Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

sveikos as esu is herefordo,gal yra kaimyniu?
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2011 01 25, 16:59)
Sveikos, o gal yra mamyciu is Nottinghamo (UK)?  ax.gif

dirbu aS notingheme QMC smile.gif As nuo taves 15myliu smile.gif

QUOTE(Dolyte @ 2011 01 25, 20:43)
4u.gif  as netoli

4u.gif As is Derby tu?
Atsakyti
Sveikos,esu netoli londono centro,noreciau pabendrauti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir ne tik mamytės. Esu Kristina, niekur neemigravusi ir studijuojanti Lietuvoje kūrybines industrijas. Ruošiame su grupiokėmis projektą apie emigraciją sociologijos atsiskaitymui ir būtume be galo dėkingos, jei atsakytumėte į keletą klausimų. Dėkojame visoms iš anksto! 4u.gif
Apklausą rasite čia .
Atsakyti
QUOTE(KreWetKa @ 2011 03 27, 13:02)
Sveikos mamytės ir ne tik mamytės. Esu Kristina, niekur neemigravusi ir studijuojanti Lietuvoje kūrybines industrijas. Ruošiame su grupiokėmis projektą apie emigraciją sociologijos atsiskaitymui ir būtume be galo dėkingos, jei atsakytumėte į keletą klausimų. Dėkojame visoms iš anksto!  4u.gif
Apklausą rasite čia .

jau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As naujoke jav. Gyvenu Westmont,IL. Gal yra gyvenanciu cia,ar kur netoliese.
Atsakyti
QUOTE(KreWetKa @ 2011 03 27, 14:02)
Sveikos mamytės ir ne tik mamytės. Esu Kristina, niekur neemigravusi ir studijuojanti Lietuvoje kūrybines industrijas. Ruošiame su grupiokėmis projektą apie emigraciją sociologijos atsiskaitymui ir būtume be galo dėkingos, jei atsakytumėte į keletą klausimų. Dėkojame visoms iš anksto!  4u.gif
Apklausą rasite čia .

Niu va jau atsakiau, tikiuosi pades drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KreWetKa @ 2011 03 27, 06:02)
Apklausą rasite čia .

Jau uzpildziau;)
Atsakyti
QUOTE(KreWetKa @ 2011 03 27, 16:02)
Apklausą rasite čia .

ir as atsakiau 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes, mes gyvename vakaru londone smile.gif butu smagu su mazyliais susitikti ir eiti i parka pasivaikscioti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dar karta bandysiu prissaukti kaimynus lotuliukas.gif gal yra kas is west sussex? 4u.gif
Atsakyti
shvyzy, as is west sussexo tongue.gif ax.gif
Atsakyti