Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

4u.gif Labadiena atidariau nauja tema, kad galetume pasipasakoti savo patirtimi. As turiu du vaikucius 8 suneli ir dukryte 5 metu. Siais metais pradejome planuoti trecia vaikuti ir jau turejau 2 persileidimus vienas po kito ,rugseji planuosime ir vel kaip pasiruosti naujam nestumui po persileidimu, mergytes padekite

Senoji tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 15 gegužės 2010 - 21:00
as turejau viena nesivystanti, ir jau beveik metai po jo negaliu pastoti g.gif
Lankausi pas gera gydytoja, tai tik jo deka ir turiu vilti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2009 06 17, 14:00)
as turejau viena nesivystanti, ir jau beveik metai po jo negaliu pastoti  g.gif
Lankausi pas gera gydytoja, tai tik jo deka ir turiu vilti...  4u.gif

4u.gif as turejau du viena po kito ,o rugseji bandysiu vel pastoti,girdejau apie vaistus,kurie padeda pastoti ir palaiko nestuma persileidimo metu tai daphastonas vaistai
Papildyta:
QUOTE(daliajabbar @ 2009 06 17, 14:25)
4u.gif as turejau du viena po kito ,o rugseji bandysiu vel pastoti,girdejau apie vaistus,kurie padeda pastoti ir palaiko nestuma persileidimo metu tai daphastonas vaistai

sakoma,kad sitie vaistai galima vartoti jai turi rizika persileisti sako,kad vaistai sustiprina nestuma.
Padeda pastoti taippat.
Atsakyti
daphastonas ne padeda pastoti,o stiprina gimda nestumo metu,nzn koks ju veiksmingumas,nes as geriau visa nestuma,o 20sav. ivyko persileidimas,vat ir vaistai,jei lemta tai lemta,o jei ne tai ne
Atsakyti
QUOTE(ramatukas @ 2009 06 18, 13:39)
daphastonas ne padeda pastoti,o stiprina gimda nestumo metu,nzn koks ju veiksmingumas,nes as geriau visa nestuma,o 20sav. ivyko persileidimas,vat ir vaistai,jei lemta tai lemta,o jei ne tai ne

kiek zinau duphastona galima gerti tik iki 18 sav. Bent jau man gine taip sake. As geriau ilgiau, o kai nutraukiau persileidau. Gal tai sutapimas, gal ir ne g.gif
Atsakyti
Be daktaru rekomendacijos ir tyrimus bent jau as nepradeciau zaisti su vaistais. O visu pirma pasidaryciau gyd. rekomenduojamus tyrimus ir pabandyciau paieskoti priezasciu, del ko ivyko 2 persileidimai. Aisku nebutinai atrasi priezasti, bet bent jau suzinosi ar tikrai esi sveika ir pasiruosusi dar vienam nestumui.
As po vieno nesekmingo karto taip ir padariau, radau tai ko visai nesitikejau ir net nejutau, kad galeciau kuom nors sirgt, gydziausi ir ruosiausi kitam sekmingesniam kartui.
Atsakyti
Sveikutes,
As praradau vaikeli pries pora savaiciu, gydytojas liepe gerti folio rugsti ir bandyti dar karta kita menesi. As manau kaip tau duota taip ir bus. Persileidimai daznai yra nepaaiskinami, o be to as asmeniskai ir nenoriu gilintis kaip, kodel ir t.t. nes tada pradedi stresuoti o kai stresuoji daug sunkiau pastoti ir nestuma islaikyti. Mano nuomone gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabegsi... Nors ir sunku , mastau pozityviai ir tikiu kad kita karta viskas bus gerai. smile.gif
PS. Tikiuosi mano nuomone neskamba saltai... Trauma mums buvo istikruju didele kadangi tai buvo musu pirmas vaikelis kuri "gaminome" metus laiko ir jau buvom pradeje abejoti savo vaisingumu... verysad.gif
Sekmes!!! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 08, 14:21)
Sveikutes,
As praradau vaikeli pries pora savaiciu, gydytojas liepe gerti folio rugsti ir bandyti dar karta kita menesi. As manau kaip tau duota taip ir bus. Persileidimai daznai yra nepaaiskinami, o be to as asmeniskai ir nenoriu gilintis kaip, kodel ir t.t. nes tada pradedi stresuoti o kai stresuoji daug sunkiau pastoti ir nestuma islaikyti. Mano nuomone gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabegsi... Nors ir sunku , mastau pozityviai ir tikiu kad kita karta viskas bus gerai.  smile.gif
PS. Tikiuosi mano nuomone neskamba saltai... Trauma mums buvo istikruju didele kadangi tai buvo musu pirmas vaikelis kuri "gaminome" metus laiko ir jau buvom pradeje abejoti savo vaisingumu... verysad.gif 
Sekmes!!!  4u.gif

Uzjauciu, as praradau pries 4 men, tai buvo irgi musu pirmasis vaikelis, kuri planavome. Puse metu negalejau pastot,nes 4 metus geriau kontraceptines tabletes, dvejones ir t.t. Pastojom ir praradom, istikruju dar ir dabar sunku. Kita men bandysim vel. Geriu vitaminus, jauciuos sustiprejus. smile.gif Matysim kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Ausriuke-viltis @ 2009 07 08, 20:20)
Uzjauciu, as praradau pries 4 men, tai buvo irgi musu pirmasis vaikelis, kuri planavome. Puse metu negalejau pastot,nes 4 metus geriau kontraceptines tabletes,  dvejones ir t.t. Pastojom ir praradom, istikruju dar ir dabar sunku. Kita men bandysim vel. Geriu vitaminus, jauciuos sustiprejus.  smile.gif  Matysim kaip bus.

Viskas bus gerai, pastoti galim o tai ir yra svarbiausia. Yra daug moteru kurios niekad netures savo vaikeliu, cia jau baisu... O mes esam vaisingos tai tikrai kazkada uzkibs ir viskas bus gerai. Mes nesam is tu laiminguju kurios neturi visiskai jokiu problemu bet musu problema kaip ir ne problema. smile.gif smile.gif 4u.gif smile.gif smile.gif
Man gydytojas sake nelaukti ir is karto bandyti vel, taigi ruosiuos i apatiniu krautuve... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Sekmes, ir pozitivaus mastymo! smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violet79 @ 2009 07 08, 13:21)
Sveikutes,
As praradau vaikeli pries pora savaiciu, gydytojas liepe gerti folio rugsti ir bandyti dar karta kita menesi. As manau kaip tau duota taip ir bus. Persileidimai daznai yra nepaaiskinami, o be to as asmeniskai ir nenoriu gilintis kaip, kodel ir t.t. nes tada pradedi stresuoti o kai stresuoji daug sunkiau pastoti ir nestuma islaikyti. Mano nuomone gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabegsi... Nors ir sunku , mastau pozityviai ir tikiu kad kita karta viskas bus gerai.  smile.gif
Sekmes!!!  4u.gif

Man po pirmo persileidimo irgi gydytoja sakė -tipo natūrali gamtos atranka ir pan. Kaip ir tu dabar, tuo metu aš stengiausi mažiau galvoti, kad neužsiciklinčiau ir nedariau jokių tyrimų. Deja, kai po kelių mėnesių pastojau vėl, tai nepadėjo. Patyriau antrą persileidimą. Dabar ryžtingai nusiteikus atlikti įmanomus tyrimus, gal vis dėl to yra priežastis, kodėl taip atsitiko g.gif
Jei galėčiau atsukti laiką atgal, tyrimus daryčiau jau po pirmo persileidimo. Bent būčiau ramesnė, kad padariau, ką galėjau. O gal ir priežastis būtų rasta... Čia forume sužinojau daugybę atvejų, kai tik medikamentų dėka galima išlaikyti neštumą. Tad tikrai ne visada "gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabėgsi". Kartais reikia ir papildomo (pvz. vaistų) įsikišimo.
Savo atveju (du persileidimai per pusę metų) nesu linkus nurašinėti gamtos klaidai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daliajabbar @ 2009 06 17, 13:31)
Papildyta:

sakoma,kad sitie vaistai galima vartoti jai turi rizika persileisti sako,kad vaistai sustiprina nestuma.
Padeda pastoti taippat.

Duphaston -hormoniniai vaistai ir parduodami su receptu. Deja, jie pastoti tikrai nepadės (ne tokia jų paskirtis). Jie kartais yra skiriami vaisiaus įsitvirtinimui (kai organizmas gamina per mažai progesterono), kartais mėnesinių sureguliavimui. Kiekvienas atvejis individualus ir skiriasi vaistų dozės, ciklo laikas, nuo kada jie skiriami ir pan. Tik gydytojas gali nuspręsti, ar tau jų reikia 4u.gif
Kartais duphastona skiria nėštukėms, prasidėjus tepliojimams. Bet tikrai ne visais atvejais jis padeda. Taip, kad nesitikėk, kad šis vaistas būtinai padės ir tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2009 06 18, 21:41)
As po vieno nesekmingo karto taip ir padariau, radau tai ko visai nesitikejau ir net nejutau, kad galeciau kuom nors sirgt, gydziausi ir ruosiausi kitam sekmingesniam kartui.

jei ne paslaptis, parašyk, kokią priežastį radai. Aš tik pradedu tyrimų maratoną. Gaila, bet pas kai kuriuos gydytojus norint pakliūt, ilgokai reikia laukti...
Atsakyti
[quote=kerzaka,2009 07 09, 17:40]
Man po pirmo persileidimo irgi gydytoja sakė -tipo natūrali gamtos atranka ir pan. Kaip ir tu dabar, tuo metu aš stengiausi mažiau galvoti, kad neužsiciklinčiau ir nedariau jokių tyrimų. Deja, kai po kelių mėnesių pastojau vėl, tai nepadėjo. Patyriau antrą persileidimą. Dabar ryžtingai nusiteikus atlikti įmanomus tyrimus, gal vis dėl to yra priežastis, kodėl taip atsitiko g.gif
Jei galėčiau atsukti laiką atgal, tyrimus daryčiau jau po pirmo persileidimo. Bent būčiau ramesnė, kad padariau, ką galėjau. O gal ir priežastis būtų rasta... Čia forume sužinojau daugybę atvejų, kai tik medikamentų dėka galima išlaikyti neštumą. Tad tikrai ne visada "gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabėgsi". Kartais reikia ir papildomo (pvz. vaistų) įsikišimo.
Savo atveju (du persileidimai per pusę metų) nesu linkus nurašinėti gamtos klaidai 4u.gif
Papildyta:
Duphaston -hormoniniai vaistai ir parduodami su receptu. Deja, jie pastoti tikrai nepadės (ne tokia jų paskirtis). Jie kartais yra skiriami vaisiaus įsitvirtinimui (kai organizmas gamina per mažai progesterono), kartais mėnesinių sureguliavimui. Kiekvienas atvejis individualus ir skiriasi vaistų dozės, ciklo laikas, nuo kada jie skiriami ir pan. Tik gydytojas gali nuspręsti, ar tau jų reikia 4u.gif
Kartais duphastona skiria nėštukėms, prasidėjus tepliojimams. Bet tikrai ne visais atvejais jis padeda. Taip, kad nesitikėk, kad šis vaistas būtinai padės ir tau 4u.gif
Papildyta:

jei ne paslaptis, parašyk, kokią priežastį radai. Aš tik pradedu tyrimų maratoną. Gaila, bet pas kai kuriuos gydytojus norint pakliūt, ilgokai reikia laukti...
[/quote
Cia as manau nuomones reikalas, jei as turesiu daugiau nei viena persileidima tada gal irgi kreipsiuos i medikus ir bandysim ieskoti priezasciu, bet kol kas po vieno tai lauksim kas bus toliau ir tada spresim. O dabar visas demesys ir energija antrojo gamybai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Labai gaila kad tau taip atsitiko tikiuosi ateityje daug sveiku vaikeliuku. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmasis nestumas baigesi persileidimu. Tik 5 savaites buvo verysad.gif Gydytoja sake, kad tikriausiai del kokiu vitaminu ar kitu medziagu trukumo, bet as itariu, kad ir stresas galejo prisideti, nes vyro tevelis numire kai jau buvau nescia verysad.gif

Idomiausia, kad man sake, jog sulauksiu menesiniu po 40 dienu, o sulaukiau po 20. Planuoti kita leliuka pradejome po poros menesiu. Stengiuosi gerai maitintis, vartoju vitaminus ir foline rugsti. Dabar jau treciasis planavimo menuo eina, tikiuosi, kad atnes geru rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti