tęsiam bendravimą
SENA TEMA
Daugiau apie nešiokles, jų apibūdinimai, instrukcijos liet. kalba, kur galima įsigyti yra čia:
http://www.geramama.lt/node/34
http://www.mamosrank.../nesiokles.html
projektas, kuris leidžia mamoms nemokomai išbandyti nešioklę yra čia:
keliaujančio slingo seserija
mamyčių, dalyvavusių projekte ir jau išbandžiusių nešioklės ataskaitos yra čia:
ataskaitos
Dėmesio!
Konkursias "nešioklės išlaisvina!" dar tęsiasi!!!
Parodykit save ir mažylį pasauliui, balsuokite už patikusias nuotraukas, laimėkite šaunius prizus
Noriu geru žodžiu paminėti nešioklę Manduca. Vienas sėkmingiausių pirkinių, kuriuos įsigijau vaikui! Mūsų kruopai buvo mėnuo, kai pradėjom nešioti. Vos įsodinu, vaikas sminga, o šiaip su užmigimu buvo problemos pas mus. Jaučiuosi savarankiškas žmogus - vėl galiu ir į parduotuvę, ir į turgų, ir į paštą, ir t.t. nulėkti, kur su vežimu būtų didžiulis nepatogumas. Pirkom "Centriuke", leido išbandyti, dar gavom 10 procentų nuolaidą. Minusai - vienas, kad pastoviai turi judėti, kitaip vaikas nerimsta, ir kitas, kad labai sukaista vaikas joje (toje vietoj, kur liečiasi prie krūtinės) - stengiuosi tada ir pati ploniau apsirengti, ir vaikutį ploniau. Sėkmės visoms nešiojant savo stebukliukus!
Labas rytas.
Konkursas "Nešioklės išlaisvina" jau baigėsi. Bet dar galima balsuoti už patinkančias nuotraukas (visas). Balsavimas nulems kam bus padovanaota knyga apie prieraišią tėvystę
http://www.geramama.lt/node/697
Konkursas "Nešioklės išlaisvina" jau baigėsi. Bet dar galima balsuoti už patinkančias nuotraukas (visas). Balsavimas nulems kam bus padovanaota knyga apie prieraišią tėvystę
http://www.geramama.lt/node/697
Na va, nusipirkau Calin Bleu (Amber) vaikjuostę smagi ji man. Gal tik vienas minusas, kad parašyta, jog tinkama iki 15 kg.
Plona, bet man rodos minkštesnė už mano turimą EllaRoo.
QUOTE(Zhiogiukas @ 2009 09 14, 15:33)
Noriu geru žodžiu paminėti nešioklę Manduca. Vienas sėkmingiausių pirkinių, kuriuos įsigijau vaikui! Mūsų kruopai buvo mėnuo, kai pradėjom nešioti. Vos įsodinu, vaikas sminga, o šiaip su užmigimu buvo problemos pas mus. Jaučiuosi savarankiškas žmogus - vėl galiu ir į parduotuvę, ir į turgų, ir į paštą, ir t.t. nulėkti, kur su vežimu būtų didžiulis nepatogumas.
As irgi siuo pirkiniu labai dziaugiuosi ir nesigailiu isleistu pinigeliu Pirkau ekomama.lt
Dabar vyksime atostogauti su 5 menesiu suneliu i Turkija, tai manau dar labiau pravers sis geris
QUOTE(rututu @ 2009 09 21, 23:50)
As irgi siuo pirkiniu labai dziaugiuosi ir nesigailiu isleistu pinigeliu Pirkau ekomama.lt
Dabar vyksime atostogauti su 5 menesiu suneliu i Turkija, tai manau dar labiau pravers sis geris
Tikrai, ir su mažu, ir su dideliu kelionėje Manduca labai patogi ir naudinga.
QUOTE(WildCat @ 2009 09 21, 21:53)
Na va, nusipirkau Calin Bleu (Amber) vaikjuostę smagi ji man. Gal tik vienas minusas, kad parašyta, jog tinkama iki 15 kg.
o kiek jau dukrytė sveria?
QUOTE(Natuke @ 2009 09 22, 11:12)
o kiek jau dukrytė sveria?
Turėtų jau apie 10 kg sverti. Nežinau, kiek ilgai užteks. Bet kadangi buvo su nuolaida, tai negalėjau atsispirti
skaitineju po truputi senaja tema, bet ne viska perskaiciau dar, ale vis tiek norisi paklaust...ar esat kuri nors pasisiuvus vaikjuoste? kokios medziagos reikia? aisku, ten siut nera ka, bet vat man idomu, ar gerai butu tiesiog medziagos nusipirkt o ne pacia vaikjuoste pirkt visgi krize privercia susimastyt
QUOTE(bim-bam @ 2009 09 22, 17:24)
skaitineju po truputi senaja tema, bet ne viska perskaiciau dar, ale vis tiek norisi paklaust...ar esat kuri nors pasisiuvus vaikjuoste? kokios medziagos reikia? aisku, ten siut nera ka, bet vat man idomu, ar gerai butu tiesiog medziagos nusipirkt o ne pacia vaikjuoste pirkt visgi krize privercia susimastyt
Galima ir siūtis. Tik siūlau rinktis kuo minkštesnį žakardinį audinį. Iš lietuviškų parduotuvių aš paprastai imu užuolaidinį žakardinį liną su medvilne. Ir reikia išskalbti (susitrauks) ir jei yra galimybė, išdžiovinti džiovyklėje (dar gali susitraukti, bet bus išpurenta ir minkšta).
QUOTE(Raideles @ 2009 09 22, 19:31)
Galima ir siūtis. Tik siūlau rinktis kuo minkštesnį žakardinį audinį. Iš lietuviškų parduotuvių aš paprastai imu užuolaidinį žakardinį liną su medvilne. Ir reikia išskalbti (susitrauks) ir jei yra galimybė, išdžiovinti džiovyklėje (dar gali susitraukti, bet bus išpurenta ir minkšta).
dekui