Jau tevystes skyrelyje pasiguodziau, kad mano vaikis susirgo vejaraupiais O as nesirgus Ar yra jusu tarpe tokiu, kurios niekad nesirgo sia vaikiska liga ir neuzsikrete nuo savo vaiku? Ar imanoma suaugusiajam neuzsikresti? O jei sirgot - tai kaip praejo liga? Kazkaip labai nervinuosi Menesiui i prieki tiek svarbiu dalyku uzplanuota darbe ir gyvenime, kad net jei savaitei iskrisciau butu nekas Dabar tik ta ir darau, kad nuziurineju savo kuna, ar neatsirado berimo.... o dar neseniai antibiotikai gydziausi, organizmas nusilpes.... ech
pavasare, jau atsakiau sitoje temoje
http://supermama.com...=0
nepergyvenk , gal ir tau atsitiks kaip man, jeigu labai neramu, juk gali isitirti arba pasiskiepyti, apie 100Lt kainuoja
http://supermama.com...=0
nepergyvenk , gal ir tau atsitiks kaip man, jeigu labai neramu, juk gali isitirti arba pasiskiepyti, apie 100Lt kainuoja
QUOTE (pavasare @ 2004 04 01, 20:47) |
Jau tevystes skyrelyje pasiguodziau, kad mano vaikis susirgo vejaraupiais O as nesirgus Ar yra jusu tarpe tokiu, kurios niekad nesirgo sia vaikiska liga ir neuzsikrete nuo savo vaiku? Ar imanoma suaugusiajam neuzsikresti? O jei sirgot - tai kaip praejo liga? Kazkaip labai nervinuosi Menesiui i prieki tiek svarbiu dalyku uzplanuota darbe ir gyvenime, kad net jei savaitei iskrisciau butu nekas Dabar tik ta ir darau, kad nuziurineju savo kuna, ar neatsirado berimo.... o dar neseniai antibiotikai gydziausi, organizmas nusilpes.... ech |
Man tai pries du metus buvo vejaraupiai,uzsikreciau nuo sesers vaiko.O vaikysteje buvau nesirgus.Baisiai niezejo visa kuna buvo tokios vandeningos pusleles,bet negalejau lupineti,nes tada randai lieka,tai tu kurie buvo ant veido nelupau,bet kitus tai teko,ypac galvoi,ten juk nesimatys,jei ir randas liks.Tepiau Psilo balzamu,jis mazina nora kasytis,skirtas visokiem vabzdziu ikanbimam,niezam,vejaraupiam,ir dar kuna tepiau brilijantine zaluma(zelionka),o veida tik tuo balzamu.Praejo per kokia savaite,pirmas dienas temperatura buvo 38,savijauta nekokia
SIRGAU 18M KAI UZSIKRECIAU NUO SESERS VAIKO,TUO PACIU METU APSINUODIJAU MAISTU, TAI ATSIDURIAU LIGONINEJE...BUVO NEKAS
TAIP PAT UZSIKRETE SESERS VYRAS,IRGI SUNKIAI SIRGO.
KAI PAGIMDZIAU IR GYDYTOJA SUZINOJO,KAD MANO VYRAS NESIRGO VEJARAUPIAIS,PASIULE PASISKIEPYTI.JIS TAIP IR PADARE,IR KAI SUSIRGO DUKRA,JIS NESIRGO.
LINKIU ATSILAIKYTI
TAIP PAT UZSIKRETE SESERS VYRAS,IRGI SUNKIAI SIRGO.
KAI PAGIMDZIAU IR GYDYTOJA SUZINOJO,KAD MANO VYRAS NESIRGO VEJARAUPIAIS,PASIULE PASISKIEPYTI.JIS TAIP IR PADARE,IR KAI SUSIRGO DUKRA,JIS NESIRGO.
LINKIU ATSILAIKYTI
Aš sirgau prieš 3 savaites, užsikrėčiau nežinau nuo ko.
Nors mane ir gąsdino, kad bus subku pwersirgti, kadangi vaikystėje nesirgau, bet nebuvo jau taip baisu; išskyrus, kad baisiai atrodžiau, mat gydytojas paaiškino, kad vis tik geriausias vaistas "zelionke" - nors ir ėjau privačiai. Tiesa, savaitę laiko į darbą nėjau, kad kitų neužkrėčęiau, tai dėl to buvo nemenkas nuostolis.
O mano vyras nuo manęs neužsikrėtė, nors ir nėra sirgęs.
Beje, man daktarsa išaiškino, kad jei ir esi sirgęs, gali pakartotinai užsikrėsti, ypač jei organizmas pasilpęs ar ko nors jam trūksta
Nors mane ir gąsdino, kad bus subku pwersirgti, kadangi vaikystėje nesirgau, bet nebuvo jau taip baisu; išskyrus, kad baisiai atrodžiau, mat gydytojas paaiškino, kad vis tik geriausias vaistas "zelionke" - nors ir ėjau privačiai. Tiesa, savaitę laiko į darbą nėjau, kad kitų neužkrėčęiau, tai dėl to buvo nemenkas nuostolis.
O mano vyras nuo manęs neužsikrėtė, nors ir nėra sirgęs.
Beje, man daktarsa išaiškino, kad jei ir esi sirgęs, gali pakartotinai užsikrėsti, ypač jei organizmas pasilpęs ar ko nors jam trūksta
uzuojauta. sveik:)
Dabar aš tridalioju, kaip čia neapsikrėst . Dukra susirgo, tai su tėvu išvažiavo tremtin pas senelius . Kaip bijau ...
Nebijok
Aš nuo dukros užsikrėtus persirgau, bet susirgau tik nuo dukros ligos praėjus 3 savaitėm. Na, penkias dienas bėrė kapitaliai , temperatūra aukšta laikėsi, bet po tų nelemtų 5d. viskas ėmė sparčiai taisytis. dabar dar liko šiek tiek pigmentinių dėmelių ant kūno, bet , tikiuosi praeis . O mam gązdino visokiom komplikacijom ir kitokiom baisybėm . Sirgdama neblogai paatostogavau namie, aišku , atrodžiau tai švelniai tariant krupokai ir gryžus darban benradarbės juokavo, atsieit jaunatviniai spuogai užpuolė
nesigązdink iš anksto, nėr toks velnias baisus, kokį jį paišo
Aš nuo dukros užsikrėtus persirgau, bet susirgau tik nuo dukros ligos praėjus 3 savaitėm. Na, penkias dienas bėrė kapitaliai , temperatūra aukšta laikėsi, bet po tų nelemtų 5d. viskas ėmė sparčiai taisytis. dabar dar liko šiek tiek pigmentinių dėmelių ant kūno, bet , tikiuosi praeis . O mam gązdino visokiom komplikacijom ir kitokiom baisybėm . Sirgdama neblogai paatostogavau namie, aišku , atrodžiau tai švelniai tariant krupokai ir gryžus darban benradarbės juokavo, atsieit jaunatviniai spuogai užpuolė
QUOTE(Anka @ 2006 06 25, 21:52)
Nebijok
Jeigu aš susirgsiu, susirgs ir mažiausias(3mėn) ... Sako, suaugę sunkiai perserga. Tai kaip juo reiks rūpintis ... 3savaites... tai visą tą laiką galiu būt potencialus nešiotojas, jeigu nesusirgsiu anksčiau ?
Šiaip pasidomėk vaistinėj, yra kažkokie vaistai kontaktavusiems su ligoniukais, juos reik vartoti dar nesergant, ar pasireiškus pirmiems požymiams (jei aptiksi kokią pūslytę), o kuo mažesnis vaikas, tuo lengviau perserga.Va taviškis 3 mėn. tai manau gauna su mamos pinu visus antikūnius, tai gali ir nepastebėt, kaip persirgo, o dėl savijautos sergant, jei nekibs komplikacijos, tai nesibaimink. Aš ir namus apsikuopdavau ir didelį šunį vedžiodavau, ir šeimyna pamaitinta ir apskalbta buvo Žodžiu, kiek prisimenu, didžiausią diskomfortą kėlė niežėjimas, bet tam yra visokie antialerginiai vaistukai. Man jie nelabai tiko, nes baisiai migdė, bet daugumai sueina gerai