Ant dienu prisibels i pasauli musu mazyle, o sunaus darzelyje vejaraupiu karantinas. Bijau, kad parnes man ta bruda namo... Ar gali naujagimis susirgt, jei dickis bus uzsikretes?
. Praktikos tai neturiu, bet teko skaityti, kad - jeigu nescia budama mama suserga vejaraupiais - vaisius net dar jos pilvely gali uzsikrest. Todel manau, kad teoriskai gali uzsikresti ir naujagimis . Vejaraupiai yra labai uzkreciama liga.
jei mama yra pati sirgusi vejaraupiais, tai ir maziukas turi igimta imuniteta keliems menesiams.
Pas mus panasi situacija buvo - dukrai gal du menesiai buvo, kai sunaus darzelyje vel prasideda vejaraupiu karantinas. Beje pries tai nescia sunu serganti vejaraupiais slaugiau. BEt as jais persirgusi.
Pas mus panasi situacija buvo - dukrai gal du menesiai buvo, kai sunaus darzelyje vel prasideda vejaraupiu karantinas. Beje pries tai nescia sunu serganti vejaraupiais slaugiau. BEt as jais persirgusi.
Nu spiritas nuo zelionkes tai skiriasi tuo, kad spiritu reikia zymiai dazniau teplioti, nes jis bloagiau dziovina. Zinau kad yra kazkoks tepaliukas, bet reikia klausti vaistineje, tai jis tikrai geriau dziovina tuos spuogelius nei anie du. Drauge tepliojo savo vaikus ir sake rezultatas
Daugiau niekaip nepadesi deja
Daugiau niekaip nepadesi deja
Yra toks tepalas linola sept, kuris puikiai dziovina vejaraupiu spuogelius. Tik, kai pernai mano merginos sirgo, buvo sunko jo rasti vaistinese. Galima bandyti ieskoti internetu www.vaistai.lt. Tepalas tikrai l. geras.
O man labiausiai patinka zelionke Kai sunus susirgo, tai su vyru pesemes, kuris teplios Ir vaikiukas buvo labai grazus. Paciam jam labai patiko, o ir nuotraukas dabar su malonumu ziurim ir juokiames.
Spiritu nepatariama tepti todel, kad nesimato kuriam spuogeliui kliuvo o kuriam ne. Mums geriausia buvo "zelionke", vaikui linksma buvo ziuret i save veidrody. Dar pirkau kazkoki tepala-ACIC-be rysio, issitepliodavo viskas. Briliantine zaluma tikrai Galima dar su kalio permanganatu.
Kazkur apie vejaraupius jau buvo diskutuota..
Jei rasiu, imesiu nuoroda. O siaip - pigus ir mazinantis problemas vaistas ALMAGEL A. Butent su A raide. Siaip juo gydomi skyleti skrandziai, bet ir sergant vejaraupiais labai efektyvus. Tik, zinoma, siuo atveju reik ne gerti, o teplioti. 1. Jis dziovina spuogelius 2. Sumazina niezuli, (o tai labai svarbu) 3. Neteplioja nei patalynes, nei rubeliu, nes lengvai nusikrapsto. Rekomenduociau suplakus ipilti i karstam vandeny palaikyta sauksta ir truputi palaikius, kad susiltu, teplioti vaikiuka. Jei sunkiai serga, galima duoti 1/5 Tavegilio tab. ryte ir vakare.
dar tinka Psilo balzamas bei Acic ar Zovirax tepaliukai (nes vejaraupiu sukelejas - irg Herpes seimos virusas), bet tai jau gan brangu.
Mums Almagelis A labai tiko. O apie ji suzinojau paskambinusi i 03, nes manao berniukai turi zalinga iproti susirgt butent per iseigines.
sekmes besigydant!!
Jei rasiu, imesiu nuoroda. O siaip - pigus ir mazinantis problemas vaistas ALMAGEL A. Butent su A raide. Siaip juo gydomi skyleti skrandziai, bet ir sergant vejaraupiais labai efektyvus. Tik, zinoma, siuo atveju reik ne gerti, o teplioti. 1. Jis dziovina spuogelius 2. Sumazina niezuli, (o tai labai svarbu) 3. Neteplioja nei patalynes, nei rubeliu, nes lengvai nusikrapsto. Rekomenduociau suplakus ipilti i karstam vandeny palaikyta sauksta ir truputi palaikius, kad susiltu, teplioti vaikiuka. Jei sunkiai serga, galima duoti 1/5 Tavegilio tab. ryte ir vakare.
dar tinka Psilo balzamas bei Acic ar Zovirax tepaliukai (nes vejaraupiu sukelejas - irg Herpes seimos virusas), bet tai jau gan brangu.
Mums Almagelis A labai tiko. O apie ji suzinojau paskambinusi i 03, nes manao berniukai turi zalinga iproti susirgt butent per iseigines.
sekmes besigydant!!
Vaikelis tikrai neturėtų išsigasti ištepliotas "zelionke". Mano vaikas tai labai džiaugėsi kai buvo išteptas žaliais taškiukais. Lakstė ir šaukė "aš digimonas!"
Beje, viena pažįstama, savo dukrytės taip pat nenorėjo žaliai teplioti, nes mergaitė, negražiai atrodys ir pan., tai gydytoja išrašė vaistinėje pagaminamo tepalo, rausvos spalvos, įtariu, kad ten galėjo būti kalio permanganato tam tikro procento tirpalas.
O šeip sėkmės gydantis! Linkiu greičiau pasveikti!
Beje, viena pažįstama, savo dukrytės taip pat nenorėjo žaliai teplioti, nes mergaitė, negražiai atrodys ir pan., tai gydytoja išrašė vaistinėje pagaminamo tepalo, rausvos spalvos, įtariu, kad ten galėjo būti kalio permanganato tam tikro procento tirpalas.
O šeip sėkmės gydantis! Linkiu greičiau pasveikti!
As irgi dukros netepliojau jokiom karo spalvom Isvis niekuom netepem, nes jai beveik ir neniezejo, tik kartais psilobalzamu. Nesuprantu, kam reikia butinai suzinoti, yra nauju spuogiuku ar nera, kam man to reikia? Jei matydavau, kad svieziai pratruko spuogelis, patepdavai MENOVAZINU - lietuviskas spirituotas skystymelis su mentolu, ir dezinfekuoja, ir labai labai maloniai saldo (nuima niezuli), ir pigus (apie 3 lt). Ir prausdavomes ryte ir vakare po dusu ir isvis elgemes su ja kaip su sveiku vaiku (ji neturejo nekart temperaturos).
QUOTE(vija @ 2005 01 06, 14:24)
As irgi dukros netepliojau jokiom karo spalvom Isvis niekuom netepem, nes jai beveik ir neniezejo, tik kartais psilobalzamu. Nesuprantu, kam reikia butinai suzinoti, yra nauju spuogiuku ar nera, kam man to reikia? Jei matydavau, kad svieziai pratruko spuogelis, patepdavai MENOVAZINU - lietuviskas spirituotas skystymelis su mentolu, ir dezinfekuoja, ir labai labai maloniai saldo (nuima niezuli), ir pigus (apie 3 lt). Ir prausdavomes ryte ir vakare po dusu ir isvis elgemes su ja kaip su sveiku vaiku (ji neturejo nekart temperaturos).
Man atrodo kad esme ir yra isdziovinti spuogelius kad jie nepratruktu. Pratrukus atsiranda aplink kruva nauju. Jums pasiseke kad sirgote lengvai. Mums spuogeliu buvo super daug, vaikas buvo visas zalias ir tempa-40. O mazoji susirgo budama 3 savaiteliu amziaus ir prasirgo labai lengvai. Sekmes!
Beje, abiems vaikams po vejaraupiu liko randu