gal dar per maža g.gif

Aš nuotraukyčių vaikiukams padariau iš pirmadienio vešnagės smile.gif ,na bet šiandien ,kad jau neišėjo perduot-kitąkart erduosiu. Rankinuke nešiosiuos,kad nepamirščiau. smile.gif

o gal gali atsiusti ir man tas nuotraukas per skaipa, labai noreciau pamatyti smile.gif
ir Esprit siandie fotografavo, tai ir jos nuotraukyciu noreciau ax.gif
mano skype adresas vaida_bani
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 20 lapkričio 2008 - 13:35
Nu siaubas, paveluotai pamaciau verysad.gif Vel teks vienai link kaledu su maisais keliauti smile.gif Siaip ar taip, Jus saunuoles smile.gif
Atsakyti
Vienai tikrai neteks su maisais keliaut, taigi ne paskutinis kartas. manau pats laikas pradet organizuot dovaneles vaikams kaledu proga. Manau pernai viskas pavyko labai sklandziai su tom batu dezutem, tad gal ir siemet jas ruosiam wink.gif
as apsiimu issiaiskint kiek dovaneliu reikia, kuria diena tas dovaneles vesim, net jei kuri negales kartu i Lopseli per sventes vykt, galiu jas priglaust ir nugabent sutarta diena.
cia praeitu metu akcija
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 20, 14:35)
Vienai tikrai neteks su maisais keliaut, taigi ne paskutinis kartas. manau pats laikas pradet organizuot dovaneles vaikams kaledu proga. Manau pernai viskas pavyko labai sklandziai su tom batu dezutem, tad gal ir siemet jas ruosiam wink.gif
as apsiimu issiaiskint kiek dovaneliu reikia, kuria diena tas dovaneles vesim, net jei kuri negales kartu i Lopseli per sventes vykt, galiu jas priglaust ir nugabent sutarta diena.
cia praeitu metu akcija

As su malonumu prisijungsiu. Paruosiu pati dovaneliu, draugu tarpe parinksiu, o dar galiu surinkt is tu, kam patogiau Eiguliuose ir negalit pacios vaziuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 20 lapkričio 2008 - 14:44
QUOTE(varnikė @ 2008 11 20, 14:35)
cia praeitu metu akcija

group.gif friends.gif friends.gif jungiuos ir aš drinks_cheers.gif
Gruodžio 2-10 išvažiuojam atostogų trumpų,visos kitos dienos man tinka.. bet ir šeip ne bėda,jei aš negalėsiu,kelias dėžutes tikrai paruošim ir perduosim jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau praitu metu kaledinej temelej, tai dabar daug maz man pasidare aiskus principas smile.gif. Aisku noretus zinot pradziai kiek ir kokio amziaus vaikuciu yra, tada galesiu krutint savo artimuosius ir draugus smile.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet man nepavyks siemt prisijungti. Kaledosime uosvijoje, Newcastle.

As rasiau Varnikei pasiulyma, kad i dezutes ideti pirstines, kepures, salikus ir pan. Juk tikrai per ziema sunaudos! thumbup.gif

Pagalvojau, kad gal dar neblogai butu dantu sepetukai, pasta ir pan - bet tokius dalykus gal geriau butu pirkti is surinktu pinigu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 11 20, 16:03)
Labai gaila, bet man nepavyks siemt prisijungti. Kaledosime uosvijoje, Newcastle.

As rasiau Varnikei pasiulyma, kad i dezutes ideti pirstines, kepures, salikus ir pan. Juk tikrai per ziema sunaudos! thumbup.gif

Pagalvojau, kad gal dar neblogai butu dantu sepetukai, pasta ir pan - bet tokius dalykus gal geriau butu pirkti is surinktu pinigu. g.gif

siais metais reikia gal gerai apgalvot ka dedam i dezutes, as susiskambinsiu rytoj su aukletoja Vida ir pabandysiu issiklausineti ko tikrai reikia ir kas juos labiausia pradziugintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2008 11 20, 16:17)
siais metais reikia gal gerai apgalvot ka dedam i dezutes, as susiskambinsiu rytoj su aukletoja Vida ir pabandysiu issiklausineti ko tikrai reikia ir kas juos labiausia pradziugintu smile.gif

Gerai butu saskaita - kaip pernai - kur galima butu pinigus pervesti.

Pajudinsiu visus skeptiskai nusiteikusius g.gif draugus Lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 11 20, 16:24)
Gerai butu saskaita - kaip pernai -  kur galima butu pinigus pervesti.

Pajudinsiu visus skeptiskai nusiteikusius  g.gif  draugus Lietuvoje  biggrin.gif

Pernai Palades sąskaita naudojomes ax.gif biggrin.gif
Atsakyti