Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Sveikutes,
norejau pasiteirauti, gal kas nors ka galesit rekomenduoti...ar siaip patarimu kokiu...
Pas mane ant nugaros, yra apgamelis toks nedidukas, bet nelygus, ir be to jis vis dirginamas yra liemeneles sleikeles, vis jauciu, kad man ji pradejo persteti unsure.gif Bijau, kad nebutu nieko bloga ir jauciu reikia kreiptis pas gydytojus unsure.gif Gal kas galetumete rekomenduoti koki nors gera dermatologa, o gal net onkologa??? Baisu, kad blogai nesibaigtu.....

2 TEMA.
Atsakyti
QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 02, 19:08)
Sveikutes,
norejau pasiteirauti, gal kas nors ka galesit rekomenduoti...ar siaip patarimu kokiu...
Pas mane ant nugaros, yra apgamelis toks nedidukas, bet nelygus, ir be to jis vis dirginamas yra liemeneles sleikeles, vis jauciu, kad man ji pradejo persteti unsure.gif  Bijau, kad nebutu nieko bloga ir jauciu reikia kreiptis pas gydytojus unsure.gif Gal kas galetumete rekomenduoti koki nors gera dermatologa, o gal net onkologa??? Baisu, kad blogai nesibaigtu.....

sveika 4u.gif nesijaudink taip mirksiukas.gif pas mane po krūtimi buvo apgamas, taip pat nuolat dirginamas liemenėlės, labai staigiai jis man pradėjo didėti (vis tik nuolat dirginamas buvo).paprasčiausiai nuėjau pas savo apylinkės gydytoją, paaiškinau situaciją, ir ji tiesiog išrašė siuntimą į santariškių onkologijos kliniką smile.gif gydytojas iškart pasakė kad jokių tyrimų nereikia, nes jis nepiktybinis, ir tiesiog vietoj atliko tos vietos nuskausminimą ir nudegino jį. smile.gif galiu duoti patarimą, kad jei tik įmanoma prašyti siuntimo į santariškes, o neiti į privačias klinikas.tose privačiose tik pinigus lupa, ir dar kitų poblemų prigalvoja (aišku galbūt ne visur taip ). Šią procedūrą atlikti aš ėjau pas gydytoją Joną Rėklaitį. kai savo apylinkės gydytojai pasakiau kad būtent pas jį buvau, buvo labai geros nuomonės. sakė jis tikras profesionalas thumbup.gif
Atsakyti
Labukas! 4u.gif as noreciau pasalinti apgamus ant veido,gal zinot kur geriausia kreiptis Kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 02 02, 23:03)
sveika 4u.gif  nesijaudink taip mirksiukas.gif  pas mane po krūtimi buvo apgamas, taip pat nuolat dirginamas liemenėlės, labai staigiai jis man pradėjo didėti (vis tik nuolat dirginamas buvo).paprasčiausiai nuėjau pas savo apylinkės gydytoją, paaiškinau situaciją, ir ji tiesiog išrašė siuntimą į santariškių onkologijos kliniką smile.gif  gydytojas iškart pasakė kad jokių tyrimų nereikia, nes jis nepiktybinis, ir tiesiog vietoj atliko tos vietos nuskausminimą ir nudegino jį. smile.gif galiu duoti patarimą, kad jei tik įmanoma prašyti siuntimo į santariškes, o neiti į privačias klinikas.tose privačiose tik pinigus lupa, ir dar kitų poblemų prigalvoja (aišku galbūt ne visur taip ). Šią procedūrą atlikti aš ėjau pas gydytoją Joną Rėklaitį. kai savo apylinkės gydytojai pasakiau kad būtent pas jį buvau, buvo labai geros nuomonės. sakė jis tikras profesionalas thumbup.gif

Aš taip pat galiu rekomenduoti gydytoją Rėklaitį. Šalino vieną apgamą - viskas tvarkoj, gražiai sugijo, jokių bėdų vėliau nekilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 03 24, 03:16)
Labukas!  4u.gif as noreciau pasalinti apgamus ant veido,gal zinot kur geriausia kreiptis Kaune?  g.gif

labukas,as salinau 3 apgamus nuo veido,savanoriu pr.423,labai malonus personalas,procedura uztruko apie 20min.salinant iskarto,nereikia uz konsultacija moketi.
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 04 01, 22:37)
labukas,as salinau 3 apgamus nuo veido,savanoriu pr.423,labai malonus personalas,procedura uztruko apie 20min.salinant iskarto,nereikia uz konsultacija moketi.

Aiste, noriu pasiteirauti. As irgi turiu keleta tokiu negraziu apgamu (na jie man kaip ir netrukdo tongue.gif , bet jeigu koks nors medikas pamato, is karto rekomenduoja kreiptis del salinimo blink.gif ). Tai va, noriu paklausti, o siuntimo nereikejo is seimos gydytojo? rolleyes.gif Ir as taip pat gyvenu Kaune, tai Savanoriu pr. 423 cia kokia tai privati gydymo istaiga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurqita @ 2009 04 04, 10:00)
Aiste, noriu pasiteirauti. As irgi turiu keleta tokiu negraziu apgamu (na jie man kaip ir netrukdo  tongue.gif , bet jeigu koks nors medikas pamato, is karto rekomenduoja kreiptis del salinimo  blink.gif ). Tai va, noriu paklausti, o siuntimo nereikejo is seimos gydytojo?  rolleyes.gif Ir as taip pat gyvenu Kaune, tai Savanoriu pr. 423 cia kokia tai privati gydymo istaiga?  g.gif

Taip tai privati klinika,siuntimo nereikejo,as pries 4metus salinau.liko tokie neryskus randukai,bet geriau tokie negu kai apgamai kad buvo.jei reiketu dar kada daryti tokia procedura,net nesvarstydama daryciau.
Atsakyti
As irgi turejau pora apgamu - vienas po krutine, kitas kirksnyje beveik. Nuejau i onkologini, nusaude lazeriu nemokamai, greitai ir neskausmingai rolleyes.gif Tas, kuris po krutine, jau beveik baigia uzgyti, o kirksnyje niekaip negyja kazkodel, nors jau 2,5 sav. praejo unsure.gif
Atsakyti
o jei pas savo seimos gydytoja paprasau siuntimo apgamui salinti tai pvz galiu bet kur eiti tiek i santariskes tiek i nortway klinika, ar butent nurodo kur?
Atsakyti
Pas mane ant nugaros yra pakankamai nemažas ir nelygus apgamas, šiek tiek žemiau juosmens, tai būna kartais rūbais netyčia užkabinu. Dabar kai pastojau ir ginekologė jį pamatė liepė iš karto po gimdymo jį pašalinti. Kažkaip jis man nei trukdė nei ką. Gal kuri iš jūsų nėštumo metu šalinote apgamus, ar tikrai geriau palaukti kol pagimdai? g.gif
Atsakyti
gal kuriaj teko apgama salinti klaipedoj?Gal patartumet kur geriau salina?ir kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Na as esu pries daugeli metu salinusi dar vadinosi atrodo Apgamas,bet pas mane buvo ne apgamai o pigmentines demes labai panasios i apgamus.Ir thumbup.gif iki siol.Na o su tikrais apgamais tai nepatarciau zaisti ir aplamai ju liesti .Na ir man po gimdymo ant grutines atsirado panasus i apgama tai reiks kada nueit kad pasalintu.
Atsakyti