30 tema
Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)
Natūralios sertifikuotos kosmetikos gamintojų sąrašas
Natūralios sertifikuotos kosmetikos gamintojų sąrašas
Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarmoje (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)
Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* Operos vaistinė (Negyvosios jūros purvas, Negyvosios jūros druska)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital)
* "Bio pasaulis", PC VCUP (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP (ECO, Sophyto, Bentley Organics)
* "Holos", Užupio g. 4 (Weleda, Urtekram)
* "Baroka", Užupio g. 9 (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Valgomi ir nevalgomi dalykai)
Mylimieji Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras Savitri Augustijonų g. 2-3; Idzumi Sporto g. 12; Žalia-žalia Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: Agnum centras;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras Svaja tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.
Užsisakome internetu:
*Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologisch24"
*Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"
NAUJIENA
Neal's Yard
ateinu į naują triobą
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 17, 08:07)
violence, gal sis SP kokosu aliejus aromatu panasus i afrikini
KN kokosa, jis irgi lengvesnis, toks gaivesnis
Siaip as KN kokosu aliejus baigiu suvalgyti, nesitepu jais
KN kokosa, jis irgi lengvesnis, toks gaivesnis
Siaip as KN kokosu aliejus baigiu suvalgyti, nesitepu jais
gal afrikietiško nei uosčius nei ragavus
Pristatau mano seniai zinoma, naujai sioje temoje pristatyta Neal's Yard kosmetika, vaistelius ir kitus ju gaminamus gerius, buvau siose krautuvelese Londone, rodos jie ir siuncia cionais, tik kainos isties nemazos
Nors kai kuriuose produktuose yra negerieciu, bet kiek esu naudojus labai maloni, veiksminga kosmetika
Neal's Yard
Nors kai kuriuose produktuose yra negerieciu, bet kiek esu naudojus labai maloni, veiksminga kosmetika
Neal's Yard
Dar klausimą turiu
Pirminio muilo informaciniame lapelyje rašoma, kad jis efektyvi priemonė prieš erkes
kaip reiktų naudoti būtent šituo tikslu? ir kuo tas efektyvumas pasižymi?
o mergaitės kuo jūs nuo erkių saugotės? ruošiamės atostogauti miškuose palapinėj 2 svaites su vaikais, man labai aktualu, nes turiu tik sintetinį reikalą kūdikių
Pirminio muilo informaciniame lapelyje rašoma, kad jis efektyvi priemonė prieš erkes
kaip reiktų naudoti būtent šituo tikslu? ir kuo tas efektyvumas pasižymi?
o mergaitės kuo jūs nuo erkių saugotės? ruošiamės atostogauti miškuose palapinėj 2 svaites su vaikais, man labai aktualu, nes turiu tik sintetinį reikalą kūdikių
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 17, 09:48)
Pristatau mano seniai zinoma, naujai sioje temoje pristatyta Neal's Yard kosmetika, vaistelius ir kitus ju gaminamus gerius, buvau siose krautuvelese Londone, rodos jie ir siuncia cionais, tik kainos isties nemazos
Neal's Yard
Neal's Yard
na aš pasižiūrėjau, tai tik Uk siuntimas nurodytas
QUOTE(Monica @ 2009 06 17, 10:47)
na aš pasižiūrėjau, tai tik Uk siuntimas nurodytas
Stai kaip esu jiems rasius laiskeli, bet dar pernai tai buvo, sake kad siustu Lietuvon nu bet kainos nemazos, o vaziuojanciu Londonan kol kas pasitaiko nemazai
Jau prisipirkau vakar žaliojo molio Nimfali butike pažiūrėjau, kad labiau apsimoka imti 1 kg, tai ir paėmiau, dabar reikės daug fantazijos, kur išnaudoti, sakė, kad jam galiojimo laiko nėra, manau sumąstysiu per ilgą laiką
Jau prisigalvojau veido kaukių įmaišant aliejaus, citrinos (medaus bijau), plaukams pasidarysiu, pas mane kaip riebi galvos oda, tai turėtų būti veiksminga, ir kūnui kažką mąstau, įdomu, ar pirty su molio kauke kūnui galėčiau pasėdėti - ar nebūtų per daug stiprus poveikis?
Jau prisigalvojau veido kaukių įmaišant aliejaus, citrinos (medaus bijau), plaukams pasidarysiu, pas mane kaip riebi galvos oda, tai turėtų būti veiksminga, ir kūnui kažką mąstau, įdomu, ar pirty su molio kauke kūnui galėčiau pasėdėti - ar nebūtų per daug stiprus poveikis?
Sveikos naujuose namučiuose
Manau, kad nieko blogo jei ir po kavos jį gersi, tik po to bent pusvalandį nepusryčiauk. Dar skaičiau, kad galima ir prieš miegą po kurio laiko pradėti gerti
QUOTE(violence @ 2009 06 17, 09:00)
mergaitės, dar dėl molio gerti klustelt noriu o jį visai visai ant tuščio skrandžio reik gert? jei kavos aš išgeriu ryte? (tikra sveikuolė) nu niekaip kavos negaliu atsisakyti, priklausomybė tai kaip su moliu?
Manau, kad nieko blogo jei ir po kavos jį gersi, tik po to bent pusvalandį nepusryčiauk. Dar skaičiau, kad galima ir prieš miegą po kurio laiko pradėti gerti
Praktikuojat dar kas ricinos kauke? man tai efektingiau netgi nei moliai, kuo labai dziaugiuosi, nes baisiai tingedavau ten su jais mozotis
QUOTE(ernesin @ 2009 06 10, 23:06)
Receptas iš straipsnio:Jį reikia gerti 20 d. po šaukštelį RYTE. Su vandeniu sumaišius ir iš vakaro palikus nakčiai, 2 val. prieš valgį ant tuščio skrandžio. Daryt 7 d pertrauką, ir vėl 20 d ir pertrauka. Veliau galima didint dozę po 1 arb. šaukštelį 2 kart dienoje ir taip gert kas 20d su pertraukom.
Permetu ištrauką kur anksčiau buvau radusi
Įdomu tai kaip ten dėl to žaliojo molio, geriamas jis ar vis gi ne
QUOTE(ernesin @ 2009 06 17, 11:22)
Permetu ištrauką kur anksčiau buvau radusi
na geriamas zalias molis, bent jau Argital tai tikrai.. net spec. yra kai buvau Stepone, tai pardaveja kazkaip minejo, kad tik zalias molis ir geriausiai tinka gerimui kaip is tikruju yra, tai nezinau, reik placiau dometis
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 17, 11:22)
Praktikuojat dar kas ricinos kauke? man tai efektingiau netgi nei moliai, kuo labai dziaugiuosi, nes baisiai tingedavau ten su jais mozotis
Žinok kartais praktikuoju, tikrai gerai tuos juoduosius iškelia. Tik va bėda, tada man trūks plyš reikia juos išsispausti, taip lengvai tai gaunasi, o jau tada vsio, vaikštau marga nosimi kelias dienas .