Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston'as

QUOTE(Nanuk @ 2006 09 18, 15:15)
Sveikutės,  šiandien buvau pas doctor.gif dėl gimdos tonuso ir kadangi anksčiau išrašytas Magnis nepadėjo man išrašė Duphaston'ą. Liepė gerti 10 dienų po 2 tabletes į dieną.

Gal kas nors iš jūsų vartojo šį vaistą? Ar jums padėjo? Ar nustojus vartoti nesugrįžo "ankstesnė super ligota savijauta"?  Ir jei gera savijauta tęsėsi tai kiek laiko? ax.gif

Būtų labai įdomu išgirsti jūsų nuomonę.
Ačiū.
4u.gif

Man teko gerti sita vaista nuo 7 iki 14 nestumo savaites kadangi grese persileidimas. Manau jei ne duphaston'as (na ir dar plius gulimas rezimas) buciau praradus vaikeli. O kad savijauta butu pablogejus nutraukus ji gert tai negaliu pasakyti g.gif Man kaip tik geriau pasidare blink.gif
Atsakyti
Man 6,5 sav., pradejo mausti pilva (echo dar nedaryta), gine liepe gerti Duphaston 2 k per para, nes buvo pries tai nesivystantis, dabar itarimas vel verysad.gif Skaiciau, kad daugeliui padejo, bet bijau, kad man gali buti per velu unsure.gif
Na, viskas Dievulio rankose.... Tikiuosi stebuklo 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jį gėriau nuo 6 ar 7 savaitės iki 12 sav. dėl gręsiančio. Manau, kad ir jis man padėjo išsaugoti mano princesę. O nustojus jį gerti man tikrai nepasidarė blogiau, atvirkščiai nuo 13 sav. tik gerėjo.
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2006 10 02, 12:55)
Man teko gerti sita vaista nuo 7 iki 14 nestumo savaites kadangi grese persileidimas. Manau jei ne duphaston'as (na ir dar plius gulimas rezimas) buciau praradus vaikeli. O kad savijauta butu pablogejus nutraukus ji gert tai negaliu pasakyti g.gif Man kaip tik geriau pasidare blink.gif

na, as duphastona irgi geriau nuo 7 sav. ik 13 sav. nes tepliojo ir mausdavo pilveli. siaip nuo maudimo padeda magnis diasporalis ir aisku kuo daugiau poilsio, gulejimo... o svarbiausia - optimizmas (zinau kad sunku ,pati zliumbdavau) ir galvoti, kad viskas bus gerai 4u.gif
auginkit pilvukus lengvai 4u.gif
Atsakyti
Nuo 6 iki 19 sav geriau DUPHASTO'Na, is pradziu po 4 tabl/diena, veliau po 3 t./diena ir t.t. Nieko blogo nuo jo nebuvo, savijauta yprastine, nei karto nepykino. Jei jau ji israso, vadinasi - reikia. Aisku jis nepigus ax.gif Bet ka padarysi, kai norisi leliuko wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites!sakykik ar kuri geret duphastona pries pastojima?man po nesivystancio gyd.skyre 2menesius pagert kontracep..o trecia menesi duphastona nuo15ciklo dienos 10dienu.Tai skaitosi,kad tas penkiolika dienu skaiciuojasi nuo pirmu mmm dienos. g.gif Paskyre del to,kad sekanti karta vaisius tvirciau isitvirtintu,sako,reikia paruost vaisiui "patalelius"gimdoje bigsmile.gif
Ar kuri taip geret ir kokios pasekmes,ar greit pastojot,ir kaip nestumas sekesi.
Atsakyti
As cia tiek visko prsiskaiciau, kad jau nebezinau ka galvot. Man gydytoja paskyre dufastona, bet nieko nepaaiskino. Nusipirkau isgeriau kiek buvo dezutej ir viskas. Gerai jauciuosi, tai gal viskas gerai. Na kita savaite einu pas gydytoja, tai suzinosiu kaip maziukas gyvena smile.gif
Atsakyti
KAS TAS DUFASTONAS ????? man jau 13 sav. pilvuką maudžia bebrotiškai, silpna, silpna ir dar karta silpna ir man gydytoja nieko neskyrė ir nuo lapkričio vidurio net apžiūrėta nesu normaliai, ir vitaminus pati rinkausi ir dėl magnio nieko nesakė, pati viska išskaičiau ir vartoju, bet jis nepadeda schmoll.gif PIKTA DAROSI mad.gif mad.gif Tikrai keisiu gydytoją, nes gal su gresiančiu vaikštau, o ateiti liepė beveik po 2 mėn doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita @ 2006 05 23, 14:26)
Man ginekologas paskirė gerti Duphastoną nuo 16 c.d. Gerti liepė 2 tabletės į dieną, 10 dienų. Gyliai viduje tikiuosi ir viliuosi, kad jau greit sužinosiu, kad aš  nestuke.gif .

man padejo,geriau taip kaip tu cia parasius,sulaukiau mmm ir kita menesi iskato pastojau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(baibai @ 2007 01 05, 19:17)
KAS TAS DUFASTONAS ????? man jau 13 sav. pilvuką maudžia bebrotiškai, silpna, silpna ir dar karta silpna ir man gydytoja nieko neskyrė ir nuo lapkričio vidurio net apžiūrėta nesu normaliai, ir vitaminus pati rinkausi ir dėl magnio nieko nesakė, pati viska išskaičiau ir vartoju, bet jis nepadeda  schmoll.gif PIKTA DAROSI  mad.gif  mad.gif Tikrai keisiu gydytoją, nes gal su gresiančiu vaikštau, o ateiti liepė beveik po 2 mėn  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bek pas kita gydytoja,kol dar ne velu,kad po to nereiketu gailetis
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2007 01 05, 16:41)
As cia tiek visko prsiskaiciau, kad jau nebezinau ka galvot. Man gydytoja paskyre dufastona, bet nieko nepaaiskino. Nusipirkau isgeriau kiek buvo dezutej ir viskas. Gerai jauciuosi, tai gal viskas gerai. Na kita savaite einu pas gydytoja, tai suzinosiu kaip maziukas gyvena smile.gif

man paskire si vaista kai nestumui buvo apie 8 savaites. Geriau po 2 tabletes i diena, isgeriau visa pakeli ir nustojau gerti. Po savaites ateinu pas gydytoja, o si sako:"kiek dar duphastono turit?" sakau, jau isgeriau seniausia, tai ji liepe tuc tuojau nupirkt nauja pakuote ir tokiu pertrauku nedaryti, nes tai yra gan pavojinga > gerti po 2 tabletes per diena, o po to staiga mesti. Lyg tai reikia is pradziu mazinti dozes ir tik po to, kai gydytoja(s) eiline karta patikrins tavo bukle, nustoti ji gerti visiskai. Vien zodziu, ka norejau pasakyti, kad Duphastonas yra gormonalinis vaistas ir siaip (del to kad pasibaige pakuote) jo nustoti gerti nepatartina.

O kas del mano patirties su Duphastonu, tai kaip minejua, pradejau nuo 2 tablieciu per diena, dabar man 18 savaiciu wub.gif ir vis dar geriu po viena tablete vakare.
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2007 01 04, 23:08)
sveikos mergaites!sakykik ar kuri geret duphastona pries pastojima?man po nesivystancio gyd.skyre 2menesius pagert kontracep..o trecia menesi duphastona nuo15ciklo dienos 10dienu.Tai skaitosi,kad tas penkiolika dienu skaiciuojasi nuo pirmu mmm dienos. g.gif Paskyre del to,kad sekanti karta vaisius tvirciau isitvirtintu,sako,reikia paruost vaisiui "patalelius"gimdoje bigsmile.gif
Ar kuri taip geret  ir kokios pasekmes,ar greit pastojot,ir kaip nestumas sekesi.

as geriau pries pastojima tik nuo 16 c,d ir padejo pastojau.taciau patalelius nelabai sekesi paruosti-grese persileidimas,bet mano leliuka isgelbejo duphastonas geriau iki 14 sav.
na dar nepagimdziau,bet tikiuosi,kad viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Liora @ 2007 01 05, 20:20)
man paskire si vaista kai nestumui buvo apie 8 savaites. Geriau po 2 tabletes i diena, isgeriau visa pakeli ir nustojau gerti. Po savaites ateinu pas gydytoja, o si sako:"kiek dar duphastono turit?" sakau, jau isgeriau seniausia, tai ji liepe tuc tuojau nupirkt nauja pakuote ir tokiu pertrauku nedaryti, nes tai yra gan pavojinga > gerti po 2 tabletes per diena, o po to staiga mesti. Lyg tai reikia is pradziu mazinti dozes ir tik po to, kai gydytoja(s) eiline karta patikrins tavo bukle, nustoti ji gerti visiskai. Vien zodziu, ka norejau pasakyti, kad Duphastonas yra gormonalinis vaistas  ir siaip (del to kad pasibaige pakuote) jo nustoti gerti nepatartina.

O kas del mano patirties su Duphastonu, tai kaip minejua, pradejau nuo 2 tablieciu per diena, dabar man 18 savaiciu  wub.gif ir vis dar geriu po viena tablete vakare.

o del ko geri si vaista??????
man jei per 2dienas nesumazes kieteti gimda reikes gerti duphastona 10 dienu
Atsakyti

Mano pirmas nestumas buvo nesivystantis verysad.gif . O Duphastonas yra laikomas gormonaliniu vaistu, kuris, kaip as zinau, padeda vaisiui tvirciau prisikabinti ten kur reikia organizme.
Atsakyti