Ar dar siunčiate Kalėdinius siuntinukus, atvirukus, laiškus paprastu paštu? nes atrodo, jog visi dabar tik internetu atvirutes siunčia.. Aš labai noriu šiais metais visus tokiu senesniu būdu pasveikint, bet net neįsivaizduoju, kada siūsti? Per kiek laiko prieš Kalėdas ateina tas siuntinys? Kada geriausia siūsti?
šiemet net pasižadėjau sau, tikiuos irišpildysiu, jog atvirukus gaminsiu pati, ir aišku išsiųsiu
turbūt vėliausiai išsiųsti (LT teritorijoje) 12-23 d., rytą, nes jei viskas gerai, tai laišką gautų kitądien
turbūt vėliausiai išsiųsti (LT teritorijoje) 12-23 d., rytą, nes jei viskas gerai, tai laišką gautų kitądien
QUOTE(Leita @ 2009 09 16, 21:48)
šiemet net pasižadėjau sau, tikiuos irišpildysiu, jog atvirukus gaminsiu pati, ir aišku išsiųsiu
turbūt vėliausia diena išsiųsti laišką (LT teritorijoje) 12-23 d., rytą, nes jei viskas gerai, tai laišką gautų kitądien
turbūt vėliausia diena išsiųsti laišką (LT teritorijoje) 12-23 d., rytą, nes jei viskas gerai, tai laišką gautų kitądien
Bet aš kiek girdėjus, tai per Kalėdas yra "a la piko metas" ir laiškai labai veluoja :/ tai bijau rizikuot kažkaip siūsdama paskutinę minutę. Kartą iš Kanados man siuntė Gruodžio 16d. o gavau net po naujųjų Na Lietuvoje žinoma greičiau manau viskas, bet vistiek, gal siūsti kokią Gruodžio 12-13?
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 16, 20:51)
Bet aš kiek girdėjus, tai per Kalėdas yra "a la piko metas" ir laiškai labai veluoja :/ tai bijau rizikuot kažkaip siūsdama paskutinę minutę.
ne a la, o tikrai pikas QUOTE(Leita @ 2009 09 16, 20:48)
<...> jei viskas gerai, tai laišką gautų kitądien
pažymi "jei..." pasiteirauk paštininkų jie tiksliau atsakys
Mano tokia patirtis, jei į didmiestį siunčiu - užtrunka ilgiau, o mažesniuse miesteliuose, jau kitą dieną gaudavo, jei ryte išsiųsdavau. Matomai mažesnės apskrities paštai netaip apkrauti būna.
Manau reiktų Tau nueiti į paštą ir paklausti, per kiek laiko nusisiųstų Tada žinosi tiklsiai
siunciu tik TIKRA pasveikinima.O dar geriau savo kartu su vaikais kurta atviruka,pridedama ir bendra seimos nuotrauka
Mano mintis irgi jau paskraidzioja apie ziemos sventes
Mano mintis irgi jau paskraidzioja apie ziemos sventes
Aš artimiausiems siunčiu tikrus atvirukus, nes man atrodo, kad juos labai miela ir šilta gauti. Ir pati labai džiaugiuosi, jeigu gaunu tokį
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 29, 17:57)
Aš artimiausiems siunčiu tikrus atvirukus, nes man atrodo, kad juos labai miela ir šilta gauti. Ir pati labai džiaugiuosi, jeigu gaunu tokį
Labai miela gauti, bet va as niekada ju nesiunciu, tai siemet pasizadejau sau, kad tikrai issiusiu
Siunciu sveikinimus pastu,
bet labai nedaugeliui - tik keliems draugams, su kuriais nuolat vieni kitus nustebiname, ir dar savo kriksto vaikams
tokiuose sveikinimuose ne tik laiska ranka parasau, bet dar visko pripiesiu, priklijuoju, zodziu, visokiu linksmu smulkmenu, kad vos i voka telpa. bet zinau kiek galiam sau leisti kad nevirsyti svorio...
o buvo keli kartai kai nesugebejau laisku apsiriboti, tai teko siusti pasiuntinukus pas tuos draugus i darbovietes, kad pristatytui kaip pasto siunta
bet labai nedaugeliui - tik keliems draugams, su kuriais nuolat vieni kitus nustebiname, ir dar savo kriksto vaikams
tokiuose sveikinimuose ne tik laiska ranka parasau, bet dar visko pripiesiu, priklijuoju, zodziu, visokiu linksmu smulkmenu, kad vos i voka telpa. bet zinau kiek galiam sau leisti kad nevirsyti svorio...
o buvo keli kartai kai nesugebejau laisku apsiriboti, tai teko siusti pasiuntinukus pas tuos draugus i darbovietes, kad pristatytui kaip pasto siunta
As noreciau paklausti: kada man reiketu issiusti atviruka i Amerika, kad tas zmogus ja gautu mazdaug per sventes?
Šiais metais manau siųsiu laiškus giminaičiams į Airiją ir Londoną, nes su kitais per šventes susitinku ;]]
Bet sakykit, ankščiau niekad nesiunčiau niekur, per kiek laiko laiškas nukeliautų iki Airijos ir iki Londono? Gal teko siųsti?
Bet sakykit, ankščiau niekad nesiunčiau niekur, per kiek laiko laiškas nukeliautų iki Airijos ir iki Londono? Gal teko siųsti?