Vyras irgi atsargiai užsimindavo apie mano apvalias formas

Kaip viskas prasidėjo ...
Visiškai neplanavau mesti svorio, nes netikėjau dietom, o sportas buvo NE MAN (Juk aš tuo tikėjau daug metų ir melavau sau, kad esu graži ir apvali). Važiavom vakare namo, kai vyras pamatė naują sporto klubą vien moterims. Pasiūlė nueiti apsižvalgyti. Nuėjau burbėdama ir susinervinus, juk nekenčiau sporto klubų. Įkalbėjo moteriškės mane užsirašyti. 3 dienas svarsčiau eiti ar ne, bet nuėjau. Toms, kas mane įkalbėjo užsirašyti pareiškiau, kad esu stora ir svorio tikrai nenumesiu

Pradėjau lankytis klasėse, svorių ir mašinų neliečiau. Klasėse jaučiausi kaip nerangus begemotas, slapsčiausi kampuose, bet sąžiningai mėginau padaryti bent 10 atsilenkimų ...
Bėgo dienos, pamėgau klasės, susidariau grafiką savaitei savo mėgstamiausių klasių. Per mėnesį nukrito tik 2 kg, buvo labai liūdna, nes sportavau tikrai daug ir entuziastingai. Ėjau 5 dienas per savaitę, minimum 1 valanda, maximum 3.
Savaime pradėjau mažiau valgyti. Tiesiog sumažinau porcijas ir stengiausi valgyti kasdien vienodu laiku. Pusryčiai iki 9 ryto, užkandis apie 12 ir pietūs nevėliau nei 17 valandą, kad gautūsi 2h paskutinis maistas iki treniruotės.
Prisiverčiau nebeužkandžiauti vakare ir naktį. Dirbu labai ilgai naktimis, todėl atprasti valgyti naktį buvo labai sunku, bet atpratau. Jei labai reikia, sugraužiu vaisių.
Pusryčiams gerdavau slimfast kokteilį, kuriame yra 200 kalorijų, nes ištikro nemėgau pusryčiauti, bet tokiu būdu pripratau gauti kalorijų ryte ir vėliau kokteilį išmainiau į tikrus pusryčius.
Nustojau valgyti bulves. Garnyrui gaminuosi daržoves visokiuose pavidaluose. Žinoma pyragus ir ledus užmiršau labai ilgam, bet pasiekus akivaizdžių rezultatų vėl retsykiais paskanauju ir pyragų ir ledų.
Rezultatai:
per 5 mėnesius nukrito 20 kg, per dar 3 nukrito dar 5kg. Viso nukrito 25 kg per 8 mėnesius. Pradėjau viską sverdama 85 kg, dabar sveriu 60 kg. Turėjau pakeisti visą garderobą n kartų kol krito svoris

Svarbiausia, kad įaugo į kraują sportuoti ir maitintis sveikai bei saikingai. Niekada nebepersivalgau, tiesiog išmokau sustoti laiku, jausti sotumą anksčiau nei spėju persivalgyti ir rinktis bei gaminti sveikesnius patiekalus. Gaminu kasdien, dažnai po 2 patiekalus, 1 sau ir vyrui, kitą vaikams.
Svoris ir toliau krenta, o aš jaučiuosi nieko nedaranti, nes esu laiminga gyvendama naują, sveiką gyvenimo būdą.
Apibendrinimui:
Toliau netikiu dietomis. Dieta tai laikinas rezultatas. Reikia visų pirma suvokti ką darai blogai. Dažnai žmonės nebesupranta realios reikalingos maisto porcijos, kad būtum sotus ir gautum pakankamai maisto medžiagų sveikam gyvenimui. Laikui bėgant porcijos didėja ir tampa mums norma. Tai pagrindinė klaida. Juk mes nearkliai, mums nereikia 3 kotletų per 1 kartą, bliūdo bulvių ar kibiro kompoto ..
Ir žinoma būtinas sportas. Nėra stebūklingų piliulių, kurių išgėrus ištirps lašiniai. Kas tuo tiki, lai tiki ...
1. Nuotrauka, aš su trenere kuri nuklijavo iš manęs naują žmogų.
2. aš visame riebume

3-4 Naujas žmogus.
7 psl dar 1 fotkė yra.