QUOTE(davija @ 2009 10 24, 08:28)
Aš vakar susipyliau svarainių sulris į aliejinę, tą kur dabar šeimininkės dovanėlė. Nu žinokit fantastika, o jau patogu kaip, ir visas supilt į butelį, ir paskui į puodelius pilstyt
Sukau sukau galvą kur čia supilus ir sumąsčiau. Tikiuos, kad aliejinės rūgštis nesuės, nes mačiau, kad ir actus įvairius laiko.....
Gera mintis
Aš dabar su sūrio malūnėliu susimaliau imbierą, bet tuo smulkiuoju malūnėliu, tai gavosi sultys su tirščiais, idėjau medaus ir iš tavo idėjos gimė kita - susipilti į mažajį indelį
Bus gražu ir patogu
QUOTE(gwidita @ 2009 10 24, 09:20)
tai y ja vegeta susipilciau
nes db bisky man nesiziuri ta mano lentynele
nes kolumbiukyje vegeta gyvena ir prie aliejiniu nelabai dera
Gwidita, pritariu
Davijai, sunaudoji šią vegetą ir daugiau neperki, kam tau ji??? Negadink savo sveikatos, o ypač vaikučių
Juk mes augome be jų, ar ne taip? Pas mane virtuvėje karaliauja druska, pipirai kelių rūšių, provansalio žolelės, bazilikai, lauro lapai, karis, šafranas ir kt. Nepyk, kad taip kategoriškai apie tą vegetą, bet tikrai ji yra labai nieko gero. Aš irgi seniau naudodavau, bet dabar nurašiau
Dabar ir aš retai perku maišytus prieskoniu, vienos firmos mačiau sudėtis yra beveik gera, t.y. Kolastynos (berods taip vadinasi).
Kepu dabar mielinį - karamelinį pyragą
Jei išeis, vėliau įmesiu nuotrauką
Ai, šiandien kočiodama tešlą dar kartą įsitikinau, kad su mediniu aš taip niekada LENGVAI ir PLONAI neiškočiodavau, o ir PATAISYTI neišieidavo. Kas neturi, tai tikrai superinis daiktas