Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokama konsultacija ieškantiems kačiuko

Kadangi senos temos apie sukciaujancius katineliu pardavejus nera, kreipiuosiu cia 4u.gif

Sukuriau stai toki skelbima , noredama padeti zmonems, ieksantiems naujo augintinio. Is tiesu galvojau, kad niekas mano skelbimu nesidomes ax.gif Taciau yra keletas zmoniu, kurie domisi, raso, praso pagalbos.

Nenoriu atsakineti i ju laiskus viena, noreciau, kad prie mano idejos prisijungtu ir kiti 4u.gif

Galim susikurti atskira elektroninio pasto dezute, kur galesim keli ar daugiau zmoniu prisijungti ir atsakineti i laiskus mirksiukas.gif

Arba rasyti klausimus cia ir kas nenori atsakineti laiskuciais, tai gales duoti patarimu forume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 14 spalio 2009 - 11:11
Taigi pirmas prasymas, patarti 4u.gif
sveika.
perskaiciau tavo skelbima ir susigundziau parasyti... esme tame kad noriu kaciuko, labai patinka britu trumpaplaukiai, bet veislynuose lb daug kainuoja.. siaip man nebutinai turi but su dokumentais, tiesiog kad butu panasios isvaizdos smile.gif
gal zinot kur galima nusipirkt pigiau (apie 200 lt ne daugiau)..

Labas,
Dziugu, kad nori katinelio smile.gif
Kodel ne daugiau nei 200 LT? Nepyk, kad klausiu, tiesiog katinelio islaikymas taip pat kainuoja nemazus pinigelius. Tikiuosiu zinai, kad kaciuka reikia maitinti specialiu maisteliu, jis turi tureti wc dezute, smeliuka, zaislu ir t.t. kad kasmet katinelis turi buti skiepinamas. Cia minimaliausios islaidos. Jei visam sitam turesit pakankamai lesu, tuomet su mielu noru padesiu susirasti misruniuka, panasu i britu trumpaplauki.

Nuosirdziai,
Ieva

taip, puikiai ta suprantu smile.gif islaikymo islaidu neskaiciuoju...sakydama 200 lt turiu omeny pacio katinelio kaina smile.gif

Nezinau, ka daryti, ar sitam zmogui nusiusti nuorodas i prieglaudose esancius kaciukus, panasius i britukus. O gal man ja dar daugiau paklausineti, daugiau pabendrauti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2009 10 14, 12:26)
Taigi pirmas prasymas, patarti  4u.gif
Nezinau, ka daryti, ar sitam zmogui nusiusti nuorodas i prieglaudose esancius kaciukus, panasius i britukus. O gal man ja dar daugiau paklausineti, daugiau pabendrauti?  g.gif

Galbūt į prieglaudas g.gif galbūt paklausinėt veislynuose, kurie už simbolinę kainą atiduoda suaugusius kastruotus gyvūnus (tokį rasti būtų idealus variantas) O galbūt tiktų ne būtinai britukai, o egzotukai pvz, ar persiukai.
Juk brituko ir be dokumentų už 200 nenusipirksi schmoll.gif

Man atrodo žmonės ne taip suprato tavo skelbimo esmę. Prašo, kad surastum kačiuką už nerealias kainas doh.gif
Bet juk tu katinų neieškai, o konsultuoji, kaip ir kur geriau jų ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau, kad zmones turetu nurodyti skelbimus, kuriais susidomejo...
o po to jau konsultacija: i ka atkreipti demesi, pvz., kaciuko amziu, gyvenimo salygas, kad neskubetu pirkti, nuvaziuotu apziureti ne tik kaciukus, bet ir tevus, argumentuoti, kodel geriau pirkti veislini su dokumentais kaciuka ir t.t.

Manau tai butu naudingiau, nei apsiimti paciai ieskoti...
Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2009 10 14, 13:10)
Kadangi senos temos apie sukciaujancius katineliu pardavejus nera, kreipiuosiu cia  4u.gif

Sukuriau stai toki skelbima , noredama padeti zmonems, ieksantiems naujo augintinio. Is tiesu galvojau, kad niekas mano skelbimu nesidomes  ax.gif Taciau yra keletas zmoniu, kurie domisi, raso, praso pagalbos.

Nenoriu atsakineti i ju laiskus viena, noreciau, kad prie mano idejos prisijungtu ir kiti  4u.gif

Galim susikurti atskira elektroninio pasto dezute, kur galesim keli ar daugiau zmoniu prisijungti ir atsakineti i laiskus  mirksiukas.gif

Arba rasyti klausimus cia ir kas nenori atsakineti laiskuciais, tai gales duoti patarimu forume  4u.gif

Galbut ,tiems,kurie nori panasaus i veislini,bet pigiai,kaip siuo atveju panasaus i brita bet uz 200,tai jam reiketu pasakyt,kad uz tokia kaina veisliniu nebuna,oprieglaudoje,galima rasti tikrai labai panasiu kaciuku-skaiciau siandien-skelbiu.lt ryzas kaciukas labai panasus.Galima ,gal nurodyti pasiskaityti pvz LGAC svetaineje yra tema :kaciuko kaina,ir jam taptu aisku,kodel jie kainuoja nepigiai smile.gif
tokia mano nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameda70 @ 2009 10 14, 15:11)
Galbut ,tiems,kurie nori panasaus i veislini,bet pigiai,kaip siuo atveju panasaus i brita bet  uz 200,tai jam reiketu pasakyt,kad uz tokia kaina veisliniu nebuna,oprieglaudoje,galima rasti tikrai labai panasiu kaciuku-skaiciau siandien-skelbiu.lt ryzas kaciukas labai panasus.Galima ,gal nurodyti pasiskaityti pvz LGAC svetaineje yra tema :kaciuko kaina,ir jam taptu aisku,kodel jie kainuoja nepigiai smile.gif
tokia mano nuomone g.gif

Aš taip pat galvoju, kad žmogui reikia padėti susiorientuoti, ar tikrai jis nori grynaveislio su dokumentais, ar tikrai nori mišrūno be dokumentų. Kokie yra pliusai, kokie minusai.
Nemanau, kad reikėtų užsikrauti sau rūpestį ieškoti konkrečių pasiūlymų (veislynų, prieglaudų ar pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daigelis: 14 spalio 2009 - 13:53
Aciukas uz atsakymus 4u.gif

taip ir padarysiu mirksiukas.gif jau viena patyrusi veiseja pasisiule pagelbeti thumbup.gif

Siandien vakare sukursiu atskira pasto dezute ir lauksiu zmoniu, norinciu prisideti prie sito darbelio ax.gif Parasykit i az, kas norit prisideti, as tada visiems prasiusiu reikiamus duomenis

Kas zinot kokiu nors geru nuorodu, sudekit, jei netingit 4u.gif Nereiks man vienai ieskoti smile.gif

as manau, kad zmones turetu nurodyti skelbimus, kuriais susidomejo...
o po to jau konsultacija: i ka atkreipti demesi, pvz., kaciuko amziu, gyvenimo salygas, kad neskubetu pirkti, nuvaziuotu apziureti ne tik kaciukus, bet ir tevus, argumentuoti, kodel geriau pirkti veislini su dokumentais kaciuka ir t.t.

thumbup.gif ideja, dekui 4u.gif
Bet juk tu katinų neieškai, o konsultuoji, kaip ir kur geriau jų ieškoti 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 14 spalio 2009 - 14:03
http://www.skelbiu.l...i-6638326.htmla sitas skelbimas butu idealiausia, norint pigiai isigyti, kadangi atiduoda katina su jo daiktais ax.gif
http://www.skelbiu.l...ki-6638326.html

Va cia parduoda uz 200lt, bet kazin ar panasus i britukus tie kaciukai g.gif
http://www.skelbiu.l...us-6627514.html

Cia 300lt praso, bent man tai oranziniai katineliai labai grazus bigsmile.gif
http://www.skelbiu.l...as-6642111.html
Atsakyti
As tai siulau nereklamuot daugintoju... Is prieglaudos atrodo geresnis variantas.

Tiesiog tiesiai sviesiai pasakyt zmogui, kad uz 200Lt veislinio gyvuno nenusipirksi. Idet straipsni apie tai, kodel veisliniu gyvunu kaina yra tokia, kokia yra. Ir pasiulyt i ka atkreipt demesi:
- kad butu ne jaunesnis nei 2,5 - 3men amziaus
- atlikta butina vakcinacija
- svarios ausytes, akytes, kailiukas
- judrus ir zaismingas mazylis, issivystymu atitinkantis savo amziu
- salygos namuose, pardavejo poziuris i gyvunus ir elgesys su jais

Na, gal dar kazka pamirsau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 14 spalio 2009 - 15:59
QUOTE(Elektraaa @ 2009 10 14, 15:02)
Aciukas uz atsakymus  4u.gif

taip ir padarysiu  mirksiukas.gif jau viena patyrusi veiseja pasisiule pagelbeti  thumbup.gif

Siandien vakare sukursiu atskira pasto dezute ir lauksiu zmoniu, norinciu prisideti prie sito darbelio  ax.gif Parasykit i az, kas norit prisideti, as tada visiems prasiusiu reikiamus duomenis 

Kas zinot kokiu nors geru nuorodu, sudekit, jei netingit  4u.gif Nereiks man vienai ieskoti  smile.gif
thumbup.gif  ideja, dekui  4u.gif

drinks_cheers.gif

Jūsų įdeja yra gan sveikinantis dalykas,bet ar jūs esat kompentantingas asmuo patarti ar turit tiek daug praktikos, ar esat susipazinusi su visais Lietuvoje vykdančiais veiklą veislynais 4u.gif kokiu principu yra atrenkami veisejai kaip būsimi patarejai kurie teiks ir formuos nuomonę apie Lietuvoje veikiančius veislynus 4u.gif Ar jums žinomos visų veislynų peripetijos, manau kad tai labai
sunki našta,kad būtumėt diskretiška visų veislynų atžvilgiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar visa tai nevirs tik jaunatvišku maksimalizmu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Epas: 14 spalio 2009 - 16:41

As tai siulau nereklamuot daugintoju... Is prieglaudos atrodo geresnis variantas.

As irgi manau,kad ieskodami katineliu po 200 lt,mes tik paskatinsime ju pasiula.Manau,kad reiketu teikti konsultacijas tik tiems,kas nori nusipirkti tik veislini kaciuka,kad nebutu apgautas.O misruniuku pilni skelbimai,tik rinkis.Jau geriau tada suteikti sansa gyvuneliui is prieglaudos,kuris jau ir taip buvo karta isduotas ir atsidures prieglaudoje,prarades pasitikejima zmonemis. Manau,geriau suteikti katineliams galimybe tureti gerus,mylincius ir besirupinancius seimininkus.
Atsakyti
Aš galvoju, kad net ne kainoje esmė. Esmė suteikti žmogui informaciją "už" ir "prieš", "Kodėl" ir pan. ... nereikėtų užsiimti skelbimų ieškojimu ir siūlymais kažkokių konkrečių kačiukų
4u.gif
Atsakyti