Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės grožio priemonės

Atradau puiku drėkinantį valiklį ir neatsidžiaugiu. Nueinu į daržą, nusiskinu agurką ir juo valau veidą ryte ir vakare. Tiesiog atsipjaunu po griežinėlį ir valau veidą ir kaklą, kas liko galima suvalgyti smile.gif Oda patapo kaip šilkas. Išbandykite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2009 08 02, 14:43)
Atradau puiku drėkinantį valiklį ir neatsidžiaugiu. Nueinu į daržą, nusiskinu agurką ir juo valau veidą ryte ir vakare. Tiesiog atsipjaunu po griežinėlį ir valau veidą ir kaklą, kas liko galima suvalgyti smile.gif  Oda patapo kaip šilkas. Išbandykite  thumbup.gif

o agurkas netraukia odos? manau kam sausa oda, tai kazin kaip ten drekintu... nes bent jau kiek tenka skinti, tai ranku oda agurkai ypatingai sausina g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 08 02, 15:11)
o agurkas netraukia odos? manau kam sausa oda, tai kazin kaip ten drekintu... nes bent jau kiek tenka skinti, tai ranku oda agurkai ypatingai sausina  g.gif

biggrin.gif tai yra skirtumas agurko zieve ir minkstimas.. juk ji brauko tai ne su cielu agurku per veida 4u.gif o su perpjautu.. o agurkas manau tikrai drekina ir gaivina.. pazekit, keik priemoniu yra su agurkais veidui 4u.gif drekinimui, gaivinimui ir t.t
Atsakyti
Tikrai aš ne cielu agurku braukau lotuliukas.gif man patiko lotuliukas.gif atsipjaunu griežinėlių ir jais valau
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2009 08 02, 14:31)
Tikrai aš ne cielu agurku braukau lotuliukas.gif  man patiko lotuliukas.gif atsipjaunu griežinėlių ir jais valau

tikrai drėkina, aš kartais palaikau prispaudus agurko griežinėlį prie veido apie 2 min.
tik jau valgyt po to tą agurką blink.gif viską ką nuvalai nuo veido suvalgyt... fuij
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2009 08 02, 14:43)
Atradau puiku drėkinantį valiklį ir neatsidžiaugiu. Nueinu į daržą, nusiskinu agurką ir juo valau veidą ryte ir vakare. Tiesiog atsipjaunu po griežinėlį ir valau veidą ir kaklą, kas liko galima suvalgyti smile.gif  Oda patapo kaip šilkas. Išbandykite  thumbup.gif

Man agurkas sutraukia veido oda,poras sumazina,apie drekinima tai nezinau...Kazkaip po jo oda tokia itempta. Sausai odai kazin ar tiktu.
Atsakyti
Gal aš nelabai aiškiai rašau, bet aš gi nevalgau tų riekelių, kuriomis valiau veidą blush2.gif suvalgau tas, kurios liko nepanaudotos. Mano veido oda mišri, bet man laaaabai tinka agurkas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sena tema

Dalinkimes patarimais ir toliau bigsmile.gif Juk norime buti grazios bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu daug agurkų, ką galima su jais padaryti? Anksčiau darydavau ledukus, o gal dar ką galite pasiūlyt?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 08 02, 21:41)
Turiu daug agurkų, ką galima su jais padaryti? Anksčiau darydavau ledukus, o gal dar ką galite pasiūlyt?

Senoje temoje siulo tarkuotus agurkus sumaisyti su trupuciu citrinos sulciu ir tepti and veido. Tik sausai odai netiktu del citrinos.

O as pries pora dienu paeksperimentavau su plauku kauke: sumaisiau siek tiek aliejaus, citrinos sulciu ir kiausinio tryni, bet apsiziurejau, kad neturiu medaus, tai vietoj jo pridejau jogurto ir dar cinamono. Rezultatas daug geresnis negu tos kaukes su medum thumbup.gif

Bet siekiamo rezultato vis dar negavau: noriu kad plaukai maziau veltusi. Dabar tik pabunu 5min palaidais ir jau visi i sruogeles sulimpa doh.gif Net vengiu palaidais plaukais del to vaikscioti arba nesiojuosi sepeti ir progai pasitaikius sprunku i tualeta susisukuoti doh.gif
Atsakyti
Na as is naminiu naudoju paparastus, bei labai populiarus produktus:
1.Kavos tirsciai veido, kuno pilingui- rezultatas tikrai geresnis nei betkokiu kitu pilingu. ax.gif
2. Alyvuogiu aliejus sausai koju odai, arba laselis veido odai po pylingo. Tepu nakciai.

Viskas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 03 rugpjūčio 2009 - 10:11
Keli šaukštai cinamono + toks pat kiekis medaus + 2 litrai verdančio vandens = galvai persiplaut. Skatina plaukų augimą. smile.gif
Atsakyti