Įkraunama...
Įkraunama...

Foto technika

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 18:44)
o aciu Inesa  bigsmile.gif bet kaineles... brbrbr...

Kainos tai jo.Bet as zinok po Ebay kazkada tasiuko dairiausi,tai zinok irgi, kur tik jau toks idomesnis,patinka tai ir kaina automatiskai tokia pagerinta buna.Nors ten gal ir gali kazka pasigauti,bet sedeti istisai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 19:51)
Kainos tai jo.Bet as zinok po Ebay kazkada tasiuko dairiausi,tai zinok irgi, kur tik jau toks idomesnis,patinka tai ir kaina automatiskai tokia pagerinta buna.Nors ten gal ir gali kazka pasigauti,bet sedeti istisai reikia doh.gif

man tai ne problema kabot kaip pastebejai lotuliukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 18:55)
man tai ne problema kabot kaip pastebejai  lotuliukas.gif aciu  4u.gif

Tai bandyk.Mano drauge tokiu geru dalyku prisedi ten,kad as is pavydo net sneketi nenoriu.... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 20, 19:59)
Tai bandyk.Mano drauge tokiu geru dalyku prisedi ten,kad as is pavydo net sneketi nenoriu.... blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 18, 17:51)

Papildyta:

aga, vilbrafoto valo matricas, ale tas labai ilgai trunka g.gif . Kadangi as kauniete, tai man pora savaiciu gali net uztrukti, nes viska jie veza i vilniu... o kaina 50lt. O dabar tik antradieni vez. tai dar iki to laiko paieskosiu cia kaune ko nors ax.gif

Vilniuje greitai ir kokyškai http://www.fototaisykla.lt

galima turbūt net tą pačią dieną susitarti, greitai ten išvalo, gal tik truputi brangiau mokėt reikės (jei greitai), nors vis tiek pigau nei vilbra turbūt gausis biggrin.gif

galima patiems išsivalyt su spec priedais - http://www.fotohobis...em.php?id=9,589

pats kažkiek nupūčiau dulkių su klizmute smile.gif tik ant labai mažų diafragmų (f26-f30) matosi vos vos. Bet kadangi tokių praktiškai nenaudoju, tai likusios dulkės nelabai ir trukdo. Aišku, kada reikės nunešt į fototaisyklą išsivalyt. Vis gyvenimas šviesesnis bus:)
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 08:51)

1. Galbūt žinote Lt fotografus, kurie naudojasi Leica/Hasselblad firmu foto technika?
2. Ka galite patarti del aparato Nikon F80 i ka kreipti demesi ji perkant  g.gif
3. Kokius naudojate sviesos sklaidytuvus isorinem blykstem (jeigu naudojate)

1. Su Hasselblad skaitmeniniu fotografuoja Marius Jovaiša, Neregėtos Lietuvos autorius. O šiaip ne technika fotografuoja, ypatingai tokia wink.gif Raige jau pasakė, kad Leica fotografuoja ms.

2. Turiu Nikon F80. Patinka man jis. O perkant žiūrėk nuotraukose, kad labai nutrintas nebūtu, tai rodys, kad nebus labai daug naudotas.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 08:14)
Man iskilo klausimas, koki pirkti reikala susideti fotoaparatam, objektyvam, priedam ivairiem ir pan.. nes turiu per peti permetama slinga ir niekas man ten netelpa.. plius prisides antra fotikas su savo priedais.. Antram atskirai tikriausiai reik pirkti, bet ka jus turit, kas jum patogu? gal kuprine kokia parekomenduosit? na, tikiuosi sulauksiu patarimu smile.gif

mano drauge visiems rakandams kuprine nusipirko. Tai jai ten viskas telpa, tik kad tampymo yra nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 07 01, 13:28)
1. Su Hasselblad skaitmeniniu fotografuoja Marius Jovaiša, Neregėtos Lietuvos autorius. O šiaip ne technika fotografuoja, ypatingai tokia wink.gif Raige jau pasakė, kad Leica fotografuoja ms.
2. Turiu Nikon F80. Patinka man jis. O perkant žiūrėk nuotraukose, kad labai nutrintas nebūtu, tai rodys, kad nebus labai daug naudotas.

1. Sita fraze mintinai moku, siek tiek pabodus sakyciau jau smile.gif ne del to klausiu,kad foto patiktu jomis atliktos, del kitu, asmeniniu priezasciu. Dekui uz atsakyma.
2. Jau isigijau, dekui smile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 01, 13:37)
mano drauge visiems rakandams kuprine nusipirko. Tai jai ten viskas telpa, tik kad tampymo yra nemazai  smile.gif

aciu smile.gif aha is mano mazo tasiuko viskas byra, filtrai, akumai, objektyvai netelpa, reik kisant pasokinet kad uzsisegtu biggrin.gif ieskosiu kuprines taip pat, arba didelio krepsio.. tik labai jau nusiskausmins man finansiskai tas krepsys tai palauksiu dar, jauciu kol ko nors nepamesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 liepos 2009 - 15:59
Sveikos, gal ir en cia pataikiau, zinau kad jus domites profesonaliu fotografavimu o ne muilinem, bet vis tiek gal pakonsultuos man kas. Tai va. Uzsimaniau fotoaparato ir akzkodel patrauke sony. Ir nebesuprantu, tiksliau neisirenku tarp

SONY DSC-W130 ( http://www.icg.lt/fo...-sss-black.html ) ir Sony Cyber-shot DSC-W150 ( http://www.efoto.lt/...r-shot_dsc-w150 ) Nerandu dideliu skirtuma, megapikseliai tie patyus tik skiriasi optinis didinimas. O kaina skirasi apie pusantro simto. Noreciau akd patartumet, kuri apsimoka pirkti.

Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena- gal žinote, iš kur būtų galima parsisiųsti Nikon blykstės SB- 600 lietuvišką instrukciją?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2009 07 08, 21:43)
Laba diena- gal žinote, iš kur būtų galima parsisiųsti Nikon blykstės SB- 600 lietuvišką instrukciją?
Ačiū 4u.gif

atsisiusk is cia SB-600 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 20, 07:14)
Man iskilo klausimas, koki pirkti reikala susideti fotoaparatam, objektyvam, priedam ivairiem ir pan.. nes turiu per peti permetama slinga ir niekas man ten netelpa.. plius prisides antra fotikas su savo priedais.. Antram atskirai tikriausiai reik pirkti, bet ka jus turit, kas jum patogu? gal kuprine kokia parekomenduosit? na, tikiuosi sulauksiu patarimu smile.gif

na man kolkas uztenka tokio http://www.tamrac.co...me_velocity.htm zinoma antro fotiko neturiu, bet ten telpa ganetinai nemazai (fotikas, kitinis obj, tele obj, isorine blykste), o ir siaip pati tasiuke gan patogi
Atsakyti