Prisidedu prie akcijos, laukiu sąskaitėlės duonmenų.
Sutinku persirengti bet kokiu personažu, netgi daiginta bulve, kad tik linskmiau vaikams būtų Tik va dėl kostiumų net nežinau kur teirautis, jei kas žinote, tai tarkitės, gerai?
Man tinka laikas 18 val. bet kokią darbo dieną (dėl savaitgalių tai jau reiktų derintis )
Sutinku persirengti bet kokiu personažu, netgi daiginta bulve, kad tik linskmiau vaikams būtų Tik va dėl kostiumų net nežinau kur teirautis, jei kas žinote, tai tarkitės, gerai?
Man tinka laikas 18 val. bet kokią darbo dieną (dėl savaitgalių tai jau reiktų derintis )
lb saunu, kad vyxta akcijos. vaikams kartais uztenka, kad juo aplanko. mes su studentu atstovybe irgi vaziuodavom lankyt vaikuciu i vaiku namus, surinkdavom zaisliuku, paruosdavom programa ir vaikai musu laukdavo rubeliu turiu tik leliukiui, tai turbut netix, bet vyxtant i svecius gal galeciau kokiu glaistytu sureliu paorganizuot pasivaisinimui? jei reikies rasykit!