Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 17 tema,

Josephin labai gražus darbelis. Niekas nekliūva. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 07 24, 13:16)

Josephin  thumbup.gif darbelis....man labai patinka tas "magic Mesh" tinklelio panaudojimas....ar gal ten tokia juosta "Sequin waste" ar dar vadinasi "punchinella"...su ja įmanoma štampuoti dažais, distressinti. Šalia manęs viena pardė jais bandė atsikratyti tai didžiausias špūles pardavė už 80c....prisipirkau sočiai biggrin.gif štampuot, ir taip panaudot kaip tu 4u.gif

aciu..man irgi tas mesh ziauriai patinka..ir dar turiu su perlamutru tai suteikia ne tik texturos bet ir to zvilgesio kur reik.
QUOTE(kristi13 @ 2009 07 24, 13:39)
Josephin labai gražus darbelis. Niekas nekliūva.  thumbup.gif

aciukas ax.gif
tiesa, atnaujinau biski bloga..jei netingit blush2.gif
Atsakyti
Josephin, labai patinka man tas tavo juodasis minimalistinis albumas.. net pati tokio uzsinorejau biggrin.gif
Atsakyti
Josephin, grazus darbukas... thumbup.gif Pavyksta tau graziai suzaisti su ta juoda spalva thumbup.gif

Bet tavo fotografijos bloge...man viska nusveria...labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 07 24, 15:10)
Josephin, labai patinka man tas tavo juodasis minimalistinis albumas.. net pati tokio uzsinorejau  biggrin.gif

aciu biggrin.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 24, 17:33)
Josephin, grazus darbukas...  thumbup.gif Pavyksta tau graziai suzaisti su ta juoda spalva  thumbup.gif

Bet tavo fotografijos bloge...man viska nusveria...labai grazu wub.gif

kaip malonu..aciu uz tiek komplimentu..niu dabar galiu su sypsena eit miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
Josephin, nebesikartosiu ir prisidedu prie visu komplimentu parasytu apie darbeli, tik man dar labai thumbup.gif tinka ir patinka ta skylute ant lapelio, kur uzrasytas tekstas, jei jos nebutu, tai tikrai kazko truktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2009 07 25, 10:42)
Josephin, nebesikartosiu ir prisidedu prie visu komplimentu parasytu apie darbeli, tik man dar labai  thumbup.gif  tinka ir patinka ta skylute ant lapelio, kur uzrasytas tekstas, jei jos nebutu, tai tikrai kazko truktu  thumbup.gif

cia is sasvinio isplesiau lapa..ir ten skylute buvo..tai kazkaip ir palikau..ir man ji patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
wow kokia cia mirtina tyla blink.gif kur visos dingusios g.gif negi tox geras oras LT doh.gif
Atsakyti
geras oras, geras...

spėju akd pluša prie naujo forumo atidarymo smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Padariau drauges vestuvems atvirute. Kaip manot, negeda tokia siusti? blush2.gif Turint mano patirti ir liapsusus scrap'o srity lotuliukas.gif
Cia ji istiesta:
user posted image
Pastatyta (ale ot kreivai sugebejau nufotkinti g.gif retai taip pavyksta cool.gif )
user posted image
kitu kampu biggrin.gif
user posted image
Ir -sulankstyta (taip gules voke)
user posted image

Sveikinima parasysiu ant silkinio popieriaus ir ikisiu i voka. Dar noriu rasti "pora geru zodziu", kurie butu tarsi pavadinimas ir uzrasyti paskutiniam lape - kur tik 1 gele. Ten dar truksta ale tokiu perliuku kaip pirmam puslapyje; veliau ju "pabarstysiu.
O siandien man nesiziuri ta vidurine "sagute" - tokia ruda... jei nuimsiu - liks skyle... Net nezinau ar ja nuimti ar palikti.
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 07 28, 17:32)
Padariau drauges vestuvems atvirute. Kaip manot, negeda tokia siusti?  blush2.gif  Turint mano patirti ir liapsusus scrap'o srity  lotuliukas.gif

uh blink.gif swoon.gif swoon.gif čia tai darbas thumbup.gif thumbup.gif ir jokiso gėdos nei iš tolo mirksiukas.gif drąsiai dovanok mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Liutuka, sauni atvirute thumbup.gif , aisku, kad siusk mirksiukas.gif
man dar idomu, kas is kitos puses? ar irgi kokiu nors popierium apklijuota?
Atsakyti