Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(saidutea @ 2009 10 13, 12:01)
taip reikalingos, kad nereikalingas vandenukas galetu isbegti pro jas, butinai mirksiukas.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 13, 15:05)
Pas mane daug skylučių apačioj....

Aciu mergaites 4u.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2009 10 13, 16:55)
Kazkodel man atrodo Morgan klausia apie skylute keramikiniam vazone  g.gif
Jei orchideja pasodinta i plastikini permatoma vazona, tai jame BUTINAI turi buti skyliu dugne ir neblogai jei ir sonuose. Jei toks plastikinis vazonas istatytas i keramikini (geriausia jei sis yra su tokiu laiptuku, kad pastacius vazona apacioj liktu tustuma), tai tokiam keramikiniam vazone skyliu nereikia  schmoll.gif

Ne ne,mane domino tam permatomam,bet sita info irgi labai svarbi,aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 14, 08:03)
Esu turėjusi skydmarių, normaliai išsinaikina, tik darykit, kaip SM merginos pataria  mirksiukas.gif , ne tokie jie ir baisūs kaip atrodo.
Reikės ir man profilaktiškai nupurkšti ta nauja priemone, kurią esu ankstesniuose postuose minėjusi, tik noriu sulaukti šildymo namuose, dabar nesinori lapų drėkinti.
Papildyta:
Smėlio kopos, maudyk savo gėlę, kad ir su ūkišku muilu ir be nuodų jau neapsieisi  unsure.gif Patariu papildomai tuo pačiu nuodu ir kitas gėles nupurkšt, nes tai lb užkrečiama, pradžioje gali nesimatyti, bet vėliau  doh.gif

o tai cia ta nauja priemone actaras,
labai aciu visoms uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 10 14, 10:20)
o tai cia ta nauja priemone actaras,

oi, nea, aš rašiau apie naujovę, natūralią priemonę, kuri nekenksminga nei žmonėms, nei gyvūnams, o aprašymą ankstesniuose postuose nukopinusi ir įdėjusi, jei domina, rasite mirksiukas.gif .
Atsakyti
rosee, aciu labai
Atsakyti
visai neblogas variantas krizės laikotarpiu, radau čia bigsmile.gif , tik skylių nepamirškit prigręžioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai asmeniskai turi būti estetiška ir gražu ant palangių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 14, 12:00)
visai neblogas variantas krizės laikotarpiu, radau čia  bigsmile.gif , tik skylių nepamirškit prigręžioti  mirksiukas.gif

Bandau isivaizduoti, kaip palanges atrodytu tokiais bambaliais nustatytos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 14, 14:41)
Bandau isivaizduoti, kaip palanges atrodytu tokiais bambaliais nustatytos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai juk "krizinis" variantas biggrin.gif arba greičiau "kreizi" lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai tokiuose lb sėkmingai kiminų pataluos orchės reanimuojamos, esu išbandžius, tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 14 spalio 2009 - 14:08
QUOTE(rosee @ 2009 10 14, 12:00)
visai neblogas variantas krizės laikotarpiu, radau čia  bigsmile.gif , tik skylių nepamirškit prigręžioti  mirksiukas.gif

Fainai sugalvota, čia extra atvejui hihihi.gif

Įkelsiu nuorodą į pirmą žinutę wink.gif
Atsakyti
Mano orhideja nuzydejo, skaiciau 2 variantus iskarto nukirpi ziedakoti, arba palaukti kol jis nudzius g.gif Kaip jus darote?
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 10 14, 15:34)
Mano orhideja nuzydejo, skaiciau 2 variantus iskarto nukirpi ziedakoti, arba palaukti kol jis nudzius g.gif Kaip jus darote?

Palaukti biggrin.gif Gali išleist pakartotinai žiedus, užsiauginti tariamą keikį (naują auginį). O jei pradės džiūti, tai jau tada ir galėsi nukirpt wink.gif
Atsakyti
sveikute padekit man nusipirkau phal zydinti buvo apsamanojes vazonelis as ja persodinau ir ten buvo lb mazai geru saknu dabar man pradejo gelsti apatiniai lapelei bet ziedai nevysta ka patartumet daryt? unsure.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti