QUOTE(Lung @ 2009 07 15, 23:11)
Taip, pagal šitą. Viską dariau labai tiksliai, kaip Nataliuncik rašė.
Salyklą dėjau sausą. Tiesiog sluoksniavau į didelį dubenį: ruginiai miltai, salyklas, kmynai, užpyliau vandeniu, aliejus, kvietiniai miltai (paprasti, rupių neturėjau), ir tada skirtinguose kampučiuose - druska, cukrus, mielės, sausas raugas. Palikau, tiesa ne pusvalandžiui, o trim valandom - išlėkiau siuntinukų išsiųst Grįžus viską suminkiau. Čia išsigandau - tešla kietoka. Aliejuotom rankom suformavau kepaliuką, kepiau moliniame inde, į orkaitę stačiau indą su vandeniu. Kepiau 210 laipsnių temperatūroje valandą ir 20 min.
Super receptas
Duonkepėj dabar kepsiu tik baltą duoną, o juodą - tik orkaitėj
Salyklą dėjau sausą. Tiesiog sluoksniavau į didelį dubenį: ruginiai miltai, salyklas, kmynai, užpyliau vandeniu, aliejus, kvietiniai miltai (paprasti, rupių neturėjau), ir tada skirtinguose kampučiuose - druska, cukrus, mielės, sausas raugas. Palikau, tiesa ne pusvalandžiui, o trim valandom - išlėkiau siuntinukų išsiųst Grįžus viską suminkiau. Čia išsigandau - tešla kietoka. Aliejuotom rankom suformavau kepaliuką, kepiau moliniame inde, į orkaitę stačiau indą su vandeniu. Kepiau 210 laipsnių temperatūroje valandą ir 20 min.
Super receptas
Duonkepėj dabar kepsiu tik baltą duoną, o juodą - tik orkaitėj
reikes ir man pameginti ta isgirta receptuka.Dekui Lung uz siuntinuka,gavau viskas tvarkoj.gryzus atgalios galesiu megautis duonyte tamsia