Sena tema
http://www.supermama...howtopic=164673
O kas nors pereina į Balčikonį?
na va, buvau pradinėj mokykloj, kalbėjau su direktore, tai dar sąrašų nėra, o pamokėlės pirmokėliams vyks birželio 9, 10, 11 d. nuo 10-12val
gal galit kuri isduoti paslapti - kuri 4 klase siemet stipriausia mokslo atzvilgiu Sauletekio vidurineje
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 01, 11:24)
na va, buvau pradinėj mokykloj, kalbėjau su direktore, tai dar sąrašų nėra, o pamokėlės pirmokėliams vyks birželio 9, 10, 11 d. nuo 10-12val
Aš irgi šiandien skambinau, tai sakė kad į klases skirstys jie, pagal tėvų pageidavimus, jei bus klasėj laisvų vietų dar. Gal žinot apie būsimas mokytojas pirmokų ką nors? Mes dar nepasirinkę mokytojos.
QUOTE(astike @ 2009 06 01, 14:02)
Aš irgi šiandien skambinau, tai sakė kad į klases skirstys jie, pagal tėvų pageidavimus, jei bus klasėj laisvų vietų dar. Gal žinot apie būsimas mokytojas pirmokų ką nors? Mes dar nepasirinkę mokytojos.
kiek žinau, kad bus trys klasės viso. tai C klasė jau užpildyta. sekanti pagal gerumą yra atrodo A klasės mokytoja. Su B klasės mokytoja buvo darželyje susirinkimas....nu savotiškas požiūris į viską... o pavardžių tai nepasakysiu...
Man labai įdomu, ar kurioje nors mokykloje yra jau iškabinti pirmokėlių sąrašai?
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 02, 10:34)
Man labai įdomu, ar kurioje nors mokykloje yra jau iškabinti pirmokėlių sąrašai?
Praėjusią savaitę skambinau į švietimo skyrių, tai man pasakė, kad mokyklos gaus sąrašus 4-5 d. Manau, kad taip ir bus, nes penktadienį tik baigėsi prašymų priėmimas.
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 01, 13:26)
kiek žinau, kad bus trys klasės viso. tai C klasė jau užpildyta. sekanti pagal gerumą yra atrodo A klasės mokytoja. Su B klasės mokytoja buvo darželyje susirinkimas....nu savotiškas požiūris į viską... o pavardžių tai nepasakysiu...
Na paskutinės naujienos: bus 4 klasės, atsiliepusios moteriškės žiniomis papuls visi norintys ( turbūt nebuvo tiek norinčių, kiek gali priimti) ir sąrašai bus savaitės pabaigoje. Nežinau ar gerai padariau, užrašiau saviškį į A klasę
Na Vilties m-kloje tikrai buvo sarašiukai būsimųjų pirmokėlių ir netgi vakar vyko pamokėlės
QUOTE(wavin @ 2009 06 03, 09:09)
Na Vilties m-kloje tikrai buvo sarašiukai būsimųjų pirmokėlių ir netgi vakar vyko pamokėlės
Tada nelabai suprantu
QUOTE(astike @ 2009 06 03, 10:10)
Tada nelabai suprantu
Tai čia gal nuo pačios mokyklos priklauso... Labai jau skubejo Vilties mokykla... mokynukus pirmokėlius būsimuosius.. suburti