QUOTE(sidrulka @ 2012 04 15, 17:24)
kokias Jūs mišrainytes darote vaikučiams, kad būtų lengvos, gaivios? ir pagal kokius receptukus kepate keksiukus, kad būtų skanūs?
is asmenines patirties galiu pasakyti,bent pas mus nei vienas vaikas misrainiu nevalgo....
jie labiau megsta pasiimti i rankyte riekle agurko ar dar kazka,bet siaip gi reikia ir tevelius pavaisinti kazkuo ane...?
tai va teveliam reikia pastoviai kelias misraines maisyti,nes vieno nevalgo grybu,kiti kumpio,treti svoguno ir t.t....
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2012 04 16, 21:45)
Tikriausia kalbat apie tas, kur zali makaronai matosi( jie GURMANS su spinatais dazyti)? Tai ten dariau makaronu misraine su tunu. Is vis man patinka spalvoti GURMANS makaronai, yra vienam maisiuke net daugybes daugybes spalvu, kiekviena spalva turi skirtinga skoni, nes dazyta naturaliom medziagom - burokeliais, spinatais, pomidorais, morkom, ciberzolem, bazilikais ir pan.
mmm aciux uz receptuka,skanu ir spalvinga....
Papildyta:
QUOTE(ziedelis09 @ 2012 04 17, 14:27)
O sakykit, ar jus davet savo atzalai pirma torta maigyt, ta prasme, ka jis darys ta ir leisti?
tai aisku....
nors siaip iki 2 metu saldumynus labai stipriai reguliavom,sakyciau visai nedavem....
bet pirmajam torte pasimozoti tikrai gavo iki ausu....
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2012 04 17, 16:05)
mano vyresnėlė pirmosios šokoladinės saldianės man nematant kaip tik paragavo per savo pirmą gimtadienį
aš kaip tik renkuosi dabar tortukų papuošimus mažės primajam tortadieniui- sakykit kažin kokį skonį geriausiai rinktis, kad galtų ir mažė šiek tiek paragauti?
šiaip mes tradiciškai užsakinėjam medaus tortuką, bet mažę gali sualergizuoti
bet manau daug ragauti to torto tai tikrai neduosim, nebent pati nematų prisiragaus
, nes jau pasisiekti nuo staliuko, kas jai įdomu puikiai moka
manau tiktu zele,arba kokie vaisiai nuo torto...