Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Happyendless @ 2009 06 11, 10:26)
Atsitiktinumas? mirksiukas.gif

kiekvieną kartą? wink.gif be išimčių. KIEKVIENĄ.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 12:19)
Tau, man, andriuskai - gal. Tiksliau - taip.
Bet negali teigti, kad tik tinkamai suvaldę juostą čia besimokančios merginos stos į Tavo minėtą kelią smile.gif

Galiu teigti.
Jei jos fotografuoja (kas yra be galo nuostabu) - jos jau eina tuo keliu. Tik ant kelio per jo ploti blaskosi, metosi, is to nezinojimo buriuojasi i bandas, tuo gresiant prarasti SAVE, kitos mano, kad viska zino, todel pasidaro kai kuriais atvejais per isankstines isvadas. Apie juosta, kaip metafizini dalyka nekaalbesiu, nes vistiek sunkiai supras, bet juosta - kaip priemone - pati is saves tyliai sudrausminanti, ipareigojanti, skatinanti, apdovanojanti. Cia vel atsiremtumem i tas neisradinejamas tiesas - apie kurias dar vakar abu snekejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 06 11, 11:27)
na taip irankis,be jo niekaip,bet man fotografija ne darbas,o hobis  smile.gif

mhm matyt todel ir kelia tokias emocijas smile.gif na, labai idomi diskusija apie tuos juostinius ir skaitmeninius, skirtumus, trukumus ir privalumus smile.gif einu ieskot ar yra tokia tema skaitmena VS juosta smile.gif niekada per daug nesiknaisiojau ir nesidomejau juosta, maniau skaitmena patogiau (kiek pamenu kiek krapstymosi ryskinant tas foto, kokia smarve tu chemiju, sveikatos gadinimas, tai noro visiskai nebuvo giliau kapstyt ir dometis, bet ziuriu atsirado poreikis tiesiog pasigilint, bendram supratimui smile.gif ... )...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:35
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 11:28)

Tada ne ;D rolleyes.gif nežinau,kaip čia taip įvyksta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 06 11, 11:29)
Tik ant kelio per jo ploti blaskosi, metosi, is to nezinojimo buriuojasi i bandas, tuo gresiant prarasti SAVE, kitos mano, kad viska zino, todel pasidaro kai kuriais atvejais per isankstines isvadas.

mhm pritariu,del to saves praradimo.
Atsakyti
aš sutinku, kad apie juostinę fotografiją galima kalbėti metafizinėmis sąvokomis, bet apibendrinti taip drąsiai kaip Tu nedrįstu smile.gif
Taip, juosta yra priemonė. Galbūt tobulesnė negu kitos priemonės, bet negaliu sutikti, kad ji yra vienintelė..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 11:30)
mhm matyt todel ir kelia tokias emocijas smile.gif na, labai idomi diskusija apie tuos juostinius ir skaitmeninius, skirtumus, trukumus ir privalumus smile.gif einu ieskot ar yra tokia tema skaitmena VS juosta smile.gif niekada per daug nesiknaisiojau ir nesidomejau juosta, maniau skaitmena patogiau (kiek pamenu kiek krapstymosi ryskinant tas foto, kokia smarve tu chemiju, sveikatos gadinimas, tai noro visiskai nebuvo giliau kapstyt ir dometis, bet ziuriu atsirado poreikis tiesiog pasigilint, bent bendram supratimui smile.gif ... )...

o man va skaitmena kaip tik ir panaseja i darba ,pyskini pyskini ,po to dar tvarkai tas foto ir nejauti jokio pasitenkinimo rezultatu (nors paprasti zmogeliai gyria ir dziaugiasi),o va juostines foto ,nors jums ir baisiai nepatiko,bet visai kas kita ,kitas jausmas i jas ziurint blush2.gif nzn kodel blush2.gif ir siaip skiri ir tam nevykusiam kadrui(kai tuo tarpu skaitmenoj ji as istrinciau ir nesukciau galvos) laiko,speliodamas,kodel cia taip atsitiko,ka ne taip nustaciau... nzn man asmeniskai daugiau smegenos dirbt bando biggrin.gif ryskint t.p. kada nors pradesiu,labai to laukiu-sakyciau cia net pati idomiausia stadija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 11 birželio 2009 - 10:42
Dabar jau bijosiu ir rodyti ir komentuoti ir klausti unsure.gif Bet, kad jau esam cia, tai rodau seniai daryta kadra, nes noriu pameginti dar karteli isgirtus kas jame negerai 4u.gif
user posted image

O kodel cia ikelus saules spinduliuku nesimato unsure.gif Ju grozi ir norejau parodyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 11 birželio 2009 - 10:42
QUOTE(ediper @ 2009 06 11, 11:39)
o man va skaitmena kaip tik ir panaseja i darba ,pyskini pyskini ,po to dar tvarkai tas foto ir nejauti jokio pasitenkinimo rezultatu (nors paprasti zmogeliai gyria ir dziaugiasi),o va juostines foto ,nors jums ir baisiai nepatiko,bet visai kas kita ,kitas jausmas i jas ziurint blush2.gif nzn kodel  blush2.gif ir siaip skiri ir tam nevykusiam kadrui(kai tuo tarpu skaitmenoj ji as istrinciau ir nesukciau galvos) laiko,speliodamas,kodel cia taip atsitiko,ka ne taip nustaciau... nzn man asmeniskai daugiau smegenos dirbt bando  biggrin.gif ryskint t.p. kada nors pradesiu,labai to laukiu-sakyciau cia net pati idomiausia stadija  bigsmile.gif

hmm na labai romantiskai tu apie tai kalbi smile.gif idomu bus tavo darbu daugiau pamatyti... bet deja as ne tokia romantike.. pirma noriu skaitmena padoriai ivaldyti, taisykles normaliai pramokti, tada kai jau jausiuos savimi patenkinta, galesiu ir i kazka nauja kibti smile.gif
Atsakyti
aš tai vėl grįžtu prie minties kad per anksti mes čia persikraustėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 10:28)

Tai gi daug skaitanciu sia tema, tai kai cia nebuna veiksmo - uzeina greitai perbega ir iseina, poto kitos ateina. O kai veiksmas ilgiau uzsibuna, paskaito, pavarto atgal psl. taip ir uztrunka + plius dar dasideda naujai atejusios. Taip ir atsiranda po 11 skaitanciuju mirksiukas.gif Nzn cia mano butu toks atsakymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 06 11, 12:39)
aš sutinku, kad apie juostinę fotografiją galima kalbėti metafizinėmis sąvokomis, bet apibendrinti taip drąsiai kaip Tu nedrįstu smile.gif
Taip, juosta yra priemonė. Galbūt tobulesnė negu kitos priemonės, bet negaliu sutikti, kad ji yra vienintelė..smile.gif

tai AISKU, kad ne vienintele. as taip ir nesakiau. As sakau, kad tinkamiausia smile.gif
Atsakyti