QUOTE(nataliuncik @ 2009 11 07, 13:37)
Laurechka, šauniai pasidarbavai
Ne visos programos pašildo, yra ir be pašildymo, tai jei neišimsi greitai, tada ir gaunasi, kad apačia šlapia nuo aprasojimo
Mano duonkepėje reikia nedelsiant išimti duoną, nes jei tik pusvalandį pastovi, ima apačia rasoti ir duona sušlampa, sukrenta. Todėl su taimeriu užstatau tik tą laiką, kai esu namie ir galiu prieiti.
QUOTE(geneira @ 2009 11 08, 13:17)
turiu klausimuką... ar galima majonezinę duoną gaminti su maišytais ruginiais-kvietiniais miltais? kaip tada su miltų proporcijom? jei recepte reikia 480g miltų, tai galiu kokius 300g kvietinių ir 180 ruginių? ir dar... kaip suprasti 240ml (vandens + 1 kiaušinis), tai čia gaunasi vandenį ir kiaušinį sumaišius turi gautis 240ml, ar vandens 240 ir 1 kiaušinis?
Kepu majonezinę (tapo mano mėgstamiausia po salyklinės) iš rupių kvietinių miltų, gaunas super. Beje, kadangi didelė paklausa šios duonos, tenka kartais kepti greita programa. Skirtumas nuo įprastinės pagrindinės programos tik kokie 3 cm duonos iškilimo (su ilga programa ji pakyla aukščiau, bet skirtumas ne toks didelis, kad būtų verta jungti ilgą). Skonis tas pats. Ir, beje, dedu 1 kiaušinį ir dar 240 ml vandens. Nepastebėjau, kad būtų per skysta, visada gaunas super skani ir puri.
QUOTE(Lung @ 2009 11 08, 17:36)
Šiandien su dukryte kepėm duoniukus - sausainiukus. Labai paprastai ir greitai pagaminami skanūs minkšti duoniukai. Mažylei labai patiko formelėmis spaudinėti meškučius ir kočioti tešlą, o dabar žaidžia su iškepusiais
Atrodo be galo gardžiai, tai jie sūrūs gaunas, ane?
QUOTE(laukine @ 2009 11 08, 19:03)
kur perkat kukuruzu miltu?
reikejo man vienam sausainiuku receptui ju, tai nedejau, ir nepasijaute, ale duonai tai miltai daug ka duoda
aciu uz info.
Kukurūzų miltų tikrai yra IKI.