Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai - 9 dalis

QUOTE(Cristale @ 2010 01 21, 16:27)
As tai noriu paprastu ziedeliu, bet kad butu grazus. Kaip jums tokie?

mieli labai, mes irgi paprastus daromes, beziurint i visus tuos ziedus galva sukasi ir kuo toliau tuo labiau norejosi kuo paprastesniu . Nemoku ikelti foto blush2.gif bet pabandysiu

na vat ir neisikelia man ta foto tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 21 sausio 2010 - 14:56
o mes dar savaitgali buvom akropoly, ten irgi juvelyrine aptikom.. Parodem savo zieduku foto, auksa, tai sake uz 400 padarys... tai galvoju, ar cia darytis, nes patogiau bus atvaziuoti, ar visgi Vytayto g., nes ten irgi sake uz 400 lt. padarytu? g.gif
Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie ta akropolio juvelyrine (einant link ermitazo, salia)?
Tiesa, gal Vilnietes kur matete graziu dezuciu dviems ziedukams? As tik vienoj vietoj kol kas aptikau, bet ir tai nesuzavejo...
Atsakyti
Mus labiausiai vilioja baltas auksas bet noriu darytis, o turim tik raudona ir geltona ta vadinama,, kazin neitu atitinkamai su juvelyru susitarti kad sukeistu mum blush2.gif

O kur Klaipedietes darosi ziedelius? paciai teko vytauto gatvej keleta papuosaliuku daryti tai labai grazai padaro , bet tai pries kelis metus ten buvau , kazin kokios ju dabar darbo kainos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 21 sausio 2010 - 14:48
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 21, 16:46)
Mus labiausiai vilioja baltas auksas bet noriu darytis, o turim tik raudona ir geltona ta vadinama,, kazin neitu atitinkamai su juvelyru susitarti kad sukeistu mum  blush2.gif

O kur Klaipedietes darosi ziedelius? paciai teko vytauto gatvej keleta papuosaliuku daryti tai labai grazai padaro , bet tai pries kelis metus ten buvau , kazin kokios ju dabar darbo kainos  ax.gif

tai neskit ir geltona ir raudona koki turit jei yra, nesvarbu vistiek jie is jusu aukso gi nedarys. Pvz musu paklause ar turim aukso lauzo, tai sakem kad nieko neturim patys ir kad darom is ju aukso, tai sutarem taip kad dabar tuos ziedelius daro, o jeigu atsiras aukso ar ka tai galesim atnesti ta lauza atsiimant ziedus ir atskaiciuos is sumos kiek ten susidarys.
Atsakyti
Man taip pat labai aktualu, kur klaipedoje pasidaryti ziedukus is savo auks?. Gal kas galite rekomenduoti gera ir ne brangu juvelyra?
Atsakyti
O gal kas gali patarti, kur ieskoti balto aukso pirkimui? Skelbimuose ieskojau, bet nieko doro neradau... blush2.gif
Atsakyti
na, musu ziedai irgi bus pusiau balto, pusiau raudono aukso, o savo turim TIK raudona, tai juvelyrinej mums tiesiog pakeis.. Atskirai mes balto aukso patys neieskojom...
Atsakyti
O mes norim kad didzioji ziedo dalis butu is balto aukso, ir tik nedidele detale is geltonojo... Nes nei man nei maniskiui geltonas auksas tai schmoll.gif
Atsakyti
thumbup.gif niu tai labai gerai dabar ramiai galesiu ieskoti juvelyru, bet pirma vaziuosiu i ta vytauto g. Klaipedoje cia, nes kiek zinau ir Vilniuje tokioje gatveje yra juvelyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(waidutti @ 2010 01 21, 15:52)
O mes norim kad didzioji ziedo dalis butu is balto aukso, ir tik nedidele detale is geltonojo... Nes nei man nei maniskiui geltonas auksas tai  schmoll.gif

Juvelyrai patys turi balto aukso smile.gif
Jo šiaip nusipirkti nėra lengva, nes pvz lauže jo beveik arba visai nėra. smile.gif Tenka pasikliauti juvelyro kaina ir praba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 21, 16:54)
Juvelyrai patys turi balto aukso smile.gif
Jo šiaip nusipirkti nėra lengva, nes pvz lauže jo beveik arba visai nėra. smile.gif Tenka pasikliauti juvelyro kaina ir praba. smile.gif

Na aciu uz patarima, greiciausiai taip ir teks daryti, nes tikrai kiek ieskojau tai niekur neradau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(waidutti @ 2010 01 21, 16:03)
Na aciu uz patarima, greiciausiai taip ir teks daryti, nes tikrai kiek ieskojau tai niekur neradau...  rolleyes.gif

Matot, dauguma žmonių į laužą atiduoda nebereikalingus daiktus, sutrūkinėjusias grandinėles, nebenešiojamus auskarus, sutrukusius ir pan žiedus, kurie jau ir 'pagyvenę' būna. O kai pagyvenę, tai jau ir daugiau raudono ar geltono aukso. smile.gif Kažkaip anksčiau nebuvo baltas populiarus čia. smile.gif
Atsakyti