QUOTE(Mrs. R @ 2009 12 05, 17:03)
Sicija, Lung - as esu kepus saldytas bandeles
Turiu vistos, reikes kada prie jos banduciu iskept. Bet tada i skardele vandens nei aliejaus nepilt ar ne? Tiesiog sudet blauzdeles, bandeles, pakildyt ir - orkaiten....? O ka reiskia suktas? Pynes? Man labai skanu tokios bandutes/lyg gelytes - na, iskocioji tesla virvele, surisi (viena karta) ir galiukus uzkisi.
Turiu vistos, reikes kada prie jos banduciu iskept. Bet tada i skardele vandens nei aliejaus nepilt ar ne? Tiesiog sudet blauzdeles, bandeles, pakildyt ir - orkaiten....? O ka reiskia suktas? Pynes? Man labai skanu tokios bandutes/lyg gelytes - na, iskocioji tesla virvele, surisi (viena karta) ir galiukus uzkisi.
Na va, iš ko visai nesitikėjau, tai iš Mrs.R. prisipažinimo dėl šaldytų batonų
Apie vištą su bandelėm. Suktos - t.y. iškočioju iš tešlos lakštą, supilu daug smulkinto svogūno, prieskonių, susuku, supjaustau (na, kaip paprastos cinamoninės bandelės), šiek tiek pakildinu. Skardą tik lengvai patepu aliejum ir dedu bandelė/vištelė/bandelė/vištelė/bandelė... Taip pridedu pilną skardą, gana tankiai, pradžioj kepu pridengus kokia folija, o vėliau atidengus. Kartais reikia įpliti vandens, geriau kokio sultinuko. Viskas tiesiog gražiai išsitroškina vištienos sultinyje, labai skanu vištienos gabaliukai su tom bandelėm Jau kaip užsimaniau šito gėrio