Oi, mergytes, labai jums aciu uz visus receptukus! Vakar kaip tik dariau sonkauliu kelma, tai taip geria pavyko, gavosi skanus ir grazus, o vuras jau ir kitam kartui uzsisake! Liuks!
QUOTE(Lera @ 2008 02 13, 14:40)
dauguma receptuku šonkauliuku , daroyt orkaitei ar ant laužo...nei to nei ano neturiu gal kas nors galetu pasiulyt skaniu receptu kad kept keptuvei o dar geriau kad torškinti jau kokia dekinga bučiau
paprasčiausiai į gilesnę keptuvę dedu šonkaulius, barstau vegeta, apkepinu trumpai iš visų pusių, tada pjaustau bulves smulkiai ir ant viršaus pritarkuoju morkų. vienintelis prieskonis - vegeta, jos dažnai pabarstau. ir ant silpnos ugnies uždengusi viską dangčiu kepu tol kol iškepa buvės. tai labai laukiamas patiekalas ir greit išnykstantis
QUOTE(MAMICY @ 2006 10 25, 07:04)
wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi .Labai tinka kepti obuoliai
Parodysiu ir aš saviškį
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 12:46)
wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi .Labai tinka kepti obuoliai
Parodysiu ir aš saviškį
Parodysiu ir aš saviškį
vauu..kaip skaniai atrodo
Na, jau grožis tų jūsų kelmų...
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks? Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta.
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks? Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta.
QUOTE(eba @ 2008 02 17, 22:43)
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 18, 16:57)
QUOTE(Capriciossa @ 2008 03 13, 22:27)
ačiū merginos jums labai bandysiu kažką panašaus chimičint
QUOTE(davara @ 2008 03 20, 11:54)
Na, jau grožis tų jūsų kelmų...
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks? Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta.
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks? Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta.
Mazesni ir geriau.Visu pirma labai daug gaunasi ir ilgai kepa.
I farsa gali det bet ko.As kukuruzu kai nemegstu tai nedejau.Dejau dziovintu grybu.Pridejo skoni .Jauciu labai grazu butu pabarstyt pjaustytom paprikom virsu kelmo .
Šonkauliukai pamarinuoti, kepsiu ir aš KELMĄ , pamačiau ir užsikrėčiau noru pabandyti ....Ačiū už receptukus
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 14:46)
wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi .Labai tinka kepti obuoliai
Parodysiu ir aš saviškį
Parodysiu ir aš saviškį
Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu.
O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais. Kaip tik turiu tokių mažyčių iš savo sodo.
QUOTE(davara @ 2008 03 20, 22:31)
Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu.
O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais. Kaip tik turiu tokių mažyčių iš savo sodo.
O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais. Kaip tik turiu tokių mažyčių iš savo sodo.
Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu .Nors svogunu nemegstu .Obuolius dejau i ta pacia skarda.Tik baigiant kepti,nes labai greit iskepa
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 21, 00:07)
Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu .Nors svogunu nemegstu .Obuolius dejau i ta pacia skarda.Tik baigiant kepti,nes labai greit iskepa
Ačiū už atsakymus Bandysim
Perziurejau visus jusu, mergaites, receptukus ir jau susidariau sarasiuka ka ismeginsiu netolimoj ateity
Bet kilo toks klausimas, o zverienos sonkauliukus irgi tokiu pat principu gamint, ar cia jau yra kokiu specifiniu niuansu? Su kiauliena tai aisku kas ir kaip, bet ta zveriena man o busimas vyras tai medziotojas
Bet kilo toks klausimas, o zverienos sonkauliukus irgi tokiu pat principu gamint, ar cia jau yra kokiu specifiniu niuansu? Su kiauliena tai aisku kas ir kaip, bet ta zveriena man o busimas vyras tai medziotojas