Josephin labai gražus darbelis. Niekas nekliūva.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 07 24, 13:16)
Josephin darbelis....man labai patinka tas "magic Mesh" tinklelio panaudojimas....ar gal ten tokia juosta "Sequin waste" ar dar vadinasi "punchinella"...su ja įmanoma štampuoti dažais, distressinti. Šalia manęs viena pardė jais bandė atsikratyti tai didžiausias špūles pardavė už 80c....prisipirkau sočiai štampuot, ir taip panaudot kaip tu
aciu..man irgi tas mesh ziauriai patinka..ir dar turiu su perlamutru tai suteikia ne tik texturos bet ir to zvilgesio kur reik.
QUOTE(kristi13 @ 2009 07 24, 13:39)
Josephin labai gražus darbelis. Niekas nekliūva.
aciukas
tiesa, atnaujinau biski bloga..jei netingit
Josephin, labai patinka man tas tavo juodasis minimalistinis albumas.. net pati tokio uzsinorejau
Josephin, grazus darbukas... Pavyksta tau graziai suzaisti su ta juoda spalva
Bet tavo fotografijos bloge...man viska nusveria...labai grazu
QUOTE(Miglota @ 2009 07 24, 15:10)
Josephin, labai patinka man tas tavo juodasis minimalistinis albumas.. net pati tokio uzsinorejau
aciu
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 07 24, 17:33)
Josephin, grazus darbukas... Pavyksta tau graziai suzaisti su ta juoda spalva
kaip malonu..aciu uz tiek komplimentu..niu dabar galiu su sypsena eit miegot
Josephin, nebesikartosiu ir prisidedu prie visu komplimentu parasytu apie darbeli, tik man dar labai tinka ir patinka ta skylute ant lapelio, kur uzrasytas tekstas, jei jos nebutu, tai tikrai kazko truktu
QUOTE(gaga* @ 2009 07 25, 10:42)
Josephin, nebesikartosiu ir prisidedu prie visu komplimentu parasytu apie darbeli, tik man dar labai tinka ir patinka ta skylute ant lapelio, kur uzrasytas tekstas, jei jos nebutu, tai tikrai kazko truktu
cia is sasvinio isplesiau lapa..ir ten skylute buvo..tai kazkaip ir palikau..ir man ji patiko
wow kokia cia mirtina tyla kur visos dingusios negi tox geras oras LT
geras oras, geras...
spėju akd pluša prie naujo forumo atidarymo
spėju akd pluša prie naujo forumo atidarymo
Padariau drauges vestuvems atvirute. Kaip manot, negeda tokia siusti? Turint mano patirti ir liapsusus scrap'o srity
Cia ji istiesta:
Pastatyta (ale ot kreivai sugebejau nufotkinti retai taip pavyksta )
kitu kampu
Ir -sulankstyta (taip gules voke)
Sveikinima parasysiu ant silkinio popieriaus ir ikisiu i voka. Dar noriu rasti "pora geru zodziu", kurie butu tarsi pavadinimas ir uzrasyti paskutiniam lape - kur tik 1 gele. Ten dar truksta ale tokiu perliuku kaip pirmam puslapyje; veliau ju "pabarstysiu.
O siandien man nesiziuri ta vidurine "sagute" - tokia ruda... jei nuimsiu - liks skyle... Net nezinau ar ja nuimti ar palikti.
Cia ji istiesta:
Pastatyta (ale ot kreivai sugebejau nufotkinti retai taip pavyksta )
kitu kampu
Ir -sulankstyta (taip gules voke)
Sveikinima parasysiu ant silkinio popieriaus ir ikisiu i voka. Dar noriu rasti "pora geru zodziu", kurie butu tarsi pavadinimas ir uzrasyti paskutiniam lape - kur tik 1 gele. Ten dar truksta ale tokiu perliuku kaip pirmam puslapyje; veliau ju "pabarstysiu.
O siandien man nesiziuri ta vidurine "sagute" - tokia ruda... jei nuimsiu - liks skyle... Net nezinau ar ja nuimti ar palikti.
QUOTE(Liutuka @ 2009 07 28, 17:32)
Padariau drauges vestuvems atvirute. Kaip manot, negeda tokia siusti? Turint mano patirti ir liapsusus scrap'o srity
uh čia tai darbas ir jokiso gėdos nei iš tolo drąsiai dovanok
Liutuka, sauni atvirute , aisku, kad siusk
man dar idomu, kas is kitos puses? ar irgi kokiu nors popierium apklijuota?
man dar idomu, kas is kitos puses? ar irgi kokiu nors popierium apklijuota?