1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.
Taip pat norėčiau priminti, kad konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.
Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais!
Na mergaitės, registruojuos naujoje temoje.
Šio ryto darbelis - mano dukterėčių grįžimo iš stovyklos prie jūros proga Realiai norėjau su kriauklėmis, bet ... nepadariau namų darbų, tad teko dėti tai ką turėjau. Viduj Juodas miškas, visa kita pastilažas (2.700kg). Realiai man gražiau atrodo nei nuotraukoje ir svarbiausia kad vaikam labai patiko
o šis naktinis nesėkmiukas norėjau vienaip, o išėjo taip kaip sugebėjau.
Dviejų berniukų krikštynom, viduj medutis (4.400kg), puošta bezė ir Cipciuko masės batukai, gėlytės ir kt.
Einu toliau mokytis
Šio ryto darbelis - mano dukterėčių grįžimo iš stovyklos prie jūros proga Realiai norėjau su kriauklėmis, bet ... nepadariau namų darbų, tad teko dėti tai ką turėjau. Viduj Juodas miškas, visa kita pastilažas (2.700kg). Realiai man gražiau atrodo nei nuotraukoje ir svarbiausia kad vaikam labai patiko
Dviejų berniukų krikštynom, viduj medutis (4.400kg), puošta bezė ir Cipciuko masės batukai, gėlytės ir kt.
Einu toliau mokytis
QUOTE(daividija @ 2009 08 22, 16:40)
Nematau jokiu buroku viskas labai dailu...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 16:42)
Buroku as irgi nematau
QUOTE(spanguolia)
Einu toliau mokytis
Nu nu - kur jau cia mokytis - viskas labai super
mergaites, negi paprastas zmogus gali kuri toki grozi jus nuostabios sakau is sirdies tortukai labai labai dailuciai, tiesiog ziuriu ir net sirdi spaudzia, nera zodziu jiems apibudint, taaip grazu man sis savaitgalis buvo labai nesekmingas, beze nuciuoze vel nuo torto, blioviau kaip mazas vaikas kiti tortukai pavyko, bet kaip skaudu kai stengies visa savaite ir galutini vaizda pamacius asaros byra sory kad issiliejau, bet antra diena vaikstau be nuotaikos ir prisiminus vakaryksti vaizda asaros tvenkias, matyt ne man su jos didenybe susidraugaut
QUOTE(neramuole @ 2009 08 22, 19:13)
mergaites, negi paprastas zmogus gali kuri toki grozi jus nuostabios sakau is sirdies tortukai labai labai dailuciai, tiesiog ziuriu ir net sirdi spaudzia, nera zodziu jiems apibudint, taaip grazu man sis savaitgalis buvo labai nesekmingas, beze nuciuoze vel nuo torto, blioviau kaip mazas vaikas kiti tortukai pavyko, bet kaip skaudu kai stengies visa savaite ir galutini vaizda pamacius asaros byra sory kad issiliejau, bet antra diena vaikstau be nuotaikos ir prisiminus vakaryksti vaizda asaros tvenkias, matyt ne man su jos didenybe susidraugaut
Baik tu, neverta verkti, as irgi verkiau, kai nubego, kai nesigaudavo...bet galvoju nera reikalo asaroti, bet pamazu ja emiau perprasti, tfu tfu tfu... nenuleisk ranku, o ant namu vartojimui skirtu tortu vis bandyk paplakti.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 22, 19:26)
spanguolia.....
Cipciuk ačiū Bet kaip matot kolkas nieko originalaus neparodau, man su beze labai patinka dirbti, bet dar nepriima ji galurinai manes i savo komapanija Tad dzibukus sugebu, o toliau
Neramuole puikiai suprantu tave ir aš labai pergyvenu kai nesiseka, ypač jei tai darau ne sau, o kokiai draugei ar pan.
Nuo krikštynų man vakar pirma partija beze irgi nučiuožė - norėjau nusišaut, bet neturėjau kur trauktis - susikaupiau ir vėl nuo pradžių.
Neramuole, kelk nosi auksciau, ir eik su seima svesti vestuviu sukakties!!! Nuosirdus sveikinimai
QUOTE(Srove @ 2009 08 22, 14:24)
Kaip lygiai padaryta kiba su lygintuvu ''prosijai''
panasei ir lyginau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 22, 18:38)
Imi tortą apt delno , pakeli virš dubenėlio su trupinukais ...semi su sauja trupinius , ir priglaudusi prie torto šonų , - sukdama jį rankoje ( tortą ) , lipini , ...pakratyk truputi tortuką , kad nubyrėtų nereikalingi , dėk į padėlkiuką ...sėkmės .
meilikatyte....aš apsistojau prie pastilažo , plius 4-5 šaukštai aliejaus į jį , kad nedžiūtų .
meilikatyte....aš apsistojau prie pastilažo , plius 4-5 šaukštai aliejaus į jį , kad nedžiūtų .
naman ir teks dar karta daryt ir bandyt susidraugauti su pastilazu
+2009 08 22, 19:58-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 22, 19:58)
Einu toliau mokytis
Einu toliau mokytis
labai grazus tortukai
QUOTE(neramuole @ 2009 08 22, 20:13)
nenusimink tikrai nereike verkt jei nesigavo bandyk dar karteli ir pagalvok ka netaip padarei tada biski ilgiau paplak kiausinius ar sirupa ilgiau pavirs tik nereike liudet
tortukai tikrai visu grazus
+2009 08 22, 18:58-->
Registruojam be eiles su sitokiais darbais
Einu dirzo atsinesti , ji mat turi tokia proga ir sugeba dar ja sau gadinti, del kazkokio kiauso ir pudros , jokio darbo mes niekad nenugalesim, aukstyn galva ir mars pudruoti nosytes
Jau sito avataro Cipciukai nebekeisk, tortu karaliene
Va dar vienas rafaelo is ferero
Grietinele ir cukrinukes.
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 22, 18:58)
Registruojam be eiles su sitokiais darbais
QUOTE(neramuole @ 2009 08 22, 19:13)
blioviau kaip mazas vaikas
Einu dirzo atsinesti , ji mat turi tokia proga ir sugeba dar ja sau gadinti, del kazkokio kiauso ir pudros , jokio darbo mes niekad nenugalesim, aukstyn galva ir mars pudruoti nosytes
QUOTE(Cipciukas @ 2009 08 22, 19:26)
Jau sito avataro Cipciukai nebekeisk, tortu karaliene
Grietinele ir cukrinukes.
QUOTE(Srove @ 2009 08 22, 20:13)
uch kaip gražu dievinu violetinę spalvą papuošimas nerealiai gražus... pasaka
QUOTE(daividija @ 2009 08 22, 12:50)
Kur jus,moteros,buvot kai as zenijausi,kaaaa???
Tokiu groziu nebuvo galima ir su ziburiu rasti ....
Tokiu groziu nebuvo galima ir su ziburiu rasti ....
QUOTE(meilikatyte @ 2009 08 22, 13:17)
sakykit ar jus ir tiek ilgai uztrunkat su tortuku puosimais as vakar prasedejau 3val.
gražus tortas
o jau dėl puošimų trukmės tai neklausk. Aš irgi ir 3 val ir daugiau galiu sugaišti... bet tai toks malonumas
QUOTE(Lion @ 2009 08 22, 16:23)
Na ir siandieniniai brokai
na, nebent burokų sultimis dažei tą su "35"
juk labai gražiai padarei savo darbus.
+2009 08 22, 19:58-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 08 22, 19:58)
Šio ryto darbelis - mano dukterėčių grįžimo iš stovyklos prie jūros proga
Šio ryto darbelis - mano dukterėčių grįžimo iš stovyklos prie jūros proga
jėga. Tortas gražiai papuoštas, ir valgyt yra ką
QUOTE(Srove @ 2009 08 22, 21:13)
pakerėjo mane ta filetava spalva... tik trupinukų galėtų nebūti.. galėtų būti ir šonai baltam fone violetiniai akcentai...