Sveikutes, mamytes
Vaikai nusprende, kad siemet sunaus gimtadienis bus angry birds tematika... Dekoraciju ideju kaip ir turiu, taciau dar nesugalvoju, ka gero pagamint keleta ideju turiu
Gal galetumet dar ka nors patarti del meniu?
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 01, 19:29)
Musu 3-iojo gimtadienio vaisiu stalas
-veliaveles dariau wordu, atprintinau ir klijavau ant dantu krapstuku
- vezlio galva klijavau ant storesnio kartono, o kojytes, rankytes, uodegyte - is popieriaus storesnio nei iprastinis lapas, bet ne kartonas. Galvai ir uodegai ipjoviau melione plysi ir ikisau, o rankas kojas tvirtinau smeigtukais.
- traukiio vagonai padaryti is kartoniniu dezuciu (Milynn Paras greito paruosimo kosiu mums atitiko traukinuko dydi tik per puse pjoviau) ir apklijuoti popieriumi, bei priklijuoti ratukai
-veliaveles dariau wordu, atprintinau ir klijavau ant dantu krapstuku
- vezlio galva klijavau ant storesnio kartono, o kojytes, rankytes, uodegyte - is popieriaus storesnio nei iprastinis lapas, bet ne kartonas. Galvai ir uodegai ipjoviau melione plysi ir ikisau, o rankas kojas tvirtinau smeigtukais.
- traukiio vagonai padaryti is kartoniniu dezuciu (Milynn Paras greito paruosimo kosiu mums atitiko traukinuko dydi tik per puse pjoviau) ir apklijuoti popieriumi, bei priklijuoti ratukai
tikiuosi mamyte ras vezliuko sablona cia nes valydama az, netycia istryniau jusu zinute ir nebezinau kur nusiusti jums pazadeta vezlio galva, kojas ir uodega gal ir kitoms tiks sabloniukas
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2012 04 03, 08:49)
nu super...
Keletas patiekalu is mano vaikuciu Feju, princesiu ir princu gimtadienio puotos
Misraine GULBIU EZERAS
Idaryta lasisa ZUVU PRINCESE
Mano dukrytes pacios gaminti sokoladiniai princesiski saldainiai
Papildyta:
Keksiuku puokstes
Mano dukrytes kepti(tik truputi per ilgai, bet vis tiek skanus buvo) varskes keksiukai su dziovintom spanguolem , silauogem
Sumustinukai BORUZELES(Tik truko petrazoliu lapeliu ir salotu lapu)
Papildyta:
http://a2.sphotos.ak..._86128500_n.jpg
Papildyta:
Misraine GULBIU EZERAS
Idaryta lasisa ZUVU PRINCESE
Mano dukrytes pacios gaminti sokoladiniai princesiski saldainiai
Papildyta:
Keksiuku puokstes
Mano dukrytes kepti(tik truputi per ilgai, bet vis tiek skanus buvo) varskes keksiukai su dziovintom spanguolem , silauogem
Sumustinukai BORUZELES(Tik truko petrazoliu lapeliu ir salotu lapu)
Papildyta:
http://a2.sphotos.ak..._86128500_n.jpg
Papildyta:
Kokios nuostabios idejos ypac GULBIU EZERAS man patiko o kaip tuos saldainius gaminot,jei ne paslaptis? labai skaniai atrodo
QUOTE(axma @ 2012 04 12, 20:33)
Kokios nuostabios idejos ypac GULBIU EZERAS man patiko o kaip tuos saldainius gaminot,jei ne paslaptis? labai skaniai atrodo
Turejom dar daug daug ideju, bet... laikas byra kaip smelis pro pirstus O del saldainiu, tai turim tris formeles- karieta, princese, pilis- dukryte tirpino sokolada ir pilste i formeles- paprasta kaip 2*2 O atrodo ne tik skaniai, bet is tikro yra skanus- po gimtadienio ne vieno neliko
Ir kas svarbiausia vaikas gali prisideti prie gimtadienio ruosimo,cia turbut smagiausia mazajai buvo o kaip spalvas isgavot(melyna,geltona)?
QUOTE(axma @ 2012 04 12, 20:51)
Ir kas svarbiausia vaikas gali prisideti prie gimtadienio ruosimo,cia turbut smagiausia mazajai buvo o kaip spalvas isgavot(melyna,geltona)?
Va va, kiek dziaugsmo vaikui tada, kai gimtadieni ruosia ne teveliai, o jis pats. O geltona, melyna, tai siuntemes tokios spalvos sokolada - nezinau kuo jis nudazytas:geda2:, bet skonis tai normalus kaip kad paprasto baltojo
Mamytes,o gal turite kokiu ideju,kaip zaismingai ir "skaniai"vaikuciams pateikti darzoviu? Paprikos,pomidorai,agurkiukai ir ect.
Prasau pasidalinkite idejom
Prasau pasidalinkite idejom
Stai ir musu 2 tortadienis jau praejo
Torciukas savos gamybos
Sampe
Ir visokie skanestai
Torciukas savos gamybos
Sampe
Ir visokie skanestai
kiek visko cia pridejusios...
o katineliai kokie....
pelene -labai grazu... o kas ten per salotos tuose krepseliuose...?
o katineliai kokie....
pelene -labai grazu... o kas ten per salotos tuose krepseliuose...?
QUOTE(Deimoote @ 2012 04 15, 15:13)
Stai ir musu 2 tortadienis jau praejo
Torciukas savos gamybos
Sampe
Ir visokie skanestai
Torciukas savos gamybos
Sampe
Ir visokie skanestai
ga galite plačiau papasakoti apie savo vaišes, nes sunku įžiūrėti, kas kur, o visur matosi, kad daug darbo įdėta ir vaikiškai bei labai gražiai pateikta
Papildyta:
ir dar gal galit padėti ką nors sugalvoti drugelių tematika, apart to, kad vaisius sudėlioti ketinu drugelio forma, sumuštinukus išspausti ,,drugelius", bei iškepti sausainiukų ,,drugelių" ant pagaliukų ir juos paskui gražiai susmaigstyti... dar tortas bus su drugeliais arba drugelio formos...
Papildyta:
kokias Jūs mišrainytes darote vaikučiams, kad būtų lengvos, gaivios? ir pagal kokius receptukus kepate keksiukus, kad būtų skanūs?
turiu dar gražias tais silikonines keksiukų formeles (drugelio, gėlytės, boružėlės..) bet kad jose nelabai tolygiai iškepa