Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 10 23, 13:08)
o gal jau toky kas turit??? bigsmile.gif
http://vimeo.com/6978466


Turiu, g.gif viena karta bandziau, nezinau nan nelabai kas gavosi, schmoll.gif bulves kazkokios gumines iskepe smile.gif o ne traskios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 10 23, 19:24)
Turiu, g.gif  viena karta bandziau, nezinau nan nelabai kas gavosi,  schmoll.gif bulves kazkokios gumines iskepe  smile.gif o ne traskios schmoll.gif


Eina sau...

Dabar dariau eksperimentai, su skustuku papjausčiau bulves, tada į dubenį, prieskonių, aliejaus ir išdėliojau ant lėkštės ir į mikrobangę, tai super gavosi neskaitant to, kad jų ne daug, o ir prilipo prie dugno doh.gif Bet nusigramdėme, tai kaip tikri čipsai lotuliukas.gif Reiks kada orkaitėje pasikloti sviestinio popieriaus ir taip pakepti, kas turi silikoninius padėkliukus, tai išvis super būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Juk bulvytem fri daryti yra tas specialus toks ziedas kur susistato bulvytes. tada jos is jo iskrenta tiesiog. 4u.gif
Atsakyti
O raugintus kopūstus aš ir laikau Optimuke, nieko neatsitinka nei indui nei kopūstams.

Aš vakar susipyliau svarainių sulris į aliejinę, tą kur dabar šeimininkės dovanėlė. Nu žinokit fantastika, o jau patogu kaip, ir visas supilt į butelį, ir paskui į puodelius pilstyt thumbup.gif Sukau sukau galvą kur čia supilus ir sumąsčiau. Tikiuos, kad aliejinės rūgštis nesuės, nes mačiau, kad ir actus įvairius laiko.....
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as irgi dabar jau toky grazu triju aliejiniu komplektuka turiu wub.gif 1l.paprastas aliejus,600ml.alyvuogiu,o toij 200ml.druska laikau bigsmile.gif labai gerai man ji ten tiko thumbup.gif nes nepatogu buvo kas kart prireikus druskos imti is virsutines biriu produktu lentynos kompaktine dezute(visa)su druskyte doh.gif
dabar dar nuriu tos uzsukamos su saukstuku dezutes ar kaip ja pavadinti rolleyes.gif tai y ja vegeta susipilciau bigsmile.gif nes db bisky man nesiziuri ta mano lentynele doh.gif nes kolumbiukyje vegeta gyvena ir prie aliejiniu nelabai dera schmoll.gif mirksiukas.gif tuoj parodysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
va blush2.gif ir manau kad klaida padariau perleisdama pora aliejiniu draugei doh.gif nes mano lentynele potuste atrodo verysad.gif bet pagalvojau kad neturesiu ka y jas pilti tai taip ir gavosi doh.gif
Atsakyti
gwidita, ne nu visiškai, neturi kur vegetos dėt doh.gif Tupperware merginos neturėtų jos naudot, nebent tavoji vegeta be natrio gliutamato ax.gif
http://www.sveikadie...rio-glutamatas/

Taigi mes turime prieskonių malūnėlius ir daromės savo prieskonius be visokių e621 mirksiukas.gif

Aš seniau nebūčiau mokėjus maisto pagamint be vegetos, bet jos atsisakius trūkumo nejaučiu..... naudoju įvairius pipirus, žoleles (bazilikai, raudonėliai, mairūnai ir pan.) ir dar pamėgau prieskonius iš ekologinio maisto parduotuvių: pvz. indišką karį. Pinigų sutaupau tikrai ne mažai, prisimenu kiek prapirkau Santos Marios ir vegetos doh.gif
Truputį poster_offtopic.gif , bet manau, vistik į temą, juk mes visos stengiamės ir indus ir maistą naudot nekenksmingus aplinkai ir mums tongue.gif nail.gif

nesisielok dėl perleistų aliejinių mirksiukas.gif bus tau jų dar, bet ir draugikės apsipatenkinusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 24 spalio 2009 - 11:05
QUOTE(davija @ 2009 10 24, 08:28)
Aš vakar susipyliau svarainių sulris į aliejinę, tą kur dabar šeimininkės dovanėlė. Nu žinokit fantastika, o jau patogu kaip, ir visas supilt į butelį, ir paskui į puodelius pilstyt thumbup.gif Sukau sukau galvą kur čia supilus ir sumąsčiau. Tikiuos, kad aliejinės rūgštis nesuės, nes mačiau, kad ir actus įvairius laiko.....


Gera mintis thumbup.gif Aš dabar su sūrio malūnėliu susimaliau imbierą, bet tuo smulkiuoju malūnėliu, tai gavosi sultys su tirščiais, idėjau medaus ir iš tavo idėjos gimė kita - susipilti į mažajį indelį thumbup.gif Bus gražu ir patogu thumbup.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 10 24, 09:20)
tai y ja vegeta susipilciau bigsmile.gif nes db bisky man nesiziuri ta mano lentynele doh.gif nes kolumbiukyje vegeta gyvena ir prie aliejiniu nelabai dera schmoll.gif 


Gwidita, pritariu Davijai, sunaudoji šią vegetą ir daugiau neperki, kam tau ji??? Negadink savo sveikatos, o ypač vaikučių mirksiukas.gif Juk mes augome be jų, ar ne taip? Pas mane virtuvėje karaliauja druska, pipirai kelių rūšių, provansalio žolelės, bazilikai, lauro lapai, karis, šafranas ir kt. Nepyk, kad taip kategoriškai apie tą vegetą, bet tikrai ji yra labai nieko gero. Aš irgi seniau naudodavau, bet dabar nurašiau biggrin.gif Dabar ir aš retai perku maišytus prieskoniu, vienos firmos mačiau sudėtis yra beveik gera, t.y. Kolastynos (berods taip vadinasi).

Kepu dabar mielinį - karamelinį pyragą wub.gif Jei išeis, vėliau įmesiu nuotrauką biggrin.gif

Ai, šiandien kočiodama tešlą dar kartą įsitikinau, kad su mediniu aš taip niekada LENGVAI ir PLONAI neiškočiodavau, o ir PATAISYTI neišieidavo. Kas neturi, tai tikrai superinis daiktas wub.gif


Atsakyti
dėl imbiero tikrai gera mintis thumbup.gif o kur tu tą košelę dėsi? į arbatą ar gryną valgysi?

gwidita, kur prapuolei mirksiukas.gif

o aš vakar kepiau Nerytės citrininius keksiukus, mergaitės, tikrai labai skanūs, o ypač mažiukai - kepti perliukuose. Juk imsim 45 sav. mini keksiukų formeles biggrin.gif mirksiukas.gif PAVYZDŽIUS cool.gif Tai dabar reikia superinių receptukų 4u.gif

Citrininiai keksiukai su aguonomis

* 170 ml. saulėgrąžų aliejaus
* 150 ml. pieno
* 1 didelio kiaušinio
* 1 kiaušinio baltymo
* 1 citrinos sulčių bei tarkuotos žievelės
* 225 g. kvietinių miltų
* 1 a. š. kepimo miltelių
* 210 g. cukraus pudros
* 1/2 a. š. druskos
* 2 a. š. aguonų + dekoracijai
Vienam dubenyje sumaišykite sausus produktus: miltus, kepimo miltelius, cukraus pudrą, druską bei aguonas. Kitame dubenyje sumaišykite drėgnus produktus: aliejų, kiaušinį, baltymą, pieną, citrinos sultis bei citrinos žievelę. Sausus produktus sumaišykite su drėgnais, tai padarykite gana greitai ir labai stipriai nemaišant, gali pasilikti keletą miltų grūdelių. Masę paskirstykite į 12 formelių, paviršių apibarstykite aguonomis (nebūtinai) bei dėkite į įkaitintą iki 190°C temperatūros orkaitę ir kepkite 20-25 min. kol gražiai paruduos.

Iš šių proporcijų man gavosi:1 - 7 keksiukų, 1 - tartalečių ir 1 - 19 perliukų formytė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 24 spalio 2009 - 12:30
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
jetus bet kad jus zinotumet kiek as tos vegetos visur kraunu doh.gif doh.gif doh.gif
tikrai kaip davijukas sake "neysivazduoju"ka be jos daryt verysad.gif bet pirkau "tipo"gera...sveriama blink.gif

Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 10 24, 13:24)
gwidita, kur prapuolei mirksiukas.gif


as cia dvijuk blush2.gif man jau dabar baisiausiai geda blush-anim-cl.gif2:
Papildyta:
o tai kubeliu irgi nenaudojat blink.gif jau visai db ne y tema doh.gif einu ieskot tokios temos kur moteriskes apie prieskonius kalba bigsmile.gif
Atsakyti
Ups
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 24 spalio 2009 - 13:23
gwidita, mes čia tik su geriausiai norais ax.gif
nors šiaip vegeta yra dviejų rūšių, tokia viena yra labai stambi(lietuviška) ir jie skelbiasi, kad be to brudo e621. Bet šiaip kur tik bus druska tai ir tas e621bus (prieskoniai, čipsai, dešros, sūriai, sriubos maišeliuose ir sultinio kubeliai - visi to gėrio turi). Sveiko maisto parduotuvėse yra sultinys be E, bet jo kaina apie 14 lt ir ten kokie 200-300g.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 24, 12:24)
dėl imbiero tikrai gera mintis thumbup.gif o kur tu tą košelę dėsi? į arbatą ar gryną valgysi?


Į arbatą po šaukštelį šio mišinio su medumi, o kai skaudės gerklę, tai ir be arbatos, gryną.

QUOTE(gwidita @ 2009 10 24, 12:46)
o tai kubeliu irgi nenaudojat blink.gif jau visai db ne y tema doh.gif einu ieskot tokios temos kur moteriskes apie prieskonius kalba bigsmile.gif


Nea schmoll.gif
Atsakyti