minee TAI AS SVEIKINU dziaugiuosi, kad pavyko padaryti tai ka buvote sugalvoje, tikiuosi kai atsigausite pasidalinsite patirtimi
Labutis
Štai ir aš jau po debiuto ačiū, kad taip stipriai laikėte kumščius, nes viskas pavyko puikiai, net pati netikėjasu, kad galiu šitaip pavaryt Labai patiko svečiai, nors beveik vien jaunimas, bet visi labai paklusnūs ir dėmesingi Kai tik atsistoju šnekėt, visi net nebevalgo, o klauso Ir labai juokėsi iš linksmų dalykų, po jų smarkiai plojo. Antrą dieną sode taip pat viskas jiems buvo įdomu, visur dalyvavo ir palaikė Iš pradžių susinervinom, kad muzikantas ryte susirgo (jam stuburo išvarža) ir pavaduos kitas, bet labai buvo Užtekdavo pasižiūrėt į jį ir be žodžių suprasdavo ko aš noriu. Todėl buvo labai lengva ir smagu. Visi labai gyrė ir dėkojo (manau tikrai iš širdies.l Junikio tėtis pasakė, kad niekas negalėtų pakeisti tokios svočios, bet nepakeičiamų gi nėra Ir netikėjo, kad pirmą kartą piršliaujam. Va kiek prisigyriau, bet taip gera, kad viską padariau, ką buvau suplanavus
Drebėjo kojos ir balsas kol pas jaunąjį buvom, o po šampės jau buvo gerai
Daug bijau rašyt, nes jau 50 puslapis
Tai kol kas trumpai, o jei netilps, baigsiu kitą dieną
Čia mano vaisių medis. Jį atvežiau vietoj svočios torto
]My Webpage[/URL]
Papildyta:
]
duona su duoniukais
Papildyta:
]
medinis tortas
Papildyta:
Tik dar nesutvarkytas iki galo.
nepapuoštas medinis tortas
Papildyta:
Medinį tortą naudojau stalo išsipirkimui. iš vieno galo pjovė netikra jaunoji (kur medis), o kur įdėtas tikro pyrago gabalas pjovė tikra jaunoji.
Štai ir aš jau po debiuto ačiū, kad taip stipriai laikėte kumščius, nes viskas pavyko puikiai, net pati netikėjasu, kad galiu šitaip pavaryt Labai patiko svečiai, nors beveik vien jaunimas, bet visi labai paklusnūs ir dėmesingi Kai tik atsistoju šnekėt, visi net nebevalgo, o klauso Ir labai juokėsi iš linksmų dalykų, po jų smarkiai plojo. Antrą dieną sode taip pat viskas jiems buvo įdomu, visur dalyvavo ir palaikė Iš pradžių susinervinom, kad muzikantas ryte susirgo (jam stuburo išvarža) ir pavaduos kitas, bet labai buvo Užtekdavo pasižiūrėt į jį ir be žodžių suprasdavo ko aš noriu. Todėl buvo labai lengva ir smagu. Visi labai gyrė ir dėkojo (manau tikrai iš širdies.l Junikio tėtis pasakė, kad niekas negalėtų pakeisti tokios svočios, bet nepakeičiamų gi nėra Ir netikėjo, kad pirmą kartą piršliaujam. Va kiek prisigyriau, bet taip gera, kad viską padariau, ką buvau suplanavus
Drebėjo kojos ir balsas kol pas jaunąjį buvom, o po šampės jau buvo gerai
Daug bijau rašyt, nes jau 50 puslapis
Tai kol kas trumpai, o jei netilps, baigsiu kitą dieną
Čia mano vaisių medis. Jį atvežiau vietoj svočios torto
]My Webpage[/URL]
Papildyta:
]
duona su duoniukais
Papildyta:
]
medinis tortas
Papildyta:
Tik dar nesutvarkytas iki galo.
nepapuoštas medinis tortas
Papildyta:
Medinį tortą naudojau stalo išsipirkimui. iš vieno galo pjovė netikra jaunoji (kur medis), o kur įdėtas tikro pyrago gabalas pjovė tikra jaunoji.
Oj, kaip smagu skaityti, kad pavyko sunkus darbas . Labai graži vaisių puokštė, o idėja su mediniu tortu kokia super .
Kita sav. būsiu be interneto, tai turėsiu laiko smulkmenų pasiruošimui.
Iki .
Kita sav. būsiu be interneto, tai turėsiu laiko smulkmenų pasiruošimui.
Iki .
liolikė labai grazu , o medinis tortas tai super
šio savaitgalio svočiutės kad šaunuolės. iš karto raportuoja liuks. daugiau vaizdų
liolike-kur duoną darei?
liolike-kur duoną darei?
as noriu krepselio ivertinimo, kazkaip ar kazko trugsta ar nzn
ishkart atsiprasau uz nekokybishkas nuotraukas
http://public.fotki....imas-vestuvems/
liolikė - saunuole gerai padirbeta
kaip as noreciau kad man nors pusiau taip pavyktu pasirodyt
ishkart atsiprasau uz nekokybishkas nuotraukas
http://public.fotki....imas-vestuvems/
liolikė - saunuole gerai padirbeta
Šaunuolės šio savaitgalio svočiutės Laukiame daugiau įspūdžių ir patarimų.
loretita2, šaunios pareigos, yra ir negirdėtų, ačiū
Norėjau paklausti, ką jūs planuojate daryti išrinkę pareigas? Tiesiog jas paskirsite ir viskas? Ar kitą rytą jie turės duoti ataskaitą už savo darbą? Jie gauna tik vardą, ar dar kažką ir daro?
liolike, labai skaniai atrodo tavo duona Turiu labai praktišką klausimą Mes irgi išsipjovėme kaladę "tortui", sakyk prašau, kuo tu ją puošei? Ar glaistas nenubėga nuo medienos? Ir kaip įkepei biskvitą į kaladę? Ir bendrai, kaip pavyko šis pokštas?
Norėjau paklausti, ką jūs planuojate daryti išrinkę pareigas? Tiesiog jas paskirsite ir viskas? Ar kitą rytą jie turės duoti ataskaitą už savo darbą? Jie gauna tik vardą, ar dar kažką ir daro?
liolike, labai skaniai atrodo tavo duona Turiu labai praktišką klausimą Mes irgi išsipjovėme kaladę "tortui", sakyk prašau, kuo tu ją puošei? Ar glaistas nenubėga nuo medienos? Ir kaip įkepei biskvitą į kaladę? Ir bendrai, kaip pavyko šis pokštas?
Labas rytas,
Kaip smagu girdeti kad svociutems viskas pavyko si savaitgali, na o sekantis savaitgali jau as startuoju, dar daug nenudirbtu darbeliu, baisu darosi pagalvojus kad nespesiu, net nezinau kaip viska speti nuveikti
Vakar grizom is mergvakario ir bernvakario, buvo ziauriai smagu, atsiplaidavom, pasilinksminom, ir vel reiki kibti i darbus.
Kaip smagu girdeti kad svociutems viskas pavyko si savaitgali, na o sekantis savaitgali jau as startuoju, dar daug nenudirbtu darbeliu, baisu darosi pagalvojus kad nespesiu, net nezinau kaip viska speti nuveikti
Vakar grizom is mergvakario ir bernvakario, buvo ziauriai smagu, atsiplaidavom, pasilinksminom, ir vel reiki kibti i darbus.
Sveikos sugryzusios visos svociutes , kaip saunu perskaityti jusu geru ,linksmu ispudziu, saunuoles,kad nepatingejot ir uzsukot taip greit pas mus .
liolikė bet jau vaisiu puokste, taip ir norisi ja paragaut, o tortas as pagalvojau ,kad tikras , esu girdejusi,kad tai daro, bet nemaciau kaip atrodo tikroviskai.
O mes plaukiojom su laivu ir apziurejom visas jahtas is arti, ir ta SEDOVA kur cia taip reklamuoja, zinokit vaizdai.
Papildyta:
Prasom,kad tik radot ka tinkamuo. Pas mane tai atsiskaite antraja diena, geriausia tai pletku rinkeja surase tokiu dalyku, tikru bet juokingu, ir net neisivaizduoju kada ji viska mate
Papildyta:
Man tai nieko, labai graziai padarytas
Pavyks,pavyks juk taip ruoses , matai musu svociutes su gerom naujenom pas mus, tai ir visoms bus gerai
liolikė bet jau vaisiu puokste, taip ir norisi ja paragaut, o tortas as pagalvojau ,kad tikras , esu girdejusi,kad tai daro, bet nemaciau kaip atrodo tikroviskai.
O mes plaukiojom su laivu ir apziurejom visas jahtas is arti, ir ta SEDOVA kur cia taip reklamuoja, zinokit vaizdai.
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 08 02, 23:38)
Šaunuolės šio savaitgalio svočiutės Laukiame daugiau įspūdžių ir patarimų.
Prasom,kad tik radot ka tinkamuo. Pas mane tai atsiskaite antraja diena, geriausia tai pletku rinkeja surase tokiu dalyku, tikru bet juokingu, ir net neisivaizduoju kada ji viska mate
Papildyta:
QUOTE(Jolanteleg69 @ 2009 08 02, 23:03)
as noriu krepselio ivertinimo, kazkaip ar kazko trugsta ar nzn
Man tai nieko, labai graziai padarytas
Pavyks,pavyks juk taip ruoses , matai musu svociutes su gerom naujenom pas mus, tai ir visoms bus gerai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.