Įkraunama...
Įkraunama...

Šonkauliukų receptai

Oi, mergytes, labai jums aciu uz visus receptukus! Vakar kaip tik dariau sonkauliu kelma, tai taip geria pavyko, gavosi skanus ir grazus, o vuras jau ir kitam kartui uzsisake! smile.gif Liuks!
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 02 13, 14:40)
dauguma receptuku šonkauliuku , daroyt orkaitei ar ant laužo...nei to nei ano neturiu gal kas nors galetu pasiulyt skaniu receptu kad kept keptuvei o dar geriau kad torškinti ax.gif  jau kokia dekinga bučiau 4u.gif  wub.gif

paprasčiausiai į gilesnę keptuvę dedu šonkaulius, barstau vegeta, apkepinu trumpai iš visų pusių, tada pjaustau bulves smulkiai ir ant viršaus pritarkuoju morkų. vienintelis prieskonis - vegeta, jos dažnai pabarstau. ir ant silpnos ugnies uždengusi viską dangčiu kepu tol kol iškepa buvės. tai labai laukiamas patiekalas ir greit išnykstantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 10 25, 07:04)
pernykštis mano kelmas
user posted image

bigsmile.gif wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi thumbup.gif .Labai tinka kepti obuoliai mirksiukas.gif
Parodysiu ir aš saviškį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 12:46)
bigsmile.gif wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi  thumbup.gif .Labai tinka kepti obuoliai  mirksiukas.gif
Parodysiu ir aš saviškį  blush2.gif
user posted image

vauu..kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Na, jau grožis tų jūsų kelmų... essen.gif
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas. doh.gif
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks? g.gif Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eba @ 2008 02 17, 22:43)

QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 18, 16:57)

QUOTE(Capriciossa @ 2008 03 13, 22:27)

ačiū merginos jums labai bandysiu kažką panašaus chimičint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 03 20, 11:54)
Na, jau grožis tų jūsų kelmų... essen.gif
Pasimarinavau ir aš šonkaulių Velykų kelmui. Pirmąkart kepsiu. Manau, kad nusipirkau per smulkią šonkaulių juostelę, bet gal pirmam pabandymui bus gerai mažiukas kelmukas.  doh.gif
Klausykit, ar į kelmo faršą nieko spalvingo neįmaišot? Aš mąstau apie konservuotus kukurūzus ir raudonas paprikas. Gal tiks?  g.gif Prieš porą savaičių svečiuose valgiau kelmą su razinom, bet mano šeimyna jų nemėgsta.  schmoll.gif

Mazesni ir geriau.Visu pirma labai daug gaunasi ir ilgai kepa.
I farsa gali det bet ko.As kukuruzu kai nemegstu tai nedejau.Dejau dziovintu grybu.Pridejo skoni thumbup.gif .Jauciu labai grazu butu pabarstyt pjaustytom paprikom virsu kelmo ax.gif .
Atsakyti
biggrin.gif Šonkauliukai pamarinuoti, kepsiu ir aš KELMĄ thumbup.gif , pamačiau ir užsikrėčiau noru pabandyti thumbup.gif ....Ačiū už receptukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 19, 14:46)
bigsmile.gif wou,labai skanu...ruošiau Naujiesiems metams.Labai daug gaunasi  thumbup.gif .Labai tinka kepti obuoliai  mirksiukas.gif
Parodysiu ir aš saviškį  blush2.gif
user posted image

Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu. blush2.gif

O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais. thumbup.gif Kaip tik turiu tokių mažyčių iš savo sodo.
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 03 20, 22:31)
Jei ne paslaptis, kas ten tie balti sumauti? Neįžiūriu.  blush2.gif

O obuoliukus į tą pačią rankovę dėjai, ar atskirai kepei? Patiko man šita idėja su obuoliais.  thumbup.gif Kaip tik turiu tokių mažyčių iš savo sodo.

Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu mirksiukas.gif .Nors svogunu nemegstu biggrin.gif .Obuolius dejau i ta pacia skarda.Tik baigiant kepti,nes labai greit iskepa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 20 kovo 2008 - 23:07
QUOTE(Sparkling @ 2008 03 21, 00:07)
Ten marinuoti svoguneliai,labai skanu  mirksiukas.gif .Nors svogunu nemegstu  biggrin.gif .Obuolius dejau i ta pacia skarda.Tik baigiant kepti,nes labai greit iskepa  4u.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif Bandysim biggrin.gif
Atsakyti
Perziurejau visus jusu, mergaites, receptukus ir jau susidariau sarasiuka ka ismeginsiu netolimoj ateity smile.gif
Bet kilo toks klausimas, o zverienos sonkauliukus irgi tokiu pat principu gamint, ar cia jau yra kokiu specifiniu niuansu? g.gif Su kiauliena tai aisku kas ir kaip, bet ta zveriena man doh.gif o busimas vyras tai medziotojas doh.gif
Atsakyti