Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Kadangi as uzbaigiau tema,tai ir atidarau nauja,kad galetume toliau dalintis patarimais.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Aš taip pat į naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,man daigus šiais metais davė sesuo,tai pavadinimų nežinau,tai čia irgi gal pas mane "penis"? blush2.gif g.gif
user posted image

Čia šeip
user posted image

O taip mano chebra noksta verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazus tavo derlius.O ten tai garantuotas penis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 07, 17:48)
Labai grazus tavo derlius.O ten tai garantuotas penis. biggrin.gif

doh.gif Bet dar normaliai net neatsivalgėm,o ką jau kalbėt apie vakavimus blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
As irgi dar tik pradejau kaip sako ragauti,o apie vakavimus dar tik svajojiu.
Atsakyti
Aš vieną stiklainiuką pasimarinavau,kaip AveM rašė, be acto bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai labai skanus pomidorai be acto,pasirodo pas juos pacius pakanka rugsties.As pernai taip bijojiau vakuoti be acto,o kaip dziaugiausi ziema valgydama tokius skanius pomidorus.
Atsakyti
Rytoj ,jei niekas nepasikeis bandysiu dar įsidėti keletą stiklainiukų,be acto rolleyes.gif
Atsakyti
Mano juodasis princas sunoko,o kiti visi dar zali. ax.gif
Atsakyti
O taip.Pomidorai be acto l l l skanus. Siemet jau padariau 6 dvilitrinius stiklainius. Is 37 augalu jau surinkau 54 kg skaniu pomidoru. Auginu 7 rusiu pomidorus. Pradejau skint raudonus pomidorus liepos 6 diena. Pirmieji derliu dave veisle delfine.Po savaites jau ir visi kiti. Tresiu fermentuotu dilgeliu ir taukiu tipalu.
Idomu kokiu veisliu pomidorai pas jus, gerb.damos, pirmiausiai pradejo dereti?

Atsakyti
Mano pirmasis pradejo nokti Promyk,po to juodasis princas.Betalux turejo buti ankstyviausias is visu deja dar nenoksta,o kitu rusiu ne pavadinimu nezinau.Bet jie irgi dar zali. ax.gif
Atsakyti