QUOTE(šarūnė @ 2009 08 05, 22:20)
Merginos,labai prasau,papasakokit,kaip jus i bandeles idara dedat?Bandziau kept su vysniu dzemu,truko ten viskas,isbego.Su desrelem liuks,o kitaip nemoku
Aš į uogienę visada įmaišau truputį krakmolo. Skonis nesikeičia, o efektas akivaizdus.
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2009 08 05, 14:11)
Kepiau vakar duoną su alyvuogėm, patiko, labai
260g vandens
490g miltų
1v.š. avižų
4v.š. sėlenų
100g juodu alyvuogių
3v.š. aliejaus
1v.š. druskos
Ar Jums nesigavo sūroka duona ? Aš į 1kg svorio kiekį dėjau tik 1,5a.š. druskos, tai buvo pats tas, nes mano alyvuogės buvo žaliosios ir davė savo sūrumo.