Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 75 tema

Į KRYŽELIŲ PASAULĮ MIŠKAIS ATEINA RUDUO
user posted image

MEDŽIAGOS:

Aida:
Apačioj išilgai yra 7 kadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.

Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.

Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79

evenweave ir linas
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.

28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us/
1. Įeiname į http://load.imageshack.us/
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!

ADATOS:
Teorijoje raso, kad ant 14 Aidos tinka siuvinejimo adata Nr.24 arba Nr.26.
Kuo storesne adata, tuo mazesnis jos numeris.
8 Aida tinka Nr.22 adata
11 Aida - Nr.24
14 Aida - Nr.26
16 Aida - Nr.26 arba 28
18 Aida - Nr.26 arba 28
22 Aida - Nr.28

74 TEMA

SCHEMŲ PAIEŠKA

SIŪLŲ KONVERTERIS

DARBELIŲ RĖMINIMAS

KNYGELIŲ APTRAUKIMAS MEDŽIAGA

Atsakyti
Florestina ,laivelis nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,lauksiu įrėminto,bus dar gražiau ,man rodos ax.gif
delfinukai irgi fainuoliai ir rėmelis puikiai parinktas,net nežinojau kad tokių rėmelių yra... blush2.gif
o aš niekaip neprisėdu prie siuvinio,šiandien marinuoju laiką ,nes jau taip bijau mašiną i tech. apžiūrą varyt,kaip mane nervuoja tie mašininiai reikalai doh.gif ,geriau jau visą dieną siuvinėt lotuliukas.gif bet niekur nedingsiu ,pasiguodžiau ir vairuosiu .... verysad.gif
Atsakyti
Na va, kol sugalvojau kaip sukurt naują temą (na ieškojau paveiksliuko blink.gif ) žiū jau ir yra bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Ačiū FLORESTINA notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif O rėmelį tai rinkausi kaip neikad nesu darius : tik įėjus į rėminimo centrą akis patraukė šis melsvai-baltas rėmelis, net patys darbuotojai nustebo, kad taip greit išsirinkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes budavo renki renki, dėlioji dėlioji kol pradeda kas nors patikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čiole
Tavo darbas tiesiog pasakiškas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Pasidariau koleža ir užsidėjau ant darbolaukio, žėsiu kol nusibos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 09 02, 11:18)
Florestina ,laivelis nuostabus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,lauksiu įrėminto,bus dar gražiau ,man rodos  ax.gif

Ką tik įrėmintas. Su tėvu parinkom rėmelį pagal sesers kambario baldus.

user posted image
Atsakyti
sveikutes, gal priimsit mane i savo buri ? kol kas esu pradedancioji, dabar siuvineju drauges dukrytei krikstynu proga metrikus, paskui zadu pabandysi savo dukros nuotrauka issiuvinet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 02, 12:42)
Čiole
Tavo darbas tiesiog pasakiškas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Pasidariau koleža ir užsidėjau ant darbolaukio, žėsiu kol nusibos wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ot čia tai geriausias mano darbo įvertinimas clap.gif clap.gif clap.gif assa.gif assa.gif assa.gif Ot tai dabar kviečiu prie kavos ir pyrago drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

adiavl Sveika prisijungus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 02 rugsėjo 2009 - 12:26
QUOTE(čiolė @ 2009 09 02, 13:20)
adiavl Sveika prisijungus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

aciuks.gif tikiuosi susibendrausim, jus man patarsit kai reikes nes as tik pirma savo pasveikliuka siuvineju, jau i pabaiga tai galesiu pademonstruot, jus iskritikuot ( tikiuos nedaug o tai dar noras dings siuvinet lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2009 09 02, 12:19)
sveikutes, gal priimsit mane i savo buri ? kol kas esu pradedancioji, dabar siuvineju drauges dukrytei krikstynu proga metrikus, paskui zadu pabandysi savo dukros nuotrauka issiuvinet  4u.gif

Sveika prisijungusi.
Atsakyti
Mergaites, būčiau dekinga jei paeikštumete savo nuomonę 4u.gif
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 02, 11:05)
Sveikos darbštuoles  4u.gif

Kreipiuosi jūsų pagalbos. Siuvineju šita paveiksliuka mergaitei dovanų, bet jis man labai berniukiškų spalvų atrodo  blush2.gif Kokia spalvos daryti tuos batukus (schemoje jie melsvi) ir ta melyną juostelę einančią tarp pedučių  blush2.gif Niekaip pati neisugalvoju  blush2.gif Tas dideles pedutes gal šv. ružava siuvinesiu  g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 02, 14:27)
Mergaites, būčiau dekinga jei paeikštumete savo nuomonę  4u.gif

Aš gal siuvinėčiau ružavus batukus, o juostele dėčiau rausvai bordinę... g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 02 rugsėjo 2009 - 13:41
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 09 02, 14:27)
Mergaites, būčiau dekinga jei paeikštumete savo nuomonę  4u.gif

aš manau kad jei dėtum rožinį pasportą kaip čia kad daryta tai tikrai nieko keisti nereikėtų nes atrodo tikrai mergaitiškas 4u.gif o tos pėdutės tai man ir tokios spalvos čia dera, kažkaip išsiskiria iš visko ir labai gražiai atrodo 4u.gif vienu žodžiu aš nieko nekeisčiau tik rėminčiau taip kaip čia mirksiukas.gif
Atsakyti