Įpusėjo ruduo, tuo ateis ir žiema, ir šventės. PASIPUOŠKIM
23-OJI TEMA http://www.supermama...?...3922&st=588
Prisisdedu prie gadget3: puoškimės arba bent akis paganykime
QUOTE(gadget3 @ 2009 10 12, 09:57)
Ačiū už naujus namučius ir kaip visada už nepakartojamas įdėjas suknelėms
Aham nauji namučiai labai mieli, o kas padės užrakint senuosius,a?
Mezgejeles, kokiais siulais ta baltaji grozi megzti? Noreciau, kad ir neissitampytu, ir nesusiveltu..
Siūlau imti vilną. Geriausias variantas būtų su trupučiu {iki 15-20 pr. }poliamido ir šiek tiek elastano {nors ir be jo galima apsieiti, nes reta mūsų siūlinėse tokių siūlų, arba kaina RETA}.
DĖL SCHEMUTĖS - kažkodėl man atrodo, kad viršus megztas tikrai nieko nenuimant iškirpotei {gal net pridedant akių, kad gražiai susidėliotų po to tie "sutrauktukai"}. Imtos kiek storesnio siūlo nei pagrindas pynės iš stulpėlių {2 g- 2 b}, ir jau "vaikščiojimą reikia pagal foto žiūrėt.
Ommmmmm nepyks nieks ant manęs, kad čia, o ne dar kol kas nebaigtoj 23 temojj atsakiau? ommmm
DĖL SCHEMUTĖS - kažkodėl man atrodo, kad viršus megztas tikrai nieko nenuimant iškirpotei {gal net pridedant akių, kad gražiai susidėliotų po to tie "sutrauktukai"}. Imtos kiek storesnio siūlo nei pagrindas pynės iš stulpėlių {2 g- 2 b}, ir jau "vaikščiojimą reikia pagal foto žiūrėt.
Ommmmmm nepyks nieks ant manęs, kad čia, o ne dar kol kas nebaigtoj 23 temojj atsakiau? ommmm
balta labai grazi
QUOTE(gadget3 @ 2009 10 12, 10:57)
Įpusėjo ruduo, tuo ateis ir žiema, ir šventės. PASIPUOŠKIM
fantastika is kur tokiu groziu traukiat??? ka tik baigiau MB storaaa ilgaaaa salika (labai nekurybingas ir nobodus darbas) tad dabar pavarvinus seile i kokia suknele reikia kibti i darba... tik kurios griebtis??? kai sitiek groziu o dar ir vaizduote pradejo dirbti - matau naujos sukneles vizija viskas pagal "zuviuko dizaina" TO DAR NEBUVO
sveikos draugutes sukneliautojos ziuriu ziuriu, ko cia sukneliu tema tyli, o pasirodo nepafavoritinau as jos o jus cia krutat judat ir toliau kuriat grazumynus turiu prisipazinti kuo nuosirdziausiai dabartine mano aistra - siuvinejimas, ai kazkaip sena pomegi vel is naujo atradau, bet kad namie salta, darbe - salta, galvoju, ar tik nereiks kokios suknios ar sarafano vinonio
Esu nusinerusi kostiumeli Sijona geriause nerti iš dvieju daliu pagal iškarpa platinant t y pridedant akiu iš abieju pusiu Sekmes
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 10 12, 14:10)
tad dabar pavarvinus seile i kokia suknele reikia kibti i darba... tik kurios griebtis??? kai sitiek groziu o dar ir vaizduote pradejo dirbti - matau naujos sukneles vizija viskas pagal "zuviuko dizaina" TO DAR NEBUVO
Mezgi kaip tankas Mačiau tavo pilką megztuką {kuris būtų ir supersukniaaa ).
Papasakok plačau apie savo dizaino viziją, ok?
QUOTE(gadget3 @ 2009 10 12, 20:45)
Mezgi kaip tankas Mačiau tavo pilką megztuką {kuris būtų ir supersukniaaa ).
vos nenugriuvau is juoko... iki tanko man dar toooli, nes kiti darbeliai ir mazylis neduoda tiek megzti kiek noreciau... o ir savaitgali norisi kazka nuveikti su namiskiais ir draugais, tai tik mintimis bunu su savo mezginiais
o suknele zada buti dvispalve (labai noriu iki gimtadienio ja pasigaminti, bet dar 2 skirtos ne man bando isibrauti i eiles pradzia ) pagrindas sampaninis, o detales juodos. Turiu tokiu siuliuku medvilnes su akrilu... ne stebuklingi jie, bet manau, kad ziemos elegancija nebutinai turi buti mocheriskai permatoma pagrindines minties neatskleisiu - tebunie tai paslaptis.. ir intriga, kad butu smagiau laukti rezultatu
galesiu vis po truputi ikelti kurybos procesa bus idomu gauti ivertinimus, jei ka taisysim vietoj