Penktadienį užbėgau į ERBI, aksčiau dirbau netoli, tai dažnai užsukdavau, o dabar teko prisiminus specialiai važiuoti Važiavau prisiminusi, kad ten būna labai storų virbalų ir nusipirkau net dvi skirtingas poras po 1 Lt Ir šiaip man ten patinka pasivaikščioti, paieškoti įdomių detalių namams.
Tarkim šiam laikotarpiui galiu parekomenduoti kam reikia Hellowen'ui yra ten nebrangių raganaičių kepurių ir pan. atributikos. Dar prikrauta daug treniruoklių, baldų ir pan.
Va čia apie juos iš www:
Parduotuvės eRBi, esančios Kaune ,Vilniuj , Alytuj ir Marijampolėje prekiauja prekėm importuotom iš Anglijos , Švedijos ir JAV. Dauguma prekių nupirktos aukcionuose per išpardavimus, todėl eRBi kainos visada yra mažesnės nei kitose parduotuvėse...
Kaina nėra pagrindinė eRBi patrauklumo priežastis.Prekės skirtos Skandinavijos ar Anglijos rinkai yra skirtos labiau išlepinto pirkėjo skoniui, turi savitą dizainą . Nors dauguma pagaminta Azijos šalyse, bet kokybės reikalavimai daug aukštesni. ...
Verslo idėja nėra nauja Europoje.Parduotuvės , klasifikuojamos kaip "off-price shop" yra populiarios Švedijoje, Vokietijoje, Olandijoje ir ypač JAV.Anglijoje parduotuvės vadinamos "ex-catalogue shop" populiaresnės nei pas mus dėvėtų rūbų parduotuvės.
Gal kas dažniau apsilankot, galit parašyti retkarčiais jei kas įdomesnio pasirodo lentynose
O kur Vilniuje yra ši parduotuvė?
Man kažkaip iš aprašymo panašu į Thomas Phillips, tik kad ten vokiškos prekės
QUOTE(Acacia @ 2005 10 24, 10:22)
O kur Vilniuje yra ši parduotuvė?
ji yra prie Sigmos, Kalvarijų 125, šalia Almos kanc. prekių. Nuo TP ji šiek tiek skiriasi ir atrodo prasčiau, nes čia prekiauja prekėmis su pažeistomis pakuotėmis, kartais panaudotomis prekėmis, tačiau jos tikrai kitokios nei visose parduotuvėse ir nepanašios į tradicines naudotų daiktų parduotuves. Mano vyras ten yra pirkęs darbinius batus, kombinezoną
Va čia jų www, tik prekių asortimento jie čia nededa, tiesiog bendri aprašymai yra, na ir visi kontaktai
As irgi kazkada labai zavejausi sia parduotuve, bet veliau teko ir nusivilti. Reikia labai atidziai perkant preke apziureti ir isitikinti ar visos dalys, ar tvarkingai veikia. Nes cia prekiaujama ir brokuotomis prekemis, o kartais tas brokas jau ir nebepataisomas.
Bet siaip tikrai galima kazka originalaus ir uz padoria kaina rasti. Isbandyta.
QUOTE(Romeo @ 2005 10 24, 10:31)
As irgi kazkada labai zavejausi sia parduotuve, bet veliau teko ir nusivilti. Reikia labai atidziai perkant preke apziureti ir isitikinti ar visos dalys, ar tvarkingai veikia. Nes cia prekiaujama ir brokuotomis prekemis, o kartais tas brokas jau ir nebepataisomas.
tikrai taip - kaina tokia, kad reikia tikrai įdėmiai įvertinti ką perki
O man visai patikdavo anksciau ten paslampineti, tik kad seniai bebuvau, nes kuo toliau- tuo prastesnes prekes.
Dar Helovynui visokiu sviecianciu voru ir pan budavo.
Penktadieni eisiu pasiziureti ko yra.
Penktadieni eisiu pasiziureti ko yra.
labai faina parduotuve. tik, kad dabar suprastejo jinai kaune bent jau. ankshciau kai buvo savanoriu prospekte labai geru ir idomiu prekiu galima budavo rasti /lankydavausi pora kartu savaiteje/, o dabar labai jau mazai yra pasirinkimo todel nuvaziavau pora kartu ir daugiau nesilankau ..
erbi prekės suprastėjo paskutiniu meu, o ir kainos kai kurių daiktų padidėjo Na, bet ten tikrai yra į ką pažiūrėt. Mes pvz. pirkom dvigulį pripučiamą čiužinį su miegmaišiu - daiktas kelionėse. Dėmesio vertų žaislų būna, bet reikia labai žiūrėti ar nebrokuoti
QUOTE(mucka @ 2006 02 11, 14:01)
erbi prekės suprastėjo paskutiniu meu, o ir kainos kai kurių daiktų padidėjo Na, bet ten tikrai yra į ką pažiūrėt. Mes pvz. pirkom dvigulį pripučiamą čiužinį su miegmaišiu - daiktas kelionėse. Dėmesio vertų žaislų būna, bet reikia labai žiūrėti ar nebrokuoti
tikra tiesa, anksciau ten geresniu daiktu budavo ir pasirinkimas didesnis budavo