QUOTE(dangis @ 2009 07 01, 02:05)
Gerb Kaban,
gal turit susidare nuomone kurie BVI Lietuvoje pakankamai geri, įskaitant ir gamintojo suteikiamą servisą (t.y. kokį pats rinktumėtės jei nebūtų kitos išeities?)
jau rasiau ankstenej temoje kad mano mazame sklypelyje, su netoliese esanciais kaimynu suliniais (ir mano paties greziniu) septikas neissitenka
Kol kas turiu tokį supratimą:
August - rekomendavo man santechninė firmelė kaip vienus normalesnių
Traidenis - nebeatsimenu iš kur prisiskaičiau kad nelabai stabiliai veikia, pliusas kad dėl kūgio formos nereikia pagrindo betonuot
Feliksnavis - Traidenio kopija, kažin ar gresnė už originalą
Dinaitas - prieš metus parodoje kažkuom lyg ir buvo mane itikine kad jų aparatas kazkuom pranasesnis uz kitus, dar berods pasakojo kad nereikia specialiai bakteriju suleidinet - uztenka tvenkinio vandens(?)
atvirai sakant as neturiu informacijos, kuris geresnis.. tinkamai priziurint ir naudojant visi daug maz vienodai dirbtu, kaip as suprantu.. su tvenkinio vandeniu cia jau kazkokie anekdotai darosi..
kai septikas neteilpa i sklypa - tiksliau infitracija netelpa.. tai is esmes lieka tik bandyti kooperuotis su kaiminais.. is esmes jus galyte vandeni po septiko pompoti nors ir 100m iki infiltracijos irenginio.. butu tik kur
jei pas kaiminus daryti infiltracija, o pas jus pvz bendra kaiminiu septika - tai kaip ir issispres klausimai..