toliau dalinamės patirtimi ir įspūdžiais RK ligoninėje
ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA
na, siuntima man parase del viso pikto, rupinosi akusere... sako, jei nepriims ar kaip, tj siuntima parasysiu... man ramiau buvo. O ir siuntimelei pasieme, iklijavo... gal joms taip reikejo nzn... nesigilinau per daug... svarbiausia, kad radau vietele, kur galesiu pagimdyt, kur priziures
Aciu merginos, na reikes ir man dar vienus naktinukus atsargai isimest.
i paskaitele eis ir to, kurioms tuoj gimdyt? as irgi noreciau...
Papildyta:
Rinne gal jau sveikint galima?
Papildyta:
QUOTE(Murlyka @ 2009 07 31, 19:44)
i paskaitele eis ir to, kurioms tuoj gimdyt? as irgi noreciau...
Papildyta:
Papildyta:
Oi ne dar, o taip noretusi Siandien kazkokius pamaudenimus pagaliau jauciu. Visgi manau datrauksiu iki pirmadienio, o tada jau prisistatysim i RK
Tiesa, del RK paskaiteliu, tai as jose nebuvau ir jau nebeisiu.
QUOTE(Rutelencija @ 2009 07 31, 15:23)
man tai labai idomu kas ten per paskaitos toj RK ligoninej.... nes nepageidauja vyru. O manasis tai labai nori visur dalyvauti..
vyrus galima atsivesti, nieks nedraudžia
QUOTE(Rinne @ 2009 07 31, 22:48)
Oi ne dar, o taip noretusi Siandien kazkokius pamaudenimus pagaliau jauciu. Visgi manau datrauksiu iki pirmadienio, o tada jau prisistatysim i RK
Hm, pirmadieni ir as keblinsiu pasirodyt sekmingo laukimo, Rinne
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 02, 00:02)
Hm, pirmadieni ir as keblinsiu pasirodyt sekmingo laukimo, Rinne
Aciu, tau irgi gali buti, kad tu pirma pabyresi, nes su mano tokiu stabdymu
QUOTE(Rinne @ 2009 08 02, 09:00)
Aciu, tau irgi gali buti, kad tu pirma pabyresi, nes su mano tokiu stabdymu
Aciu, nezinau, kazkaip niekas ten pas mane nevyksta, nors aisku, niekad negali zinot... Man tik idomu pasidare... Jeigu tavo mazyliukas dar nenori rodytis, tj ar neprades jo gydytojai patys skubint?
QUOTE(Murlyka @ 2009 08 02, 12:57)
Jeigu tavo mazyliukas dar nenori rodytis, tj ar neprades jo gydytojai patys skubint?
Is dalies del to ir vaziuoju tiesiai i GN, o ne pas gine. Gal pasiulys skatinti Nors RK is kitu mamu patirties nelinke niekur skubeti Na, ziuresim, ka ryt pasakys
Sveikos...
Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK?
Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė...
Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats?
Kas naujo? Kas kitaip?
Man įdomu pasidarė, o ko dabar reikia gimdant RK?
Prieš du metus, tai pamenu sakė adialiuką vaikiukui būtų gerai savo turėti. Naktinius gimdymui davė. Vaikiuką pradžioje suvystė į ligoninės palutes, o po to kai važiavom iš gimdyklos, mūsiškiais aprengė...
Įdomu, o kaip dabar, vis tas pats?
Kas naujo? Kas kitaip?