Sveikos gyvos kepėjėlės
Seniai nesilankiau temelėje, laiko prieš šventes vis pritrūksta... O čia taip gera ir jauku - receptų įdomių daugybė, o jau duonos vaizdelių grožis
Dar smagu, kad mūsų būtys gausėja, visoms naujokėms po
QUOTE(Lukrecij@ @ 2009 12 05, 11:33)
nuos duonos teslos vista igavo subtilu marinuots vistienos skoni, kepiau apie 50min, is TV buvo receptas visai vistai, jei vista 1kg tada 1val kept, jei 2kg tada 2val kept, bet jei man slaunele kepe beveik val, tai manau visa vista 1kg tikrai daugiau turetu buti, bet patikekit skonis super
Tikiu ir labai gerai įsivaizduoju
Priminei vieną pamirštą gerą receptą, reiks kada vėl pagamint: paruošti paprastos mielinės tešlos suktas bandeles su svogūnų įdaru ir kepti skardoje kartu su vištienos gabalėliais. Bandelės įsigeria to vištienos sultinuko, skanu neapsakomai. Ir šuo irgi iš proto eina kvapą užuodęs, už bandelės kasnelį viską ką moka parodo
Šiandien kepiau Niujorko duoną (tą, be minkymo), nes kitokioms laiko nėra, o namie duonkepės nėra
Dėjau dalį rupių miežinių miltų. Šiek tiek bijojau, kad nebūtų "šiukšliukų" duonoje, bet viskas išėjo puikiai
Matyt, per naktį tie grūdukai labai gerai išbrinko. Duonos plutelė plona ir traški, o minkštimas labai porėtas ir toks nesausas. Ir dar žolelių su džiovintais svogūnais dėjau
Kepaliuko beveik neliko. Vistik reikia kepti iškart dviejuose induose dvigubą porciją, kad nors kažkas liktų kitai dienai