QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 02, 19:08)
Sveikutes,
norejau pasiteirauti, gal kas nors ka galesit rekomenduoti...ar siaip patarimu kokiu...
Pas mane ant nugaros, yra apgamelis toks nedidukas, bet nelygus, ir be to jis vis dirginamas yra liemeneles sleikeles, vis jauciu, kad man ji pradejo persteti

Bijau, kad nebutu nieko bloga ir jauciu reikia kreiptis pas gydytojus

Gal kas galetumete rekomenduoti koki nors gera dermatologa, o gal net onkologa??? Baisu, kad blogai nesibaigtu.....
sveika

nesijaudink taip

pas mane po krūtimi buvo apgamas, taip pat nuolat dirginamas liemenėlės, labai staigiai jis man pradėjo didėti (vis tik nuolat dirginamas buvo).paprasčiausiai nuėjau pas savo apylinkės gydytoją, paaiškinau situaciją, ir ji tiesiog išrašė siuntimą į santariškių onkologijos kliniką

gydytojas iškart pasakė kad jokių tyrimų nereikia, nes jis nepiktybinis, ir tiesiog vietoj atliko tos vietos nuskausminimą ir nudegino jį.

galiu duoti patarimą, kad jei tik įmanoma prašyti siuntimo į santariškes, o neiti į privačias klinikas.tose privačiose tik pinigus lupa, ir dar kitų poblemų prigalvoja (aišku galbūt ne visur taip ). Šią procedūrą atlikti aš ėjau pas gydytoją Joną Rėklaitį. kai savo apylinkės gydytojai pasakiau kad būtent pas jį buvau, buvo labai geros nuomonės. sakė jis tikras profesionalas