Įkraunama...
Įkraunama...

Angelai

Ruošiamės krikštyti dukrytę. Pamačiau, kad kad visokie angeliukai yra naudojami krikštynų šventei, t. y. puošiami stalai, daromi kvietimai it t... t... su angelų atvaizdais. Man kažkodėl angelai asocijuojasi su mirusiais vaikais. Kaip jums atrodo? Kažkaip šiurpoka. Skaičiau internete apie angelus, kad jie yra, kaip pasiuntiniai, sargai ir, kad nėra žmogiškos būtybės, tiesiog gali turėti pavidalą panašų į žmones. Nesuprantu kodėl dažnai vaizduojami angelai vaikų pavidalu. Nežinau, gal per savo neišmanymą prisigalvoju nesąmonių, parašykit ką jūs galvojat.
Atsakyti
Man angelai yra Dievo pasiuntiniai 4u.gif Jie tyri, kaip vaikai, gal todėl juos ir lygina su vaikučiais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pakrikštytas vaikas įgyja angelą-sargą dėl to ir yra naudojama visa atributika, o jei ji jums nepatinka, tai ir ne naudokit niekas neverčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruosiuosi dukrytes krikstynom.
Gal kas zinote, kaip tiksliai skamba maldele.

Angele sarge, man paskirtasisi. Buk su manim tu mano mielasis. Vakara, nakti, ryta ir diena, saugok tu mano zingsni kiekviena.

Jei kas ne taip, gal alite kas nors pakoreguoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2009 06 17, 20:52)
Ruosiuosi dukrytes krikstynom.
Gal kas zinote, kaip tiksliai skamba maldele.

Angele sarge, man paskirtasisi. Buk su manim tu mano mielasis. Vakara, nakti, ryta ir diena, saugok tu mano zingsni kiekviena.

Jei kas ne taip, gal alite kas nors pakoreguoti 4u.gif

gražūs žodeliai wub.gif

mūm vaikystėj tai sakydavo taip:angelėli sargužėli, saugok mane visados,kad aš mažas kūdikėlis nepražūčiau niekados cool.gif
Atsakyti
ka tik atsventem krikstynas, Angeliuku tema taip pat buvo pas mus.
man angelas tai tarsi po kriskto igytas angelas sargas wub.gif
Atsakyti
kai mano dukriukas gime, mano mama buvo komandiruoteje Siauliuose, ir is kryziu kalno atvesze angeliuka kuri ten ir pasventino. Pakabinau ant lovos baldakimo, ir kabo. Uz menesio krikstynos. Galvoju ar pirkt koki angelaiti, ar saviski kartu pasiimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 06 22, 23:20)
kai mano dukriukas gime, mano mama buvo komandiruoteje Siauliuose, ir is kryziu kalno atvesze angeliuka kuri ten ir pasventino. Pakabinau ant lovos baldakimo, ir kabo. Uz menesio krikstynos. Galvoju ar pirkt koki angelaiti, ar saviski kartu pasiimt g.gif

manau,kad imkit saviškį - jis gi nuo pat gimimo šalia Jūsų dukrytės,lai taip ir toliau būna mirksiukas.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

Atsakyti

user posted image

Atsakyti
cia jei kam reikia angeliuku paveiksliukai

http://www.jul.kirke..._Cli.720.0.html
http://www.google.lt...Gb5PHZRxQS2C_M:
Atsakyti
Mes jau pakrikstijome savo mazaja, ta proga kriksto teveliai padovanojo Angeliuka, kurio viduje buvo ideta grandinele su kryzeliu. Gal kam patiks tokia ideja ax.gif Ta angeliuka ir grandinele pasventino krikstynu metu, specialiai tam kunigas skyre laiko.. Neteko matyti pirkti tokiu angeliuku, bet manau juvelyrinese turetu buti. Atrodo kaip papuosalu dezute, tik angelo formos ir balta..
Tas angeliukas buvo vos ne pagrindinis krikstynu akcentas, dukryte visa laika nesiojos ji kartu blush2.gif wub.gif
Atsakyti