Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas šakute 2

user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image[URL=http://keep4u.ru/full/2009/09/22/80c61835e3ac887322b9a2fc515518a4/jpg][IMG]
Atsakyti
Va, saviskei nuneriau prie striukytes ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nertinukas is kasmyro su silku. Siltuciukas, plonytis ir minkstutis

user posted image
Atsakyti
suknute dukrytei

user posted image

visa apacia nerta sakute wink.gif

Atsakyti
Labai idomus sprendimas del tos sukneles apacios ir labai graziai ziurisi
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2009 10 14, 21:10)
Labai idomus sprendimas del tos sukneles apacios ir labai graziai ziurisi

ir grazu ir silta
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif jau grožis jūsų darbelių... nusipirkau ir aš šakutę įkvėpta jų blush2.gif
gal yra koks nors patogus būdas jungti tas numegztas ant šakutės juosteles,kad jos nesiraitytų, kilputės nesusisuktų? kaip jūs jungiat, ar tiesiog nuimat nuo šakutės ir "ore" jungiat, ar pasidedat ant stalo ar pan.? man čia kilo tokia mintis, kad gal turint 2 šakutes, tai užsimeti po juostelę ant kiekvienos, o paskui tiesiai nuo šakučių jungi tas kilpeles ir numauni ax.gif bet čia tik pamąstymai mano... jaučiu reikia pirma gerai išmokti po 1 juostelę apmegzti vąšeliu, o paskui svaigti apie 2 jungimus..
Atsakyti
As tai prisimezgu daug tu juostu, aisku visas nuimu nuo sakuciu, o paskui ant stalo ar lovos pasitiesiu ir jungiu. Man tai jokiu problemu nesudaro mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabūs darbeliai. Ir man šakutės reikia. Ar labai sunki pradžia kol išmoksti? Nuo vaikystės turiu nuostabų vilnonį šalį nertą šakute, tik kaip tokį nunerti pirmą kartą čia radau. wub.gif
Atsakyti
As irgi prisimezgu po to ant stalo deduos ir jungiu.
Ledum mokykis su sakute, visiskai nesunku,kai ipranti tai greit einasi megzt smile.gif Sekmes moksluose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 10 22, 20:34)
As irgi prisimezgu po to ant stalo deduos ir jungiu.
Ledum mokykis su sakute, visiskai nesunku,kai ipranti tai greit einasi megzt  smile.gif  Sekmes moksluose  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif , jau užsirašiau į pradedančių kursus. Bus Kaune 28 dieną. mirksiukas.gif Vis lengviau kai kas nors parodo. ax.gif
Dabar dar pabaigsiu sūnui megztinį, o paskui jau sau šakute nersiu. bigsmile.gif

Kursai čia
http://www.kasiulai....1dd0e66d208f446
Atsakyti
Sveikos,
jei kam įdomu, šakutę pirkti mačiau Vilniaus g. pradžioje, parduotuveje siuvimo reikmenys. Kaina 29 Lt. blush2.gif
Atsakyti