Įkraunama...
Įkraunama...

Uniforma mokykloje

Tesiame tema apie uniformas...ka manote apie jas? bigsmile.gif
Atsakyti
Esu uz uniformas. Bet uniforma turi buti praktiska, patogi vaikui ir nekainuoti "kosmoso". Mano sunus pradejo eiti i mokykla, tai savo pirmokui uz uniforma suplojom beveik 200lt.Paprastutes kelnes, megztas svarkelis ir"slipsas". Nesuprantu uz ka tokius pinigus lupa g.gif Manau, kad uniforma turetu kainuoti simboliskai, kad ja galetu ipirkti visu vaiku teveliai. O dabar is viso sio reikalo daromas nemenkas bizniukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 11 11, 15:20)
Esu uz uniformas. Bet uniforma turi buti praktiska, patogi vaikui ir nekainuoti "kosmoso".

su tokia uniforma ir as sutikciau.
Pvz neskaitant apatiniu rubu, batu, striukes, aksesuaru sunaus kasdieninine apranga kainuoja ne daugiau 60-70 LT ( kelnes + dzemperis).

Ir aisku mergaitems saltuoju metu laikotarpiu privalo buti kelnes, o ne sijonai.
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2009 11 11, 16:20)
Esu uz uniformas. Bet uniforma turi buti praktiska, patogi vaikui ir nekainuoti "kosmoso". Mano sunus pradejo eiti i mokykla, tai savo pirmokui uz uniforma suplojom beveik 200lt.Paprastutes kelnes, megztas svarkelis ir"slipsas". Nesuprantu uz ka tokius pinigus lupa g.gif Manau, kad uniforma turetu kainuoti simboliskai, kad ja galetu ipirkti visu vaiku teveliai. O dabar is viso sio reikalo daromas nemenkas bizniukas verysad.gif

Tai pigios pas jus uniformos. Mūsų mokykloje jos kainuoja 670 (sijonas, švarkas, liemenė)
Atsakyti
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 11 11, 15:11)
Tai pigios pas jus uniformos. Mūsų mokykloje jos kainuoja 670 (sijonas, švarkas, liemenė)

vamzdiec blink.gif stupid.gif
o dar sako -- krizė Lietuvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 11 11, 16:11)

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif jezus marija kokia brangi...o tik 3 rubai...beje ziema mergaitem butinai reikia kelniu! nes juk ziema tai salta! blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Buvau už uniformas, kol nepamačiau, kokias įsivedė daugelis mokyklų:
sintetinės medžiagos, švarkai (nepatogu), baisios, "pokarinės" kelnės, ypač mergaitėms, "purvinos" spalvos, palaidinės, kurios išlenda iš kelnių ar sijonų ir vaikas vaikšto plika nugara (ilgas trikotažas būtų daug patogiau) ir taip toliau. Džiaugiuosi, kad pas mus uniformų nėra, ir galiu mergaitei pirkti bei megzti jaukius, šiltus, paprastus, natūralių audinių daiktus...
Atsakyti
pas mus privalomi tik švarkai. Kaina jų apie 100 lt
Aš už uniformas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 11 11, 17:11)

Na tokius pinigus uz uniforma AUGANCIAM vaikui kazin ar sutikciau moketi g.gif Paskaiciavus gaunasi beveik po 2,5lt kiekvienai mokslo metu dienai. Mano vaiko priespieciai tiek kainuoja doh.gif
O ir 200lt uz uniforma, manau, yra per daug. Ypatingai siuo sunkmeciu ne kiekvieni teveliai gali sau tai leisti.
Atsakyti
VAU nu ir kainos blink.gif
idiotizmas tokias sumas už uniformas mokėt. ir kaip mokinių tėvai reaguoja? tėvų taryba, komitetas? visiems tinka? nieks nekelia balso?
paskaičiau kitą temą kur mamos riejasi dėl dvidešimt litų kažkokiai vakaruškai, o čia už uniformas toks reketas.
o juk uniforma vaikui reikalinga ne viena -- taigi ir pagriūva, ir apsidrabsto.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 11, 14:51)
su tokia uniforma ir as sutikciau.
Pvz neskaitant apatiniu rubu, batu, striukes, aksesuaru sunaus kasdieninine apranga kainuoja ne daugiau 60-70 LT ( kelnes + dzemperis).

na nežinau, man vien kelnės/džinsai ar bliuzonas tiek kainuoja.

QUOTE(Padrushkyte @ 2009 11 11, 15:11)

Kurioj mokykloj čia taip?

QUOTE(sena niekšė @ 2009 11 11, 18:45)

o juk uniforma vaikui reikalinga ne viena -- taigi ir pagriūva, ir apsidrabsto.

mes kelnes dvejas turim, o su megztuku vienu apsieinam.
Atsakyti
Mano mokykloje tai tik svarkai privalomi. Man tai visai gerai, kad uniformos yra, nesu taip jau pries ax.gif
Atsakyti