Va kaip gerai O kur tiksliau tai vyksta, vieta? ai parasysiu i AZ
Man užvakar kursuose darė Santana(tai masažas su aliejuku,žolialemis.
Koks kaifas mama mija.bet ji daro jau II kurso mokiniai.
Mes gi vienas kitam darom praktikuojames kaip sakoma drug na druge.
Ir pats masažuoji,poto atsiguli tavę pamasažuoja labai faina,eikit mergynos jei kam idomu. ir sertifikatus duoda ir knygute ir kompaktą su tokia indiška relaksine muzikėle.
Koks kaifas mama mija.bet ji daro jau II kurso mokiniai.
Mes gi vienas kitam darom praktikuojames kaip sakoma drug na druge.
Ir pats masažuoji,poto atsiguli tavę pamasažuoja labai faina,eikit mergynos jei kam idomu. ir sertifikatus duoda ir knygute ir kompaktą su tokia indiška relaksine muzikėle.
Labutis Marincik,
kaip sekasi masazuotis? tai kaip sakai ar verta man ten rasytis?
Misakovu mokykla 380 lt
Ziniu gausa 430 lt
Zinija apie 400 lt.
Femina bona 600lt
Bet va, Femina bonoj tai ivairesne programa, ten ir klasikinis ir relaksacinis ...
O taurej kaip suprantu tas I lygis ir bus tik klasikinis masazas. tarp kitko ar ne per daug ten teorijos, kaip paziurejau i I lygio programa?
Zinai, as tokia, kad turiu issinagrineti iki smulkmenu
kaip sekasi masazuotis? tai kaip sakai ar verta man ten rasytis?
Misakovu mokykla 380 lt
Ziniu gausa 430 lt
Zinija apie 400 lt.
Femina bona 600lt
Bet va, Femina bonoj tai ivairesne programa, ten ir klasikinis ir relaksacinis ...
O taurej kaip suprantu tas I lygis ir bus tik klasikinis masazas. tarp kitko ar ne per daug ten teorijos, kaip paziurejau i I lygio programa?
Zinai, as tokia, kad turiu issinagrineti iki smulkmenu
Tiesa, o kokia kalba ten vyksta paskaitos rusu ar lietuviu?
Šiaip Mišakovai rusai,kalba rusiškai,bet susišneka puikiai lietuviškai.Aš asmeniškai dar nekarto nebuvau teorijoje.Tai kad negaliu pasakyti ,kad perdaug.Nori eini,nori ne.Kai baigi klasikini ,pereini į kitą Tai kad jeigu yra noras,gali išmokti ir relaksacini,anticeliulitini,medaus,taurėmis ,aljiejumi ir visokiu ,jeigu nedarai pertraukos daugiau negu 3 mėn tai yra nuolaida.Aš negaliu pasakyti kur geriau,nes lankau tik ten ir daugiau niekur nesimokiau MASAŽO.Man labai tinka ten grafikas ir ,kad jeigu negali ateiti laisvai gali praleisti.Šiaip ten galima labai greitai viską išmokti ir savaitgali ateidineti,bet aš dažnai praleidžiu,nes darbai ir vaikai, laiko visai neturiu.
Labutis
Uzsirasiau as i kursus I ziniu gausos masazo kursus, man ten patogiau. Paziuresim kas ten, galesim paskui foruma konsultuoti masazo tema
Iki
Uzsirasiau as i kursus I ziniu gausos masazo kursus, man ten patogiau. Paziuresim kas ten, galesim paskui foruma konsultuoti masazo tema
Iki
QUOTE(Rasakela @ 2006 01 06, 11:58)
Labutis
Iki
Iki
Butinai man irgi bus idomu sužinoti,kaip kitur praeina kursai.Iki
Tai nuo kada tu pradedi,tiesa kiek tu mokejai.
Ir kiek akad.val.kursas
Ir kiek akad.val.kursas
QUOTE(astos09 @ 2005 12 30, 12:09)
Oj cia mano svajone taip pat ismokt masazuoti ir dar gaut koki kursu sertifikata isvis butu valio na, bet, kad Kaune nelabai yra tu kursu
panašiai svajoju tad pasidomėjau ir sužinojau, kad vasario mėn masažo kursai vyks Gedimino 33- tel.:209698 paaiškino, kad kursai bus apie 1 mėn. kažkokį pažymėjimą išduos lietuvių ir anglų kalbomis. Gal kas iš merginų ten lankėte, kokia kokybė?
QUOTE(riba @ 2006 01 11, 16:20)
panašiai svajoju tad pasidomėjau ir sužinojau, kad vasario mėn masažo kursai vyks Gedimino 33- tel.:209698 paaiškino, kad kursai bus apie 1 mėn. kažkokį pažymėjimą išduos lietuvių ir anglų kalbomis. Gal kas iš merginų ten lankėte, kokia kokybė?
Nežinau aš lankau MIŠAKOVŲ MOKYKLOS KURSUS,KURIE VYKSTA NUOLAT BE SUSTOJIMO,nORI DAUG IŠMOKT VIENO MĖN.NEUŽTEKS PATIKIEK MANIM
Aloha
Sutinku su Marincik, man terminas irgi ilgesnis 1,5 men.
Pradedu nuo sausio 17 d.
Marincik, mokesiu 430 lt. siek tiek daugiau, bet man susisiekiams patogesnis. Na ziuresim
Sutinku su Marincik, man terminas irgi ilgesnis 1,5 men.
Pradedu nuo sausio 17 d.
Marincik, mokesiu 430 lt. siek tiek daugiau, bet man susisiekiams patogesnis. Na ziuresim