Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

user posted image

40-oji tema smile.gif

Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)

šis sąrašas nėra baigtinis - jame tik "populiariausi" blogiukai, bet jų yra ir daugiau, domėkitės, ieškokit, tikrinkit 4u.gif

Natūralios sertifikuotos BDIH kosmetikos sąrašas

Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarmoje (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)

Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude) - daugiausiai Ecocert sertifikuota kosmetika
* „Operos vaistinė“ (Negyvosios jūros purvas, Negyvosios jūros druska)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital)
* "Bio pasaulis", PC VCUP (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP ir Akropolis (ECO, Sophyto, Bentley Organics)
* "Holos", Užupio g. 4 (Weleda, Urtekram)
* "Baroca", Užupio g. 9 (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Valgomi ir nevalgomi dalykai)
* "Essenza" Gaono g. 1 / Dominikonų g. 15

Mylimieji Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras „Savitri“ Augustijonų g. 2-3; „Idzumi“ Sporto g. 12; „Žalia-žalia“ Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: „Agnum centras“;
* Klaipėdoje: "BIOECO", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846 214222;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras „Svaja“ tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.

Užsisakome internetu:
* Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologish24"
* Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"
*"Biolinija"
*"Violey"
*"Ekolinija.lt"
*"Naturala.lt"
Papildyta:
Pabaigiau ankstesnę temą, tai skubu atidaryti naują blush2.gif
Pirmąją žinutę ėmiau iš katučio sukurtos temos, tad tikiuosi nepyksit už tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 06, 20:52)

Chippie, kaip skaniai tas tavo dezodorantas atrodo bigsmile.gif Jaučiu jau iš kažkokio prancūzų puslapio prisipirkai, negirdėtos firmos, faina thumbup.gif Išduok, kur pirkai mirksiukas.gif Taip norisi ką nors naujo pamėginti... Prancūziškos kosmetikos turbūt aš nė nebandžiusi... vokiška sudaro ko gero 95 proc. mano turto, noriu permainų biggrin.gif

as irgi pradejau nuo vokiskos. Bet man labai yra svarbu kvapas ir pvz Weleda ar dr H na man schmoll.gif vien del kvapo, nors priemones tikrai kad geros.
Prancuzijoj, kaip diena taip naujau Bio kosmetikos linija atsiranda, dabar praktiskai visos kosmetikos firmos isleidzia tai krema, tai sampuna ar duske BIO ir sertifikuota ECOCERT, bet labai jau atsargiai reikia ziureti, nes kartais, kad ir su sertifikatu, bet visokiu nesamoniu juose buna doh.gif

Kaip tau Suki ?? maciau, kad sampunu nusivylei verysad.gif man tai labai patinka veido sveitiklis wub.gif veido kremas nieko, bet manau daugiau tiktu vasara, nes ziema jis mano odos nedrekins pakankamai. Kuno kremo turejau travel meginuka, tai irgi tox schmoll.gif negreitai susigeria ir nepasakyciau , kad labai gerai drekina...
o va su kremu paakiams tai nezinau ka daryti doh.gif siaubingai blizgai, prastai susigeria, manau, kad del jo ir tusas teplioja... manau, kad naudosiu savaitgaliais kaip kauke paakiams, ir masaziukus darysiu, nes kasdien tai man nlb g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 06, 23:26)
Ir žiemą jau naudojot - apsaugojo veiduką nuo šerpetų ir nušalimų? ax.gif

Man ir "Weleda" buvo nieko, bet ne geriausia blush2.gif Blizgumas, riebumas, kvapas..nežinau, ne super ax.gif

Pirkau prieš porą savaičių, jokių nužvarbimų neatsirado. Dukrai prieš einant į lauką tepdavau, veidas lygus. Ko nepasakyčiau apie savo rankas, kurias apleidau, niekuo netepiau ir dabar turiu švirtinio popieriaus tektūrą ant delnų išorinės pusės blush2.gif
Weledos riebumas irgi nervindavo, vaikui tai super, bet pačiai išsitept veidą ir eit į žmones tai nelabai
Atsakyti
o as sian su dziaugsmu nupyliau iki Mados nimfali labai norejau juodos muilo pastos, o pasirodo labai greit ispirkot mergos verysad.gif ir i Druide sampunu nuolaidas nespejau kaip ci as taip apsizioplinau kad jos dar yra, nu bet vistiek nukoviau savo vyriskiui prekyciu ir vel tos neplanuotos islaidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 06, 12:14)
[ O Hauschka irgi reiktų iš vokiečio užsisakinėti, bet noriu truputį pataupyti ir tada asmeniškai iš jo nusipirkti daugiau Hauschkos priemonių rolleyes.gif

siaip pastebejimas - kaip atsinaujino Hauschka pas vokiecius is Biologisch bigsmile.gif. Verta paziuret.

Ir tuo paciu tikrai noriu prisideti prie geru zodziu ozkiniam Druide sampunui. thumbup.gif Aciu ji "pareklamavusioms" merginoms.
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius, Rasma, 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 06, 23:14)
O tai čia ne tas pats g.gif
Šiaip tai esu supratusi, kad sviestmedžio aliejaus nėra, tiesiog daug kas taip sviestą vadina g.gif

Akomoj ziurinejausi ir pasirodo sviestmedzio yra ir aliejus ir sviestas, bet jei tas pats, patogiau butu aliejukas ax.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 11 06, 23:23)
Naudoju vaikui tokį,

mes ir nusipirkom si balzamiuka, mazajai labai patinka, lengvas, pakankamai riebus ir man tiko kojas nusiskutus blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 07, 11:57)
Akomoj ziurinejausi ir pasirodo sviestmedzio yra ir aliejus ir sviestas, bet jei tas pats, patogiau butu aliejukas  ax.gif

o tai tas skystas nebus ko nors primaisytas? g.gif

Kryyste, kaip tau argital kremas nuo persalimo su kamparu ar kuo ten? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 07, 11:08)
o tai tas skystas nebus ko nors primaisytas? g.gif

Shea Oil
(Butyrospermum Parkii or Vitellaria paradoxa)

Shea Oil is used in skincare treatments for its soothing and nourishing properties; often found in treatments for dry skin. Shea oil is derived from the nut of the shea fruit which also produces shea butter and has a high vitamin C content.

Common uses: Sunscreen, lotions, creams, lip balm, body balms

Extraction Method: Extracted by pressure

Ingredients: 100% Shea Oil

Origin: Ghana

stai ka raso, isgautas spaudziant, tai as isivaizduoju kaip alyvuoges, spaudzia ir is gauna alieju, ar klystu
Atsakyti
Vakar vakare išbandžiau Jazminų eliksyrą- labai patiko, tiek kvapu, tiek poveikiu veido odai. Ryte atsikėlus oda sudrėkinta, neriebi, švelni. Tiesa, šįryt pasipurškiau levandų hidrolatu- visai patiko jausmas juo pasipurškus, kvapas. Dauguma merginų jį jau seniai išbandžiusios, tai man buvo smalsu, koks jis.
Dar norėčiau pagirti- Nvey Skysta Drėkinančią Kreminę Pudrą, kurią įsigijau mano draugė, lengvai tepėsi ant odos, pagyvino spalvą, tikrai dražiau jos oda atrodė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 07 lapkričio 2009 - 11:49
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 11 07, 07:32)
siaip pastebejimas - kaip atsinaujino Hauschka pas vokiecius is Biologisch  bigsmile.gif. Verta paziuret.

Gal galite įmesti nuorodą, kurioje vietoje jūs užsisakinėjate per tarpininkes 4u.gif Kaip suprantu jos atsiunčia katalogėlį su kainomis blush2.gif

Vakar išbandžiau logona tušą, neradau jokių atsiliepimų, tai surizikavau pirkdama pati ax.gif Pirmas įspūdis patiko: kvepia, blakstienos juo pasidažius būna neapsunkę ir minkštos, labai gražiai dažo atskirdamas kiekvieną blakstieną, bet be "lėliško" efekto, nes tepiau gal penkis kartus, atrodė natūraliai, tik juodos smile.gif Dėl atlaikymo visą dieną negaliu dar pasakyti nes buvau tik kelias valandas, bet žiūrint į tai, kad teko ir ašarėlę nubraukt, visgi tušas nenubėgo. Nusiplovė labai lengvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 07, 12:47)
Gal galite įmesti nuorodą, kurioje vietoje jūs užsisakinėjate per tarpininkes 4u.gif Kaip suprantu jos atsiunčia katalogėlį su kainomis blush2.gif

Vakar išbandžiau logona tušą, neradau jokių atsiliepimų, tai surizikavau pirkdama pati ax.gif Pirmas įspūdis patiko: kvepia, blakstienos juo pasidažius būna neapsunkę ir minkštos, labai gražiai dažo atskirdamas kiekvieną blakstieną, bet be "lėliško" efekto, nes tepiau gal penkis kartus, atrodė natūraliai, tik juodos smile.gif Dėl atlaikymo visą dieną negaliu dar pasakyti nes buvau tik kelias valandas, bet žiūrint į tai, kad teko ir ašarėlę nubraukt, visgi tušas nenubėgo. Nusiplovė labai lengvai  smile.gif

Užsisakyti galima per astute0210. Parašyk jau į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 07, 00:52)
o as sian su dziaugsmu nupyliau iki Mados nimfali labai norejau juodos muilo pastos, o pasirodo labai greit ispirkot mergos verysad.gif ir i Druide sampunu nuolaidas nespejau kaip ci as taip apsizioplinau kad jos dar yra, nu bet vistiek nukoviau savo vyriskiui prekyciu ir vel tos neplanuotos islaidos doh.gif

Nu va...aš šiandien norėjau važiuoti doh.gif Tai nebeverta kaip suprantu g.gif verysad.gif
Norėjau Feniqia muilų (mane sudomino juodasis „Bader“ muilas-pasta, muilas-pasta su arabiškuoju muskusu) ir Ciel D'Azur šampūnas

QUOTE(ernesin @ 2009 11 07, 11:47)

www.biologisch24.com nereikia tarpininkių. Siunčia įprastu paštu į LT smile.gif
Atsakyti