Registruojuosi dailių ir sveikų kojų temoje
QUOTE(ღwillteღ @ 2009 09 12, 15:48)
Cia dabar..
kad Tu jau beveik KLP
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 12, 18:17)
Manyčiau, kad pilnai išsigydyti celiulito neįmanoma. Apsigydyti- taip. Va tuo ir užsiimu.
As issigydziau. Ateityje pastoviai taip maitinsiuos
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 10:03)
As issigydziau. Ateityje pastoviai taip maitinsiuos
Atvažiuok pas mane- patikrinsiu
QUOTE(mylimuke @ 2009 09 12, 21:17)
O tu turi kur surašius glaustai ir aiškiai viską, ar reikia po visą temą plavinėti ir ieškoti?
jei glaustai tai sitaip butu:
dienoj valgau 6 k. 4k pasirinktinai is siu produktu: vistiena, zuvis, sojos pupeles, kiausiai - situos valgau su kokia nors darzove (megstu pomidorus), iv. grudu kose, varske, moliugu seklos, riesutai.
2k - lieka vaisiams.
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 10:20)
dienoj valgau 6 k. 4k pasirinktinai is siu produktu: vistiena, zuvis, sojos pupeles, kiausiai - situos valgau su kokia nors darzove (megstu pomidorus), iv. grudu kose, varske, moliugu seklos, riesutai.
2k - lieka vaisiams.
2k - lieka vaisiams.
Panašiai ir aš valgau, bet valgau ne tik vištieną, bet ir kalakutieną.
Ir yra viena smulkmena- esu gimdžius 3 vaikus, o celiulitas labai susijęs būtent su hormoniniais pasikeitimais. Negimdžiusioms su celiulitu tvarkytis tikrai paprasčiau.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 11:10)
Atvažiuok pas mane- patikrinsiu
gali patikrint, ar supranti kaip?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 11:30)
Panašiai ir aš valgau, bet valgau ne tik vištieną, bet ir kalakutieną.
Ir yra viena smulkmena- esu gimdžius 3 vaikus, o celiulitas labai susijęs būtent su hormoniniais pasikeitimais. Negimdžiusioms su celiulitu tvarkytis tikrai paprasčiau.
as tiek daug rasaiu ir vistiek neiskaitet pagrindinio dalyko: l. svarbu tos riebalu rugstys, 100g vistienos ju tera tik 0.04, o per diena odai be celiulito (ir ne tik) reikia ju gauti maziausiai 2.2
Ar gauni tiek?
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 12, 22:41)
Na taip, padeda tos taurės
Ale nesitikėjau, kad taip greit pasimatys
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 11:20)
2k - lieka vaisiams.
2k - lieka vaisiams.
Bet juk nevalgai tik kelių šių produktų visą laiką? Mane labiausiai visokios dietos ir gąsdina tuo, kad galėsiu valgyt tik kelis produktus ir dažniausiai tuos, kurių itin nemėgstu, ir kad greit neišneš fantazija, ką čia pasigamint įdomesnio
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 10:37)
Matai, aš esu tik masažuotoja ir netgi darau anticeliulitinius masažus klientėms
as tiek daug rasaiu ir vistiek neiskaitet pagrindinio dalyko: l. svarbu tos riebalu rugstys, 100g vistienos ju tera tik 0.04, o per diena odai be celiulito (ir ne tik) reikia ju gauti maziausiai 2.2
Ar gauni tiek?
Man netinka tai, kas tinka tau, nes kasdien užsiimu energetiniu darbu. Energiją mes gaunam ne tik iš maisto, bet ir iš oro, iš saulės, iš vandens, iš ugnies...Aš ją dar gaunu ir savo pagrindiniame darbe. Dėl šios priežasties man reikia mažiau maisto. Todėl tie visi skaičiukai mane mažai domina. Linkiu visoms, pagimdžiusioms tris vaikus, turėti mano figūrą ir tik tiek celiulito
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 13, 17:35)
Matai, aš esu tik masažuotoja ir netgi darau anticeliulitinius masažus klientėms
Man netinka tai, kas tinka tau, nes kasdien užsiimu energetiniu darbu. Energiją mes gaunam ne tik iš maisto, bet ir iš oro, iš saulės, iš vandens, iš ugnies...Aš ją dar gaunu ir savo pagrindiniame darbe. Dėl šios priežasties man reikia mažiau maisto. Todėl tie visi skaičiukai mane mažai domina. Linkiu visoms, pagimdžiusioms tris vaikus, turėti mano figūrą ir tik tiek celiulito
Zinau, kad masazuoji
Nemanau, kad mokslininkai veltui dirba ties tais skaiciukais, kaip vadini Mazas svoris ir siandien "atrodo esu sveika" dar nereiskia, kad viduje niekas nevyksta, vyksta nebylus procesai, kuriu Tu nematai...todel i tuos skaiciukus nereiketu ziureti pro pirstus, oru gyvas nebusi
Lopez... kiek jai, beveik 40? bet atrodo jauniau kokia grazi jos oda sakysit, botoksai, plastines operacijos, makiazas, photoshopas ... as taip nemanau... vien krutinkaulio oda pas eiline tokio amziaus moteri jau buna susiraukslejusi ir "skysta"...linkiu kiekvienai is musu tureti tokia oda
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 13, 18:40)
Zinau, kad masazuoji
Nemanau, kad mokslininkai veltui dirba ties tais skaiciukais, kaip vadini Mazas svoris ir siandien "atrodo esu sveika" dar nereiskia, kad viduje niekas nevyksta, vyksta nebylus procesai, kuriu Tu nematai...todel i tuos skaiciukus nereiketu ziureti pro pirstus, oru gyvas nebusi
Esu išties sveika, nes pastoviai visus savo organus apsižiūriu vidiniu matymu. Va radau bloką stuburo apačioje, tai dabar dirbu su juo, kad pašalinčiau...