Aš prieš kokius dvejus metus buvau surinkusi daug info apie kojų tiesinimo operaciją, kas kur, už kiek, nes buvau pasiryžusi žūtbūt ją pasidaryti....net dvi drauges susiradau, viena iš Slovakijos, kita iš Prancūzijos, su kuriomis būtume kartu vykę į Volgogradą Rusijoje (www.rucosm.com-jų saitas)(jos jau pasidarė, abi patenkintos dabar)....bet vyras galų gale uždraudė....bet sakė, jei surasi Lietuvoj, tai gali darytis
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
deja informacijos apie tokias operacijas Lietuvoje praktiškai neradau, tik nuogirdas, ir tai ne su laimingomis pabaigomis...o paskui pastojau, po gimdymo prasidėjo problemos su skydliauke, tai ir praėjo tas užsidegimas didysis....
beje visos mano surastos klinikos yra Rusijoje ir Ukrainoje...ir reiktų praleisti ne namuose minimum 55 dienas, o tai turint mažų vaikų nelabai ir įmanoma
Papildyta:beje, mano pačios kojų forma - O...tik pasruoju metu, kai nedirbu ir mažai išeinu iš namų apsiraminau šiek tiek, o seniau labai kompleksuodavau...nelaukdavau nei vasaros, nesinorėjo nei prie jūros ar vandens atrakcionų parkus.....
o įdomu kokioje klinikoje deda tuos implantus (man nepavyko rasti Lietuvoje, tik Maskvoje artimiausia)?
Ir labai norėčiau paskaityti tą straipsnį Panelėje apie kojų tiesinimo operaciją, kažin kuriame numeryje buvo?