sveikos kepejeles,
neseniai sveciuose valgiau zuiki.Dieviškai skanu buvo.Gal kas zino recepteli kaip ji pasigaminti?Ir dar gerai butu , jei jis jusu jau patikrintas butu , o ne is interneto trauktas.Is anksto dekoju
nieko ypatingo-didelis kotletas,skanesnis, kai farsas is dvieju rusiu mesos-pvz-kiauliena-versiena, kiauliena-jautiena, .na ir nepamirsti, kad reikia piene mirkytos bandeles, svogunor ir zalio kiauso i frasa taip pat:)
o ilgai kepti reikia?
negalejau apsisipresti , kuri recepteli issirinkti , tai prisipirkau visokiu farsu ir prancuziskos sonines (labai plonai pjaustytos) apvilkimui.Visi buvo labai skanus.Net uosvis pagyre:)
QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 25, 12:03)
Maniškio netikro zuikio receptas: faršas, kiaušinis, prieskoniai, mirkytas batonas, pjaustyti lašinukai (BŪTINAI!!!). Formuojamas dviejų kumščių didumo ovalus "kotletas", viršuje pirštu įspaudžiamos trys skylutės (IRGI BŪTINAI!!!) ir kepama orkaitėje. Skanaus
kaip ispaudziamos Praduriama
zaprasta, padarai 3 pirštų kombinaciją ir bedi į faršą
QUOTE(Sandrelle @ 2005 09 25, 20:11)
Sėdžiu dabar pati viena ir juokiuosi garsiai iš tos trijų pirštų kombinacijos Padari špygą- ir bac bac
Nepraduriama, tiesiog įspaudžiamos kokių 2-3 cm. gylio skylutės
Nepraduriama, tiesiog įspaudžiamos kokių 2-3 cm. gylio skylutės
Aisku
o tai ka tos skylutes duoda?