QUOTE(mama_Greta @ 2009 11 24, 22:46)
man is kefyro gavosi visai neblogai, bet tik tiek, kad tai panasiau i paprasta varskyte ar varskes krema, toki rugstoka. O va is pieno, grietineles ir citrinos gaunasi visai kas kita - tikra rikota ja galima ruosti ir saldziai, ir rugsciai. Be to, gaunasi kur kas pigiau nei parduotuvine rikota. Kuri be kita ko galioja ilgai ilgai ir matyt turi ivairiausiu konservantu. O cia sviezias produktas
Jei yra dar rikotos megeju, tai siulau isbandyti musu seimynos pamegta duonele su rikotos idaru http://www.supermama...?...0381&st=468
Jei yra dar rikotos megeju, tai siulau isbandyti musu seimynos pamegta duonele su rikotos idaru http://www.supermama...?...0381&st=468
Būtinai šitą pabandysiu. Aš perkuosi naminį pieną, gana riebų. Iš to kur lieka tokią varškytę darom. Mūsų šeimai labai patinka.
O iš kefyro tik šiandien bandysiu.